2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    134
Benim göbeğim kalmıştı ama kilom da kalmıştı bence kilo kalmayınca göbek de kalmıyor korse olmasa da arkadaşlarımdan bildiğim
O da ayrı bir kısır döngü değil mi ya emzirirken kilo vermek kolay diyorlar ama bir yandan da süt olsun diye ye diyolar bakalım napcam

Ben de medicalpark ta 1 gece kaldım

Herkese merhaba, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah bende suda doğum yapacağım şuan 36+3 haftalıgız. Aranızda suda doğum yapmış olan var mı? Bir de çatı muanesi acıtıyor mu?
Olanların çoğu acımadj diyordu canım şahsen açıklık muayenesi acımıyor
Suda doğum dan sonra bizede deneyimlerinden bahseder misin ? Neler planladınız şuan

-- danışma ve dayanışma postu --

Sezaryen tarihi belirlemenin bazı handikapları oluyor.
Tarih belirlenince de bu kez sınav öncesi akşamı gibi arayanlar, o gün arayanlar, hastaneye gelenler fln olacaktır. Ben de bu kadar iletişim kurma canlısı değilim açıkçası.

Ben hastaneye ziyaret istemiyorum. Sadece eşim ve annem kalacak.

Ziyaretçi istemememin birçok nedeni var:
  • enfeksiyon
  • doğum sonrası üzerimde gözler dolansın istemiyorum
  • kimseye misafirperverlik hoşgeldin beşgittin gülyüzü yapmak istemiyorum. Nasıl geçeceğini bilmediğim bi süreç.
  • çekirdek ailemize ilk adım olduğu için o anlarda başkasının ne dediğini veya yaptığını hatırlamak değil, o andaki kendimizi hatırlamak istiyorum sadece. Özelde olacağı için yardım edecek yenidoğan hemşireleri zaten olacak. Ek yardım ihtiyacı duyacağımı düşünmüyorum.

Şöyle bir durum oldu:
Eşimin annesi uzakta ve doğuma gelmek istiyor, bana sorup müsaade alan yok ama :/
Hastanede kalmayacaklar, otelde kalacaklar.
İlk torun anlıyorum, heyecanlı. Ama benim de ilk bebeğim ve ilk doğumum. Kimin orada olup olmayacağına karar verecek kişi benim.

Eşimin annesini çok severim, hiç sorunumuz yok. Asla kötü niyetli değildir. Bebek için çok heyecanlı.
O nedenle gelmeyin deyip hem onu hem eşimi kırmak istemiyorum. Benim annem oradayken, kendisinin de o özel anında yalnız hissetmesini istemem.

Gelmeyin, eve geçince gelin desem ne olur?
Veya en azından ilk gün gelmesinler ben toparlanayım ve alışayım, desem?

Bu konuda yangına körükle gidecek değil de sağduyulu yanıtlar çok işime gelirdi
Hastaneye ziyaret kabul edenler, neler yaşanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…