- 13 Aralık 2015
- 1.542
- 1.554
- 133
- 30
Sağlıkla sıhhatle keyifle kavusun inşallah.Kızlar heyecandan uyuyamıyorum sabah 7 buçukta olacak doğumsaatler kaldı oğlumla kavuşmama
Yarin guzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar heyecandan uyuyamıyorum sabah 7 buçukta olacak doğumsaatler kaldı oğlumla kavuşmama
Benim göbeğim kalmıştı ama kilom da kalmıştı bence kilo kalmayınca göbek de kalmıyor korse olmasa da arkadaşlarımdan bildiğimKorsesiz de toparlanıyor mu karın ilk doğumum sarkma falan olur diye korkuyorum
Benim de baya indi 8. GünNe çabuk söndü karnın bence iyi bişey ya bazen aylarca öyle kalabiliyormuş hamileymiş gibi yanii. Eve çıktın dimi sen nasıl oldunuz
Amin inşallahSağlıkla sıhhatle keyifle kavusun inşallah.Ağrınız sızınız az, sütünüz bol olsun.
O da ayrı bir kısır döngü değil mi ya emzirirken kilo vermek kolay diyorlar ama bir yandan da süt olsun diye ye diyolar bakalım napcamBenim göbeğim kalmıştı ama kilom da kalmıştı bence kilo kalmayınca göbek de kalmıyor korse olmasa da arkadaşlarımdan bildiğim
Ben de medicalpark ta 1 gece kaldımSezaryen doğum yapan arkadaşlar hastanede kaç gece kaldınız? Ben medicalparkta yaptım ilk doğumu bir gece kalmıştım, şimdi yine aynı yerde yapacağım yine bir gece dahil doğum paketine. Ama etraftakilerden hep 2 gece duyuyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bunu hastaneye sorduğumda hastane ortamının enfeksiyona açık olduğunu bu sebeple uzun tutmak istemediklerini 1 gecenin yettiğini söylüyorlar
Olanların çoğu acımadj diyordu canım şahsen açıklık muayenesi acımıyorHerkese merhaba, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahbende suda doğum yapacağım şuan 36+3 haftalıgız. Aranızda suda doğum yapmış olan var mı? Bir de çatı muanesi acıtıyor mu?
sağlıkla kucağına al canımKızlar heyecandan uyuyamıyorum sabah 7 buçukta olacak doğumsaatler kaldı oğlumla kavuşmama
Emzirirkende çok kilo alan insan var şuan benim midem çuval gibi yememin sınırı asla yok tutmaya çalışıyorumO da ayrı bir kısır döngü değil mi ya emzirirken kilo vermek kolay diyorlar ama bir yandan da süt olsun diye ye diyolar bakalım napcam
Sağlıkla kolaylıkla geçer inşallahKızlar heyecandan uyuyamıyorum sabah 7 buçukta olacak doğumsaatler kaldı oğlumla kavuşmama
İyi olmanıza çok sevindimHanımlar biz iyiyiz çok şükür. Ağrılarım oldu, ama geçmeyecek birşey değil. Sabretmeye çalışın. Daha detaylı yazacağım. Kendinize iyi bakın
Biz de göndermeyiz siziBende normalde 22 nisandım kızım acele etti 27.03 te geldi ama mart annelerine gidesim yok baştan beri burdayım
Aşsdlşakaao canlı yayın katılım rekoru olurduEvet utanmasam canlı yayında konuşurmuşuz ajsbjsjsjsjdjsksjd
Hayırlı olsun canım yeterli oldu mu pekiBen de medicalpark ta 1 gece kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?