- 31 Mayıs 2024
- 150
- 53
- 13
- 39
- Konu Sahibi Muhtesem16
-
Canım bebek zaten ilk 3 ay senin depolardan besleniyor kendini zorlama ama tabi güçsüz kalacak kadar da aç kalma mideni yormaYa iştahım yok, midem küçülmüş. Yemek yemezsem de çocuk beslenmez korkusundan fazla yemek yemiş oluyorum o da sanırım ağırlık yapıyor
Çok hafif bir çizgi görünuyo gibi canım hadi hayırla gel aramıza bekliyoruz seniGünaydınnn kızlar adete 3 kaldı sabah yaptım. Galiba ben de bu grubun hamile üyelerindenim
Eki Görüntüle 3455731
Çok teşekkürler canım. Çizgi durdukça daha da koyulaştı zaten baya net oldu. Yarın sabah lan vereyim sağlık ocağına orada çıkar inşallah Allahın izniyle. Yazarım buraya hemen sonucumu.Çok hafif bir çizgi görünuyo gibi canım hadi hayırla gel aramıza bekliyoruz seni
Hadi inşaallah canım hayırlı haberler bekliyoruz sendenÇok teşekkürler canım. Çizgi durdukça daha da koyulaştı zaten baya net oldu. Yarın sabah lan vereyim sağlık ocağına orada çıkar inşallah Allahın izniyle. Yazarım buraya hemen sonucumu.
Canım çok sevindim. Yarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım.Çok teşekkürler canım. Çizgi durdukça daha da koyulaştı zaten baya net oldu. Yarın sabah lan vereyim sağlık ocağına orada çıkar inşallah Allahın izniyle. Yazarım buraya hemen sonucumu.
Çok sağol canım yarın sabah versem 1 gün sonra çıkar artık heyecanlı ve ümitliyimCanım çok sevindim. Yarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Kan verdin mi canım ne yaptınÇok sağol canım yarın sabah versem 1 gün sonra çıkar artık heyecanlı ve ümitliyim
Günaydın canım evet sabah verdim yarın öğlen çıkar sonuç. Eve gelirken kaset tset aldım 3 farklı marka yaptım bak bakalımKan verdin mi canım ne yaptın
Kanı verdim canım kaset testler de de göründü bugün. Allaha bin şükürCanım çok sevindim. Yarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Ayy hepsinde de var canjm maşaallahGünaydın canım evet sabah verdim yarın öğlen çıkar sonuç. Eve gelirken kaset tset aldım 3 farklı marka yaptım bak bakalımEki Görüntüle 3456173
Canım benim çok teşekkür ederim amin hepimiz yavruları Allaha emanet olsun sağlıcakla büyüsünler. Sen nasılsın var mı gelişme ne zaman doktora gidiyorsun?Aramiza temelli olarak hoş geldin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin canım. Bende bulantılar hafiften başladı 5 Ağustosa randevu aldım kadın doğumdan 7 haftalık olursa daha Garanti olur diye düşündüm çünkü buradaki cihazlar eski baya küçükken görmeyedebilir alttan muayene olmaktan da hiç hoşlanmıyorum onun icin biraz büyüsün dedim sen ne zaman gideceksin doktoraCanım benim çok teşekkür ederim amin hepimiz yavruları Allaha emanet olsun sağlıcakla büyüsünler. Sen nasılsın var mı gelişme ne zaman doktora gidiyorsun?
Gözünaydın canım. Şimdi çok daha net. Çok sevindimGünaydın canım evet sabah verdim yarın öğlen çıkar sonuç. Eve gelirken kaset tset aldım 3 farklı marka yaptım bak bakalımEki Görüntüle 3456173
İyi yapmışsın canım. Ben de 11 gün sonrasına Bi randevu aldım o zaman gideceğim nasipse. Bulantıların hayırlı olsun canım sağlık göstergesi sonuçta.Amin canım. Bende bulantılar hafiften başladı 5 Ağustosa randevu aldım kadın doğumdan 7 haftalık olursa daha Garanti olur diye düşündüm çünkü buradaki cihazlar eski baya küçükken görmeyedebilir alttan muayene olmaktan da hiç hoşlanmıyorum onun icin biraz büyüsün dedim sen ne zaman gideceksin doktora
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla hep birlikte geçiririz bu süreci.Gözünaydın canım. Şimdi çok daha net. Çok sevindimaramıza hoş geldin. İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbimİyi yapmışsın canım. Ben de 11 gün sonrasına Bi randevu aldım o zaman gideceğim nasipse. Bulantıların hayırlı olsun canım sağlık göstergesi sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?