Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Bebişin kilosu kaç ?
Kilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysaniz

Bu arada suan baya bi sancim var 3 dkda bir olana dek ebe gelmicegini soyledi o yuzden kivranarak bekliyorum

Elle kilo ölçümüne çok şaşırdım kolay gelsin. Sancın kendisi mi başladı?

Sancilariniz ne zaman basladi ve sonrasinda 3 dk da bire dustu acaba

Günaydın kizlar bu gece de doguramadik bugün doğum günüm oldugu icin oglum supriz yapar gelir belki diyordum ama malesef en ufak sancim bile yok
Erkekler geç geliomuş diye teselli oluyorum fakat suyu azaldı denmişti geçen hafta an önce gelmesi gerekiyor benim de. En son Kendimi tatile gidecekken bi an önce regl olup regl bitip tatile gitmeye zorlarken böyle hissetmiştim sjdjdj ve hiçbi zaman başarılı olamadım

Ya ne güzel başlamış doğumun demek ki sağlıkla gelsin inşallah

Ben de aynı bu sabah da lavaboya belki en azından nişan gelmiştir diye hittim ama o bilem yok napsam bilmiyorum
Suyun ne durumdaymış? Eğer uygunsa siizin için 1 hafta falan daha var. Ama benim vaktim kalmıyo sanırım artık hayali sancılar uydurmaya başladım. 39+5

Suyu azaldigi icin suni sanci vermeyi teklif etmedi mi doktorunuz

Normal dogum yapanlar dogumdan once bebek asagıya bastıgında cok acıtıyor muydu? Benimki oturdugum sandalyeye değiyormuş gibi hissediyorum yani sanki oradan biri sandalyeye vuruyo. Tam hadi basladık diyorum sonra gidio tabi

Suni sanci icinde kendi sacindan farki yok hatta dogumu daha da hizlandiriyo diyorlar o yuzden cekinmiyorum nedense sezaryen bana daha korkutucu geliyor
Hicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene donduler kesinlikle düsünmüyorum sen de iyice arastir derim bosuna iskence cekmek en kotusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…