Sizin adınıza çok sevindim. Rica ederim ne demek. Burada hepimiz birbirimizi desteklemek için varız. Umarım harika bir doğum süreciniz olurYazdıklarınız hafifletti beni biliyo musunuz
Bu süreç herkes için biricik, ancak gene de benzer yolları adımlayan birilerini duymak iyi hissettiriyor.
Hamile kalmadan önce de sezaryen düşünüyordum. Hamilelikte bi gelgit yaşadım bu haftaya dek. Ancak komplikasyonların bebek ve anne için çok olması, sezaryenin ise bebek için daha güvenli gelmesi nedeniyle, ilk kararımda kaldım.
Ve kararı verdikten sonra da ferahladım;
belirsizlik daha zor geliyormuş
Son kararım; tariho da bugün yarın belirteceğim. Anestezi hazırlıklarını yaptım.
Kontrol fena geçmedi. Beklediğimden daha azdı kilo artışı. Haftada 200-250 gram giderken; 150-175gram arası olmuş son 2 hafta. Nstde hiç sancım çıkmadı desem yeri, ancak baya heyecanlı bi bebişti nabzı yüksek seyretti.
Sonra normal aralığa indi.
Valla bu doğum şekli derdi, doğurduktan sonra o kadar devede kulak kalacak diye hissediyorum ki
Doğum da neymiş, emzirme faslına gelin diyeceğim geçmişteki kendime.
O yüzden ferahladım karar verince. Yazdıklarınız için müteşekkirim ayrıca
Aaa ben de çok erken uyandım. Günüm belli olduğu için heyecan yaptım ben de. Belirsizlik de günü bilmek de heyecan yapıyor merak etmeyinEvet ilk dogum olacak nasipsedevlette takipliyim 41e kadar bekliyoruz gelmezse suni sanci veriyoruz demisti doktorum. Bakalim haftaya bekleyecek mi cok heyecanliyim heyecandan sabah 5te kalktim
Hadi Allah'ım hayırlısı ile kavuştursun bebeğinize. Artık Sezen Aksuyu hep doğum hikayenizde hatırlayacaksınızSağlıkla, kolaylıkla kavuşalım yavrularımızla. Rımel sürmedim ufak bir nemlendirici ruj.saçımı düzleştirdimduruma göre belki işlem öncesi sürerim. Ayyy dün Sezen Aksu'nun şinanay yavrum şarkısında hastaneye hüngür hüngür ağladım o söyledi ben ağladım altta yapan nasıl duygular yaşadıysam artık. Şu anda da müzikle gidiyoruz. Ağlamıcam ama
Hadi güzel haberler olsunEvet ilk dogum olacak nasipsedevlette takipliyim 41e kadar bekliyoruz gelmezse suni sanci veriyoruz demisti doktorum. Bakalim haftaya bekleyecek mi cok heyecanliyim heyecandan sabah 5te kalktim
Bebis gelince uyuyamayacaksin uyu diyorum ama yok olmuyoAaa ben de çok erken uyandım. Günüm belli olduğu için heyecan yaptım ben de. Belirsizlik de günü bilmek de heyecan yapıyor merak etmeyin
Bebis gelince uyuyamayacaksin uyu diyorum ama yok olmuyo
Dualarımız seninle kolaylıkla geçen bir doğum olur inşallah sağlıkla gelsinHanımlar günaydın, dua edin bana olur mu. Ben gidiyorum hastaneye
Evet evet boşuna harcıyoruz uyku hakkımızı
Bebis gelince uyuyamayacaksin uyu diyorum ama yok olmuyo
Benim de günüm yarın iyice uyuasaydım bu gece diyodum heyecandan kalktım yine erkendenAaa ben de çok erken uyandım. Günüm belli olduğu için heyecan yaptım ben de. Belirsizlik de günü bilmek de heyecan yapıyor merak etmeyin
Bu listede kendimi gördükçe heyecan basıyor ya bu gece de kesin uyuyamam yarın zaten 7 de hastanede olcamHoş Gelişler Ola Listesi
10 Nisan
askiminaskiyim
picolatte
11 Nisan
Madame butterfly
