Hoşgeldiiiinnnn canımHerkese Merhaba Kızlar
Çok şükür aranıza katıldımİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Yaş 28
1.çocuk
Sat 11.07.2024
Başlangıç kilo: 59
Tahmini doğum 16 nisan 2024
tubaslk beni de ekler misiniz?
Bende yeni yeni başladı inşallah zorlamaz5teyim. Normalde 6dan sonra bulantılar görülürmüş ama erken başlayanlar da oluyormuş doktorun dediğine göre. Şu an dayanılmayacak boyutta değilim yine idare ediyorum ama önümüzdeki günler nasıl olur bakalım
HoşgeldinizMerhabaa beni de ekler misiniztubaslk
1.çocuk
Yaş 25
kilo 56
Sat 08.07.2024
tahmini doğum 14.04.2025 :)
Benim de bulantılarım erken başlamıştı hala devam ediyor 6.haftadayımBende yeni yeni başladı inşallah zorlamaz
Geçmiş olsun canım. Tansiyonun neden düşmüş olabilir peki?Bugün kabus gibi bir gün yaşadım. Tansiyonum 4e düştü. Bi an ölüm böyle birşey sanırım dedim. Beta testimi de yeniledim. 140 olmalıydı 240 olmuş bugün. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Geçmiş olsun gebelikte tansiyon düşüklüğü normal ama sizin baya düşmüş dikkatli olun tek kalmamaya dikkat edin. Benim önceki gebeligimde çok düşerdi bayılıyordum bazen çoğu zaman son anda soluma yatardım.Bugün kabus gibi bir gün yaşadım. Tansiyonum 4e düştü. Bi an ölüm böyle birşey sanırım dedim. Beta testimi de yeniledim. 140 olmalıydı 240 olmuş bugün. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Benim bugun cok hafif vardi gun icinde oldu 5+5teyimBen 4+2 yim daha koku hassasiyeti çok fazla değil bulantı var bence çok erken daha bunun icin
Ovülasyon testiyle takip ettiğim için 2 kez yumurtlama olmadı maalesef :) keşke öyle olsaydıBelkide iki defa yumurtladin ilki tutmadi sonraki tuttu bilemezsin
Dikkatli olun. Başınız filan dönerse hemen uzanın ayağınızın altına yastık alın. Bir de şekerli bir şeyler yemeye çalışın o an küçük şekerlerdenSağlık ocağına gitmiştim kan testleri için. Hiç de bakmam kana tutar diye. Bakmadan başım dönmeye başladı. Söyledim başım dönüyor diye. Biraz kan kaybettin dediler. Bi baktım tıpaçı düşürmüş kolumdan yere kanlar akıyor. Yerlerde kan içinde. Kan da tuttu
Benim başladı mide bulantım halsizlik 2 kere kustum sadece onun dışı kuru öğürme gibi. Aşşşırı koku alıyorum burnum çok hassaslaştıKızlar bulantilar tiksinmeler başladı mı sizde bu akşam bende başladı çok erken degil mi hiç bu kadar erken baslamamisti
canım ben kalp atışımı duydum 6+1 yazabilirmisinnKızlar tabloda ismi olmayan daha çok kişi var bilgilerinizi bekliyorum