- 1 Şubat 2019
- 303
- 280
- 103
- Konu Sahibi Muhtesem16
-
Yükselir Allah in izniyle canım. 2 günde bir artış mi takip edeceksin. Doktorun varsa onunla bir irtibata geç istersenMerhaba kızlar kan sonucum çıktı beta 12 diyor adete 2 gün kala olan sonuç bu . Herhalde yükselir Allah a emanetiz sonuçta.
Hayır canım hiç öyle yapmayacağım evde kaset test yapıcam hergün çizginin koyuluğundan anlarım ben artışı. Aynı marka testten var elimde mesela dün yaptığıma göre bugünkü daha belirgin. Bi de adet öncesi çok artmıyormuş değer adet günü geçince birden artarmış nasipte varsa .Yükselir Allah in izniyle canım. 2 günde bir artış mi takip edeceksin. Doktorun varsa onunla bir irtibata geç istersen
Yeni gördüm mesajını nasılsın canım son durumun ne umarım iyisindir sende bebisteKızlar kusura bakmayın burayı bayağı ihmal ettim. HCG nin azalarak arttığını görünce bunalıma girdim. İnternete baktıkça daha kötü oluyordum ve lekelenmelerim başladı. Pogestan verdi doktor. Şimdi bir anda akıntım başladı. Ultrasona gidiyorum. Dua edin benim için ne olur. İnşallah bebeğim benimledir.
Canımmmm, teşekkür ederim sorduğun için. İyiyiz çok şükür. Bebeğimle rahim duvarı arasında küçük kanama alanı oluşmuş. Daha sonra durmuş ve kuruyan kanlar düşmüş. 2 hafta ev işleri yapma, sadece uzan ya da otur dedi. HCG değerlerim de yükselmeye başlamış çok şükür. Allaha binlerce şükürler olsun miniğim bizimleYeni gördüm mesajını nasılsın canım son durumun ne umarım iyisindir sende bebiste
Çok sevindim canım kendine dikkat et. Bende yorulamiyorum o kadar fazla bulantım varki günüm pert oluyor. Cocuklada ilgilenemiyorum üzülüyorum kafamu yastiktan kaldıramıyorumCanımmmm, teşekkür ederim sorduğun için. İyiyiz çok şükür. Bebeğimle rahim duvarı arasında küçük kanama alanı oluşmuş. Daha sonra durmuş ve kuruyan kanlar düşmüş. 2 hafta ev işleri yapma, sadece uzan ya da otur dedi. HCG değerlerim de yükselmeye başlamış çok şükür. Allaha binlerce şükürler olsun miniğim bizimle
Sen be yapıyorsun? Yorulmuyorsun değil mi? Bulantıların devam ediyor mu?
Canım, dikkat et kendine. İnşallah miniğimiz büyüyünce geçer, önemli olan Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. 8 aycık kaldıÇok sevindim canım kendine dikkat et. Bende yorulamiyorum o kadar fazla bulantım varki günüm pert oluyor. Cocuklada ilgilenemiyorum üzülüyorum kafamu yastiktan kaldıramıyorum
Hoş geldinMerhaba bende hamileyim 6 haftalık olacağız
2025 bisan annelerinin iki grubumu var ben editörün kurduğu diğer grubu takip ediyordum
Amin canım temennim o yönde ama içim dışımq çıktı ya çok fenayımCanım, dikkat et kendine. İnşallah miniğimiz büyüyünce geçer, önemli olan Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. 8 aycık kaldı.
HoşbuldumHoş geldin
Merhabalar benimde 3100 çıkmış beta kaç haftalık oluyorAy maşallah canımm ne güzel çıkmış çok sevindim evet 3 haftalık yaklaşık şiödi gitsen kese görünmez haftaya gözükür Allahın izniyle.
Merhaba sizin yaklaşık 5.5 6 haftalık olmuş maşallah doktora baksa çok rahat görür kesenizi. Hayırlı uğurlu olsunMerhabalar benimde 3100 çıkmış beta kaç haftalık oluyor
Karindan göremedi keseyi vajinal baktı çok küçük daha dedi haftasını da söylemedi benimde kafam karıştı geç döllenme olabilir dedi ama değerim de yuksek , üç gün önce 675 di dün 3100 olmuşMerhaba sizin yaklaşık 5.5 6 haftalık olmuş maşallah doktora baksa çok rahat görür kesenizi. Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim bu aradaKarindan göremedi keseyi çok küçük daha dedi haftasını da söylemedi benimde kafam karıştı
Değerimin 10 000 lere çıkıp hala karından kese gorememememiz normal mi ?Merhaba sizin yaklaşık 5.5 6 haftalık olmuş maşallah doktora baksa çok rahat görür kesenizi. Hayırlı uğurlu olsun
Birisi 25 000 de keseyi gördüğünü söylemiştiDeğerimin 10 000 lere çıkıp hala karından kese gorememememiz normal mi ?
Bu değerler kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor anladığım kadarıyla başkalarıyla kıyas yapmak Moral bozuyor sadece her bebeğin gelişimi kendine özel o öyle büyümek istiyor annesi saygı duyalımBirisi 25 000 de keseyi gördüğünü söylemişti
Kimisilerde 400 den görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?