- 18 Temmuz 2024
- 207
- 120
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prego solo aldım benKızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız
Aşının sıkıntılı bir yanı yok ben ilk hamilelegimdede oldum 20. Haftalarda çok net içerken gelen hareketleri duyarsın ben erken başladım duymaya şuan 20+4 deyim icerde kımıl kımılben 17.haftam bittiğinde aşı oldum sorun olur mu geçtiğimiz salı oldum, bebek hareketlerini 2 kez hissetmiştim aşıdan sonra hiç hissetmedim
Ben Yoyko Ultimate Travel aldım , çok uygundu fiyatı.Kızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız
prego solo aldıkKızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız
Yenidoğan seti dediğiniz Babynest'li olan setler mi yoksa kıyafet mi?Maalesef yeni doğan setlerini ben de beğenmedim. Ama 2 set alacağım birine isim yazdıracağım, 2 tane de parça parça almayı planlıyorum. Ya illa kurdela ya da resimli baskılı şeyler var. Şöyle kibar bir şey bulamadım.
reklam olmasın ama kumoriden aldım ben babynesti çok hoşuma gitti deseni. ayrıca aynı desenden bir battaniye de aldım. benim önceliğim çanta şeklinde olmasıydı. tatile gittiğimde misafirliğe gittiğimde falan kullanmak için çanta olanlardan istiyordum. yalnız henüz teslimatı yapılmadı.Yenidoğan seti dediğiniz Babynest'li olan setler mi yoksa kıyafet mi?
Ben de güzel bir babynest seti istiyorum, şöyle battaniyesi vs güzel bir takım...
Ben de prego solo dusunuyorum. Agirligi vs nasil acabaprego solo aldık
Evet çok değil. Artmadı zaten merak etmeyinBenimde öyle cok agrimiyor hafif bir agri insallah bununla kalir
Şanslısınız o zamanEvet aile hekimim herkesin agirmiyor demisti. Benim su an hala bi agrim yok cok sukur
O haftalarda çok hissedilmiyor zaten. Aşıyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. 20. Haftadan sonra sürekli daha net oluyor hareketlerben 17.haftam bittiğinde aşı oldum sorun olur mu geçtiğimiz salı oldum, bebek hareketlerini 2 kez hissetmiştim aşıdan sonra hiç hissetmedim
Ağır değil, açılıp kapanması çok kolay. Ayrıca babymall varsa yakınlarınızda gidip bakmanızı öneririm orda baya indirime girmişti internet fiyatından farklıydı. Ankara mağazasından 10 bine aldım benBen de prego solo dusunuyorum. Agirligi vs nasil acaba
Ben de cok sukur hicbi sey yok dogru asiyi olmusumdur umarimŞanslısınız o zamaniki gecedir üstüne yatınca falan hissettirdi kendini
Cok iyiymis gercekten. Malesef yasadigim sehirde babymall yokAğır değil, açılıp kapanması çok kolay. Ayrıca babymall varsa yakınlarınızda gidip bakmanızı öneririm orda baya indirime girmişti internet fiyatından farklıydı. Ankara mağazasından 10 bine aldım ben
Herkeste olmuyormuş zatenBen de cok sukur hicbi sey yok dogru asiyi olmusumdur umarim![]()
Canım ben şöyle bir set favlamıştım düşünürsennYenidoğan seti dediğiniz Babynest'li olan setler mi yoksa kıyafet mi?
Ben de güzel bir babynest seti istiyorum, şöyle battaniyesi vs güzel bir takım...
Ben onlinedan aldigim için digerleriyle ağırlığını karşılaştıramiyorum ama ağır diyemem, acilip kapanmasi, tekerlekelrin hareketi güzel malzemesi de iyi geldi banaBen de prego solo dusunuyorum. Agirligi vs nasil acaba