- 26 Ocak 2018
- 983
- 1.076
- 113
- 29
Ben denemek istiyorum yine de suni sanciyla dogum yapan da cok kisi var cunkuHicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene dondulerkesinlikle düsünmüyorum sen de iyice arastir derim bosuna iskence cekmek en kotusu
Tabii ki doktordan cikinca haber veririmİnşallah hakkında hayırlısı olur ben de yarın gideceğim doktor ne diyecek acaba çok merak ediyorum buraya bana da yaz
Ins gerek kalmaz kimse icin. her seyin en güzeli en dogalıBen denemek istiyorum yine de suni sanciyla dogum yapan da cok kisi var cunku
Tabii ki doktordan cikinca haber veririm
Merhaba, nasılsınız?Kilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysaniz
Bu arada suan baya bi sancim var 3 dkda bir olana dek ebe gelmicegini soyledi o yuzden kivranarak bekliyorum
Suni sancı aldıktan sonra benim parti başlamıştı.. Suni sancı sonrası vajinal doğum gerçekleştirdim. Herkesin fizyolojisi ve o anki durumu farklı tabii. Şartlar nedir? Bilemeyiz. Lütfen , güzel düşünelim güzel şeyler olsunHicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene dondulerkesinlikle düsünmüyorum sen de iyice arastir derim bosuna iskence cekmek en kotusu
Acilmaniz var miydi acaba neden suni sanci vermislerdiSuni sancı aldıktan sonra benim parti başlamıştı.. Suni sancı sonrası vajinal doğum gerçekleştirdim. Herkesin fizyolojisi ve o anki durumu farklı tabii. Şartlar nedir? Bilemeyiz. Lütfen , güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Ay canımGünaydın hanimlaaarr unutmusuz bebekli günleri çok şükür artik yanimizda uyutmuyo ama olsunduhafif sarilik var o yuzden gece gündüz emziriyorum
Günaydın, yarın ben de tam 36 oluyorum sizinle aynıyızGünaydınlar herkese benden de .yarın tam 36+0 oluyorum hanımlar. Bugün sabah wc için kalktığımda adet ağrısı gibi kasıklarım göbek deliğime kadar ağrı yaptı . Sonra bı 15 dk ıcınde geçti sayılır. Bu yalancı sancı mı ilk kez böyle oldu
Allah razi olsunAy canımçok sevındım birliktesiniz artık . Gerisi çözülür bir şekilde
Var var olmaz mı şimdiden dedesi plan yapmaya başladı bileSizdede mi sünnet düğünü var
Açılmam olmuyordu doğum sürecim 12 saat sürdü tam hatırlayamadım ama yanlış birşey demek istemem suni sancıdan kısa bir süre sonra 9 cm açılma ile doğumhaneye gittik. Yarım saat 40 dk sürmedi doğumum.Acilmaniz var miydi acaba neden suni sanci vermislerdi
Aa evet ben o zaman da nisan annelerindeydimm :) Evet ayin 3 unde oldu dogum cok sukur iyiyiz ikimizde. Ilk bebisim kiz di bu bebis de kiz. Yani cok kolay degil ama cok zor da degil suan 2 yasinda ilk kizim o yuzden henuz kiskancliktan pek haberi yok alip sevmek istiyor sadece annem yanimda kaliyor o olmasa cok zorlanirdim cunku tam 2 yas sendrom zamanlarinda :)
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahAa sen de hamilesiin simdi farkettim :) senin cinsiyetler nasil henuz kucuk oldugu icin kiskanclik olmaz umarim senin de
Sürec kendi sancinizla baslayip suni ile mi devam etti yoksa hicbir sey yokken suni verilip mi basladi? Tum olayin gidisatini degistiren bi detay oldugu icin cok merak ettimAçılmam olmuyordu doğum sürecim 12 saat sürdü tam hatırlayamadım ama yanlış birşey demek istemem suni sancıdan kısa bir süre sonra 9 cm açılma ile doğumhaneye gittik. Yarım saat 40 dk sürmedi doğumum.
Benim vajinal doğum sürecim çok iyi geçti. Dilerim herkesin de öyle geçer.
Bu sefer sezeryan doğum olacak. Endişeli, stresli, heyecanlıyım.
Rabbim yardımcımız olsun
Bende aynı durumdayım merak ediyorum da bilmiyorum 32 de bende çalışabilir almıştım 37 de dedim doktora rapor alacak mıyım çalışamaz felan yok dedi o otomatik sgk ya giriliyor dedi de bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz da iş göremezlik parasını alabilirizArkadaşlar Merhaba, bizde bugün 38+3 olduk ve bebişi bekliyoruz .Herkese kolay doğumlar diliyorum . Benim çalışan annelere sorum var ben 37. Haftaya kadar çalıştım 32. De çalışabilir raporu vermiştim şirkete. E-devletten baktığımda rapor çıkıyor ama ödeme bilgisi gözükmüyor . Sizde ödeme bilgisi çıkıyor mu? Bu ödemeler ne zaman yatacak ne kadar yatacak taksitlimi yatıyor bilginiz var mı?
evet ama dogurmadim ebe de gelmedi cunku sancilarin 3 saat boyunca 3er dakikada bir bir dakikalik olmasi gerek oyle gelicem dedi ve sabaha kadar dogum sancisi cektim nisan da geldi ama sonra kesildi simdi yine 8-9 dakikada bir geliyor evdeyimElle kilo ölçümüne çok şaşırdımkolay gelsin. Sancın kendisi mi başladı?
dun gece 12:30 gibi 20 dk da bir basladi sonra yavasca 11 7 5 3 gibi oldu sonra tekrar 5 7 10 gibi degisti. Parol aldim agrim oldugu icin 2 tane ebe onerisiyleSancilariniz ne zaman basladi ve sonrasinda 3 dk da bire dustu acaba
basladi ama gelen giden yokYa ne güzel başlamış doğumun demek ki sağlıkla gelsin inşallah
cok sagolun sordugunuz icin, dogurmadim kasilmalarin 3-5-8-11-7 gibi gidip geliyor yine, bekliyorum evdeyim dus aldim uzanmaya calisiyorum biseyler yedim. ebe bunlari onerdiMerhaba, nasılsınız?
İnşallahBende aynı durumdayım merak ediyorum da bilmiyorum 32 de bende çalışabilir almıştım 37 de dedim doktora rapor alacak mıyım çalışamaz felan yok dedi o otomatik sgk ya giriliyor dedi de bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz da iş göremezlik parasını alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?