- Konu Sahibi Muhtesem16
-
Benimde sat 15 HaziranMerhaba hanımlar benim sat 15 Haziran ve reglime 1 hafta kala midemde ağrı ve sanki taş yutmuşumda batıyor gibi degisik hisler vardi ve bi kaç gün sonra aşırı açlık hissetmeye başladım bugün reglime 1 gün varken sabah bulantısı yaşayıp kustum. Eşime test almasını söyledim ve aldı geldiğinde hemen testi yaptım ve pozitif çıktı. 2025 Nisan anneleri postu yoktu ben açayım dedim bana arkadaş olacakları sabırsızlıkla bekliyorum
Hoşgeldin canım. Bu grup alternatif grup editörün açtığı değil. Ben de ilk geldiğimde daha adetime 9 10 gün vardı ama içime doğmuştu .nasılsın bu arada benimde sat 30 haziran neredeyse aynıyız seninle.Merhabalar gruba ekleme gibi bir şey varsa beni ekler misiniz? Sat 1 Temmuz
Benimde sat 15 Hazira
Nasıl gidiyor hamileliğiniz, keseyi kalp atışını gördünüz müMerhaba hanımlar benim sat 15 Haziran ve reglime 1 hafta kala midemde ağrı ve sanki taş yutmuşumda batıyor gibi degisik hisler vardi ve bi kaç gün sonra aşırı açlık hissetmeye başladım bugün reglime 1 gün varken sabah bulantısı yaşayıp kustum. Eşime test almasını söyledim ve aldı geldiğinde hemen testi yaptım ve pozitif çıktı. 2025 Nisan anneleri postu yoktu ben açayım dedim bana arkadaş olacakları sabırsızlıkla bekliyorum
Bulantılar ve halsizlikle zor geçiyor pazartesi randevum var o zaman göreceğim inşaallah bende heyecanlıyim biraz sizin kaçıncı haftaNasıl gidiyor hamileliğiniz, keseyi kalp atışını gördünüz mü
Yaa ben de yarın doktor kontrolün var, heyecanlı mısın diye sormak için geldimBulantılar ve halsizlikle zor geçiyor pazartesi randevum var o zaman göreceğim inşaallah bende heyecanlıyim biraz sizin kaçıncı hafta
Evet heyecanlıyım tabi korku ve heyecan ikisi karışık aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama geliyor yine. İnşaallah güzel haberler duyarım yarınYaa ben de yarın doktor kontrolün var, heyecanlı mısın diye sormak için geldim
Canım, neden korkuyorsun? Sana göre yolunda gitmeyen belirtilerin mi var yoksa?Evet heyecanlıyım tabi korku ve heyecan ikisi karışık aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama geliyor yine. İnşaallah güzel haberler duyarım yarın
Canım, neden korkuyorsun? Sana göre yolunda gitmeyen belirtilerin mi var yoksaEvet heyecanlıyım tabi korku ve heyecan ikisi karışık aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama geliyor yine. İnşaallah güzel haberler duyarım yarın
Belirti değilde işte ya kalbi atmiyosa ya terslik varsa diye düşünüyorumCanım, neden korkuyorsun? Sana göre yolunda gitmeyen belirtilerin mi var yoksa
Dualarım seninle canım, çıkınca yaz olur mu? Güzel haberlerini bekliyorumBelirti değilde işte ya kalbi atmiyosa ya terslik varsa diye düşünüyorum
Gözüm aydın canım.Merhaba kızlar ben bu sabah ilk doktor kontrolüme gittim. Küçücük keseyi gördük çok şükür olması gereken yerde dedi doktorum. 2 hafta sonra tekrar gideceğim.
Çıktım doktordan 6+4 le uyumlu dedi kalp atışını da dinledik çok şükür şimdilik hersey iyiDualarım seninle canım, çıkınca yaz olur mu? Güzel haberlerini bekliyorum
Çok sevindim canım.Çıktım doktordan 6+4 le uyumlu dedi kalp atışını da dinledik çok şükür şimdilik hersey iyi
Maşaallah Rabb'im her birimizin sürecinin sağlıkla ilerleyip tamamlanmasini nasip etsinBugunkü betam da 8000 geldi benim keseyi gördü doktor 15 gün sonra kalp atışı duyulur dedi 5 haftalık hamilemişim
Allah razı olsun canım yarinda perinatologdan randevu aldım riskli gebelik kısmında olduğum icin doktor onunlada görüş yarın dediÇok sevindim canım.
İyi yapmışsın, senin de için rahat olur. Riskli gebelik olduğunu kim söyledi? Nasıl tespit ettiniz?Allah razı olsun canım yarinda perinatologdan randevu aldım riskli gebelik kısmında olduğum icin doktor onunlada görüş yarın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?