Ay canım farketmemişim mesajını şimdi gördümTecrübeli kimse cevap vermıyor yazdıklarıma ya çok üzücü.
Hayırlı olsun bebişinnKızlarr anne olmak çok güzel, ben spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptım. Suan agrım var evet cok konforlu degilim ancak sütüm geldigi icin bebise odaklandıgım icin cok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok çok teşekkür ederim okuyamadım mesajları geri dönüp okuyacagım ama.sunnysideup
Senin bebeğinde hayırlı olsun canımO genel akıntı olabilir yine de doktora danışmakta fayda var benim nişanım pembeydi akıntıyla beraber pembe renkli kanama geldi
Sağol canım valla benim apar topar oldu sezeryan oldu 36+5 te geldi erkenci kuşum kilosu iyiydi kuveze girmedi ama ben ertesi günü sadece omzuma giren ağrıyı unutamıyorum 3 günde de toparladım şükür kızçemde iyi sık sık kontrole gidiyoruz sadece erken doğduğu içinSenin bebeğinde hayırlı olsun canımnasıl geçirdin süreci
Hiç bilmiyorum bunu ya sütün fazla olursa arada vermenin zararı olmayabilirKizlar ya birsey soracagim. Ilk kizim suan tam 2 yasinda onda ilk zamanlar sutum gelmedi sarilik olduk mama basladim falan sonra emzirme surecini iyi yonetemedim sadece 5 ay mama meme karisik gittik. Simdi ben arada sut sagit versem 2 yasindaki kizima ne olur. Faydasi olur mu yoksa artik bi faydasi yok mu ona
Bende his hiç olmuyor komşu çocuğu gibi hissediyorumBüyüleyici bir an gerçekten iyi ki böyle olmuş diyorum ben de
Ben de aynı dertten muzdaribimSezeryan doğum değilde çok iyi geçti yani benim ağrı kesici bile kullanmadım bir tane çıkınca yaptılar o kadar ama ertesi günü omzuma giren ağrıyı ömrüm boyunca unutamam o çok kötü gaz sancısı diyorlar ama böyle birşey yok bir tel bende mi oldu bilemedim
O ağrıyı biliyorum ben bekarken ameliyat olmuştum onda çektim ne çektim ama felakettiSağol canım valla benim apar topar oldu sezeryan oldu 36+5 te geldi erkenci kuşum kilosu iyiydi kuveze girmedi ama ben ertesi günü sadece omzuma giren ağrıyı unutamıyorum 3 günde de toparladım şükür kızçemde iyi sık sık kontrole gidiyoruz sadece erken doğduğu için
Teyzeler her şeyi çok biliyorTam ifade edemedim hala hamile gibiyim ama günlerce beklemiş balon var ya o şekilde duruyorhatta yaşlı bir teyze bugün bana korse takmiyor musun dogurmamis gibisin diye bir sürü laf etti
Ay çok sevindim iyi olmanızaKızlarr anne olmak çok güzel, ben spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptım. Suan agrım var evet cok konforlu degilim ancak sütüm geldigi icin bebise odaklandıgım icin cok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok çok teşekkür ederim okuyamadım mesajları geri dönüp okuyacagım ama.sunnysideup
Sağlık bakanlığının koşulları öyle diye biliyorum;Sezaryen doğum yapan arkadaşlar hastanede kaç gece kaldınız? Ben medicalparkta yaptım ilk doğumu bir gece kalmıştım, şimdi yine aynı yerde yapacağım yine bir gece dahil doğum paketine. Ama etraftakilerden hep 2 gece duyuyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bunu hastaneye sorduğumda hastane ortamının enfeksiyona açık olduğunu bu sebeple uzun tutmak istemediklerini 1 gecenin yettiğini söylüyorlar
Bununla ilgili bir kural var mı nereden ulaşabilirim acaba hastaneyle paylaşayım olmazsa ben bunu bilmiyordumSağlık bakanlığının koşulları öyle diye biliyorum;
Vajinal doğum 1 gece
Sezaryen 2 gece
Nasıl 1 gece oluyor anlamadım.
Iyi yapmissiniz diger krem hafifletmediyse demek ki sizinki ileri boyuttaymis cok gecmis olsun iyi gelmesine cok sevindimAy kızlar benimde hemoroid olmuştu ya geceyi zor sabah ettim böyle bir sancı olamaz dün doktora gittim genel cerrah dedi normalde bu cerrahi işlem yapılır ama doğumuna az kalmış yapmayalım krem ve ilaç verdi ay şükür bugün hafifledi ağrısı ama afedersiniz kocaman birşey var yani orada . 15 günlük tedavi verdi günde 6 tane hap içiyorum 3 sabah 3 akşam merak etme bebeğe zararı hiç yok dedi inşallah öyledir . Zaten 4.günden sonra 2 ye incek hap ay bilmiyorum da iyiki erken gittim doktora bari 15 Nisan sezeryan günüme kadar biraz ağrılarım geçer azalır ya felaket birşeydi. Bu hamileliğimde zaten maşallah ne varsa yaşadım sonu hayrolsun diyeyim artık bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım
Ozel hastanelerde 1 gece yatiriliyor diye biliyorum. Yarin bende medical parka sezaryen icin gun almaya gidecegim sorup haber veririm.Sağlık bakanlığının koşulları öyle diye biliyorum;
Vajinal doğum 1 gece
Sezaryen 2 gece
Nasıl 1 gece oluyor anlamadım.
Bakalim arada vermeyi dusunuyorumHiç bilmiyorum bunu ya sütün fazla olursa arada vermenin zararı olmayabilir
Bende his hiç olmuyor komşu çocuğu gibi hissediyorum
Suda doğum ile ilgili fikrim yok ama üç gün önce çatı muayenesi oldum ben kendimi saldım sıkmadım fazla o yüzden pek acımadıHerkese merhaba, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahbende suda doğum yapacağım şuan 36+3 haftalıgız. Aranızda suda doğum yapmış olan var mı? Bir de çatı muanesi acıtıyor mu?
Suda dogumu bilmiyorum ama cati muayenesini hissetmiyosunuz bile cok kisa suruyo daha once iliskiye girmis herkes rahatlikla yaptirabilirHerkese merhaba, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahbende suda doğum yapacağım şuan 36+3 haftalıgız. Aranızda suda doğum yapmış olan var mı? Bir de çatı muanesi acıtıyor mu?
Benim doktorum sağlık bakanlığı sezeryan sonrası 2 gün kalınmasını istiyor. Ertesi gün çıkmak istersen imza atmalısın dedi. Ama ben de bu defa 2 gün kalmak istiyorum. Ilk dogumumda 1 gün kaldım eve geldiğim akşam bir anda sütüm indi ve atesim yükseldi. Sıtma gibi titremeyle geçirdim o akşamı. Ondan erken çıkmak istemeyeceğim sanırım.Sezaryen doğum yapan arkadaşlar hastanede kaç gece kaldınız? Ben medicalparkta yaptım ilk doğumu bir gece kalmıştım, şimdi yine aynı yerde yapacağım yine bir gece dahil doğum paketine. Ama etraftakilerden hep 2 gece duyuyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bunu hastaneye sorduğumda hastane ortamının enfeksiyona açık olduğunu bu sebeple uzun tutmak istemediklerini 1 gecenin yettiğini söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?