Kilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysanizBebişin kilosu kaç ?
Elle kilo ölçümüne çok şaşırdımKilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysaniz
Bu arada suan baya bi sancim var 3 dkda bir olana dek ebe gelmicegini soyledi o yuzden kivranarak bekliyorum
Sancilariniz ne zaman basladi ve sonrasinda 3 dk da bire dustu acabaKilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysaniz
Bu arada suan baya bi sancim var 3 dkda bir olana dek ebe gelmicegini soyledi o yuzden kivranarak bekliyorum
Erkekler geç geliomuş diye teselli oluyorum fakat suyu azaldı denmişti geçen hafta an önce gelmesi gerekiyor benim de. En son Kendimi tatile gidecekken bi an önce regl olup regl bitip tatile gitmeye zorlarken böyle hissetmiştim sjdjdj ve hiçbi zaman başarılı olamadımGünaydın kizlar bu gece de doguramadikbugün doğum günüm oldugu icin oglum supriz yapar gelir belki diyordum ama malesef en ufak sancim bile yok
Ya ne güzel başlamış doğumun demek ki sağlıkla gelsin inşallahKilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysaniz
Ben de aynıGünaydın kizlar bu gece de doguramadikbugün doğum günüm oldugu icin oglum supriz yapar gelir belki diyordum ama malesef en ufak sancim bile yok
Suyun ne durumdaymış? Eğer uygunsa siizin için 1 hafta falan daha var. Ama benim vaktim kalmıyo sanırım artıkBen de aynıbu sabah da lavaboya belki en azından nişan gelmiştir diye hittim ama o bilem yok napsam bilmiyorum
Suyu azaldigi icin suni sanci vermeyi teklif etmedi mi doktorunuzErkekler geç geliomuş diye teselli oluyorum fakat suyu azaldı denmişti geçen hafta an önce gelmesi gerekiyor benim de. En son Kendimi tatile gidecekken bi an önce regl olup regl bitip tatile gitmeye zorlarken böyle hissetmiştim sjdjdj ve hiçbi zaman başarılı olamadım
Benim bugun doktor kontrolum var. Yatis yapalim suni verelim derse kabul edicemBen de aynıbu sabah da lavaboya belki en azından nişan gelmiştir diye hittim ama o bilem yok napsam bilmiyorum
Suyunu bugun kontrol edecek ben suni istemedim vakit yok derse sezoSuyu azaldigi icin suni sanci vermeyi teklif etmedi mi doktorunuz
Suyum fazla benim 40+0 ama bebişin kilo da 4 .200Suyun ne durumdaymış? Eğer uygunsa siizin için 1 hafta falan daha var. Ama benim vaktim kalmıyo sanırım artıkhayali sancılar uydurmaya başladım. 39+5
Dediğim gibi bana dese kola koşa gideceğim ama kanala girmemiş Bebek deyip vermiyor senin benim kanala indi mi?Benim bugun doktor kontrolum var. Yatis yapalim suni verelim derse kabul edicem
MaşallahSuyum fazla benim 40+0 ama bebişin kilo da 4 .200
İnşallahMaşallahinşallah kolay bi doğum olur hepimiz için
2 hafta once gorusebilmistik en son doktorumla, bugun kontrolum var insallah bugun her sey netlesirDediğim gibi bana dese kola koşa gideceğim ama kanala girmemiş Bebek deyip vermiyor senin benim kanala indi mi?
Suni sanci icinde kendi sacindan farki yok hatta dogumu daha da hizlandiriyo diyorlar o yuzden cekinmiyorum nedense sezaryen bana daha korkutucu geliyorSuyunu bugun kontrol edecek ben suni istemedim vakit yok derse sezovar bekleyelim derse pilatese devam
Hicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene dondulerSuni sanci icinde kendi sacindan farki yok hatta dogumu daha da hizlandiriyo diyorlar o yuzden cekinmiyorum nedense sezaryen bana daha korkutucu geliyor
İnşallah hakkında hayırlısı olur ben de yarın gideceğim doktor ne diyecek acaba çok merak ediyorum buraya bana da yaz2 hafta once gorusebilmistik en son doktorumla, bugun kontrolum var insallah bugun her sey netlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?