2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Sizin adınıza çok sevindim. Rica ederim ne demek. Burada hepimiz birbirimizi desteklemek için varız. Umarım harika bir doğum süreciniz olur
Ben çevremde çok doğum hikayesi dinledim ve aslında bu beni olumsuz etkiledi resmen anksiyete krizlerine giriyodum uyuyamıyordum. Ama tabii herkes farklıdır kimisi yaşayacağı şeyleri detaylı dileyince daha güvende hisseder kimisi de benim gibi daha da kafası karışır. Benim sezaryeni istemekteki sebeplerimden birisi de bahsettiğiniz gibi bebek için az komplikasyonları olmasıydı. Daha var yine sebeplerim ama halen kararsız olan, doğum yapmamış anneleri olumsuz etkilemek istemiyorum. Karar verdikten sonra insan gerçekten çok rahatlatıyor

Evet ilk dogum olacak nasipse devlette takipliyim 41e kadar bekliyoruz gelmezse suni sanci veriyoruz demisti doktorum. Bakalim haftaya bekleyecek mi cok heyecanliyim heyecandan sabah 5te kalktim
Aaa ben de çok erken uyandım. Günüm belli olduğu için heyecan yaptım ben de. Belirsizlik de günü bilmek de heyecan yapıyor merak etmeyin

Hadi Allah'ım hayırlısı ile kavuştursun bebeğinize. Artık Sezen Aksuyu hep doğum hikayenizde hatırlayacaksınız

Evet evet boşuna harcıyoruz uyku hakkımızı
Bebis gelince uyuyamayacaksin uyu diyorum ama yok olmuyo
Aaa ben de çok erken uyandım. Günüm belli olduğu için heyecan yaptım ben de. Belirsizlik de günü bilmek de heyecan yapıyor merak etmeyin
Benim de günüm yarın iyice uyuasaydım bu gece diyodum heyecandan kalktım yine erkenden bu gün artık geçmez banaa

Muhtemelen benzer şeyleri düşünüyoruz
Bizim hikayemiz böyleymiş

Günaydın herkese
Evet ilk dogum olacak nasipse devlette takipliyim 41e kadar bekliyoruz gelmezse suni sanci veriyoruz demisti doktorum. Bakalim haftaya bekleyecek mi cok heyecanliyim heyecandan sabah 5te kalktim
Ben de kontrole geldim ve nst ye girdim. Hiç bisi yok resmen kontrolde ins acilma çıkar diyorum.

Eklentiler

• IMG_9722.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 37
Sonda içeride takılıyor yürümeden önce cıkıyor
12 de girdim 1 buçuk gibi çıktım akşam 7 de yürüdüm öncesinde de hissediyordum hareket sıkıntısı yoktu
Eve gelince duşa girdim ayakta su geçirmeyen bantla
Ben pansuman yaptırmadım gerek yok fen bakıcam dedi bugün bakacak
Korse kullanacaksanız belden olanı kullanın dediler kullanmayacağım için önemsemedim

Korsesiz de toparlanıyor mu karın ilk doğumum sarkma falan olur diye korkuyorum

Benim de günüm yarın iyice uyuasaydım bu gece diyodum heyecandan kalktım yine erkenden bu gün artık geçmez banaa
Öğlen uyumayı deneyin enerji depolayın. İnşallah kolik bebek olmazsa bebeklerimiz bol bol dinleniriz. İlk oğlum kolik değildi gece uyanmayı unuturdum alarm kurup uyanırdım 6 ay rahat ettim sonra diş çıkarma ağrıları başlayınca uyku haram olmuştu

Uyumaya çalışcam pek sanmıyorum ama akşam da eşimle dışarı yemeğe çıkalım dedik malum bir süre hayal olacak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…