- 26 Ocak 2018
- 723
- 697
- 28
Evet is yerinde caysiz, kahvesiz gecmiyor malesefBen kahvesiz bir iş gününde hayata tutunamayacağım için günde 1 tane içiyorumonun dışında su ve akşam yemeklerinde soda içiyorum zaten 2 lt su içeyim derken günlük sıvı limitim bitiyor baska bir seye odaklanamıyorum
Çok iyi o zamanKalp atislari icin 7.haftayi bekleyin bence
Tabii. kadin dogum doktoruna gittigimde o da istedi ayni tahlileri ben aile hekimliginde tahlil yapildi dedigimde sadece betaya bakilmistir dedi. Tahlilleri gorunce o da sasirdi
Çok güzel yazmışsınKızlar birkaç öneride bulunmak istiyorum. Bunları belki etrafınızdan duymuşsunuzdur. Duymayanlara da bilgi olsun istiyorum. Eğer sizin de varsa ekleyin hepimiz bilgilenelim.
Hamilelik süresince ;
Yukarı doğru uzanmaktan kaçının.( tabak,tencere vs gibi şeyleri boyunuzun yetmediği yerlerden almaya kalkışmayın)
Yatarken ani kalkmalardan kaçının.
Ev temizliğinde tuz ruhu, çamaşır suyu ve kokusu kesin temizlik malzemelerini kullanmaktan kaçının.
Ağır kaldırmaktan yada evdeki eşyaları çekme-itme gibi eylemlerden kaçının.
Ayağınızı ve belinizi soğuktan koruyun.
Kese için diğer hafta gidicem inşallah kısmet olursa. Bu hafta cuma sağlık ocağında betaya tekrar baktırır, genel bir tahlil yaptırırım. Hem garanti olur ya inşallah kese göründü mü görünmedi mi stresine girmem diye düşünüyorum.Canim sen neye karar verdin
Ben de her gün 1 fincan türk kahvesi içiyorum wallahi. İnşallah zararı olmuyordur.Evet is yerinde caysiz, kahvesiz gecmiyor malesefbende minimum 3 lt su iciyorum
Süreci bize anlat yinede neler oluyorAranızdan ilk elenen ben oldum Allah size hayırlı doğumlar dilerim
Aynen çarşamba gidip görüşeyim tekrar son bir kez bakıp karar verecekler detayları anlatırımSüreci bize anlat yinede neler oluyor
3 yıl önce ben de kornual ektopik gebelik geçirmiştim. Doktorum bir süre olması gereken yere yerleşir mi acaba diye beklemişti. Hakkınızda en hayırlısı olsun.Aranızdan ilk elenen ben oldum Allah size hayırlı doğumlar dilerim
Gecmis olsun bize de haber verin dualarimiz sizinle, baska bir doktora da gorundunuz di mi okuyamadim digerlerini?Evet ama vajinal dopplerde de yeri olması gereken yerde değil tüplerin bitim yerinde imiş
Sodayi oneriyolar mi gebelikte, ben onermiyolar diye korkup icmiyodum. Oyleyse ben de iciyim dumduz su iciyorum 3-4 litreBen kahvesiz bir iş gününde hayata tutunamayacağım için günde 1 tane içiyorumonun dışında su ve akşam yemeklerinde soda içiyorum zaten 2 lt su içeyim derken günlük sıvı limitim bitiyor baska bir seye odaklanamıyorum
Evet olabiliyormuş öyle de ama kenarında kanama alanı vs de vardı yani genel olarak bozulmuş kese dediler3 yıl önce ben de kornual ektopik gebelik geçirmiştim. Doktorum bir süre olması gereken yere yerleşir mi acaba diye beklemişti. Hakkınızda en hayırlısı olsun.
Aynı hastanede bir kadın doğum bir de jinekolojik doppler uzmanı beraber baktılar üçümüz toplanıp bilgi de verdilerGecmis olsun bize de haber verin dualarimiz sizinle, baska bir doktora da gorundunuz di mi okuyamadim digerlerini?
Çok geçmiş olsun canımEvet olabiliyormuş öyle de ama kenarında kanama alanı vs de vardı yani genel olarak bozulmuş kese dediler
Günde 1 tane maden suyu öneriyorlarmıs. TRde soda ve maden suyu ayrımı pek yok zaten büyük markalar maden suyu diye geciyor ama ydısında farklı olabilir. Soda değil maden suyu olmalıymıs. Ben acıbadem hastanesine gidiyorum ordaki doktor keseyi görünce direkt yapılması ve yapılmaması gerekenler diye kağıt verdi orada yazıyorSodayi oneriyolar mi gebelikte, ben onermiyolar diye korkup icmiyodum. Oyleyse ben de iciyim dumduz su iciyorum 3-4 litre
Ay baska en yaziyor bizle de paylasinGünde 1 tane maden suyu öneriyorlarmıs. TRde soda ve maden suyu ayrımı pek yok zaten büyük markalar maden suyu diye geciyor ama ydısında farklı olabilir. Soda değil maden suyu olmalıymıs. Ben acıbadem hastanesine gidiyorum ordaki doktor keseyi görünce direkt yapılması ve yapılmaması gerekenler diye kağıt verdi orada yazıyor
Ben çok uzun süre burada okuyucuydum daha yeni yazmaya basladım, çoklu alıntı yapmayı bile bilmiyorum hala ya da emoji koymayıAy baska en yaziyor bizle de paylasinben malum doktora gidemedigim icin her bilgi onemli su an
Şöyle kanama ultrasonda değil dopplerde görüldü kanama samarları şişmiş gibi bişi dediler yani her an kendi atmaya da hazırlanıyor olabilir vücut dedilerÇok geçmiş olsun canımkaç haftalıksın şu an normalde ilk keseyi gördüğünde kanama bozulma görmemiş miydi doktor. Bende de beta tam 2 kat artmıyor keseyi bugün gördük çok küçüktü bir şey demedi ama bende korkuyorum