14 Nisan
kotaroo
15 Nisan
sadolinda
Minnosumm
Azra kayra
Bu listeye ben de ekleneceğim, karar verince
Ay yapmayabilirim bu listeyi eğer iyi olmuyorsaBu listede kendimi gördükçe heyecan basıyor ya bu gece de kesin uyuyamam yarın zaten 7 de hastanede olcam
Muhtemelen benzer şeyleri düşünüyoruzSizin adınıza çok sevindim. Rica ederim ne demek. Burada hepimiz birbirimizi desteklemek için varız. Umarım harika bir doğum süreciniz olur
Ben çevremde çok doğum hikayesi dinledim ve aslında bu beni olumsuz etkiledi resmen anksiyete krizlerine giriyodum uyuyamıyordum. Ama tabii herkes farklıdır kimisi yaşayacağı şeyleri detaylı dileyince daha güvende hisseder kimisi de benim gibi daha da kafası karışır. Benim sezaryeni istemekteki sebeplerimden birisi de bahsettiğiniz gibi bebek için az komplikasyonları olmasıydı. Daha var yine sebeplerim ama halen kararsız olan, doğum yapmamış anneleri olumsuz etkilemek istemiyorum. Karar verdikten sonra insan gerçekten çok rahatlatıyor
Yok yok çok iyi yaptın o anlamda demedimAy yapmayabilirim bu listeyi eğer iyi olmuyorsa
Ben de kontrole geldim ve nst ye girdim. Hiç bisi yok resmenEvet ilk dogum olacak nasipsedevlette takipliyim 41e kadar bekliyoruz gelmezse suni sanci veriyoruz demisti doktorum. Bakalim haftaya bekleyecek mi cok heyecanliyim heyecandan sabah 5te kalktim
Sizinkinin keyfi yerinde görünüyorGünaydın herkese
Ben de kontrole geldim ve nst ye girdim. Hiç bisi yok resmenkontrolde ins acilma çıkar diyorum.
Sonda içeride takılıyor yürümeden önce cıkıyorSezaryen olanlara sorularım varrr
-doğumda anesteziden sonra mı sonda takılıyor ?
-bandaj ne zamana çıkıyor sürekli pansuman istiyor mu?
- ortalama ne kadar süre sonra bacaklar hissedilmeye başlıyor
- kaç gün sonra duşa izin veriliyor
- korse kullanmak için ne kadar beklenmeli ?
Cevaplarsanız çooook sevinirimm
Senin sorun çatı ağrısı idi sanırım. 3 sezaryen olduğum için bilemiyorumTecrübeli kimse cevap vermıyor yazdıklarıma ya çok üzücü.
Korsesiz de toparlanıyor mu karın ilk doğumum sarkma falan olur diye korkuyorumSonda içeride takılıyor yürümeden önce cıkıyor
12 de girdim 1 buçuk gibi çıktım akşam 7 de yürüdüm öncesinde de hissediyordum hareket sıkıntısı yoktu
Eve gelince duşa girdim ayakta su geçirmeyen bantla
Ben pansuman yaptırmadım gerek yok fen bakıcam dedi bugün bakacak
Korse kullanacaksanız belden olanı kullanın dediler kullanmayacağım için önemsemedim
Öğlen uyumayı deneyin enerji depolayın. İnşallah kolik bebek olmazsa bebeklerimiz bol bol dinleniriz. İlk oğlum kolik değildi gece uyanmayı unuturdumBenim de günüm yarın iyice uyuasaydım bu gece diyodum heyecandan kalktım yine erkendenbu gün artık geçmez banaa
Uyumaya çalışcam pek sanmıyorum ama akşam da eşimle dışarı yemeğe çıkalım dedik malum bir süre hayal olacak bunlarÖğlen uyumayı deneyin enerji depolayın. İnşallah kolik bebek olmazsa bebeklerimiz bol bol dinleniriz. İlk oğlum kolik değildi gece uyanmayı unuturdumalarm kurup uyanırdım 6 ay rahat ettim sonra diş çıkarma ağrıları başlayınca uyku haram olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?