Ay nefis bilgilerAy yaptım galibaDoktor bunları verdi ama tabii yine de kendi doktorunuza danışarak ilerleyin, herkesin kendi tıbbi geçmişi vs farklı olabilir genel fikir olması için paylaşıyorum:)
Eki Görüntüle 3464739 Eki Görüntüle 3464740
Iyi dusunmussunKese için diğer hafta gidicem inşallah kısmet olursa. Bu hafta cuma sağlık ocağında betaya tekrar baktırır, genel bir tahlil yaptırırım. Hem garanti olur ya inşallah kese göründü mü görünmedi mi stresine girmem diye düşünüyorum.
Evet keşke bütün ürünlerin ambalajında hamilelikte sakıncalıdır vs gibi şeyler yazsa, her şeyi googlelamaktan yoruldum ben de şimdidenAy nefis bilgilerHemen emran goruntulerini aldim bunlariiiiin cok tesekkur ederim ay soya sosunu falan hic bilmiyodum hep tavuk yaparken koyarim ben
Ben günde bir fincan içiyorum ya. Çay da 3-4 tane açık içiyorum.Kızlar gebeliginizde kahve tuketiyor musunuz? Ofis ortaminda calistigim icin surekli kahve, cay iciyoruz. Ben de hamile oldugumu henuz soylemedimcaktirmamak icin hafta da 3 gun kahve iciyorum zarari oluyor mudur acaba
Benim durumumda seninki gibi. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimizDoktorum bir garip olduğu için hiç bir şeye cevap vermiyor şimdilik keseyi görmemiz yeterliydi diyip başından savdı değiştirdim zaten doktorumu.
İnşallah hayırlısı olur hakkında . Üzme kendiniEvet ama vajinal dopplerde de yeri olması gereken yerde değil tüplerin bitim yerinde imiş
Gelişmelerden haberdar et mutlakaAranızdan ilk elenen ben oldum Allah size hayırlı doğumlar dilerim
Eklendiniz :)Herkese Merhaba Kızlar
Çok şükür aranıza katıldımİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Yaş 28
1.çocuk
Sat 11.07.2024
Başlangıç kilo: 59
Tahmini doğum 16 nisan 2024
tubaslk beni de ekler misiniz?
Amin hoş geldinizHerkese Merhaba Kızlar
Çok şükür aranıza katıldımİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Yaş 28
1.çocuk
Sat 11.07.2024
HosgeldiiiiiinHerkese Merhaba Kızlar
Yaş 28
1.çocuk
Sat 11.07.2024
Belkide iki defa yumurtladin ilki tutmadi sonraki tuttu bilemezsinKızlar daha önce bu başlığa sordummu hatırlamıyorum tekrar soracağım cevaplarsanız sevinirimbende 2025 nisan annesiyim inşallah. Cumartesi kontrolüm vardı sata göre 5+2 yim ama ultrasonda 4+3 çıktı. Geç döllenme değil çünkü ovulasyon testiyle takip ettim döllenme gününü biliyorum. Böyle olup sağlıklı gebelik geçiren oluyormu çok korkuyorum arada 6 günlük fark olmasından herkesin sat günüyle ultrason aynı mı çıkıyor bir benimmi 6 gün fark var
Benim hic baslamadi kuzum uygulamalara gore 6.haftadayim ama bence 5.haftaKızlar bulantilar tiksinmeler başladı mı sizde bu akşam bende başladı çok erken degil mi hiç bu kadar erken baslamamisti
Ben 4+2 yim daha koku hassasiyeti çok fazla değil bulantı var bence çok erken daha bunun icinBenim hic baslamadi kuzum uygulamalara gore 6.haftadayim ama bence 5.haftanasil hissediyosun koku hassasiyetin mi var cok?
Belki erken dollenme falan olmusturBen 4+2 yim daha koku hassasiyeti çok fazla değil bulantı var bence çok erken daha bunun icin
Hayir hiç böyle baslamamistiBelki erken dollenme falan olmusturya da bunyen cok hassas olabilir ondan mi acaba canim? Daha oncekinde de boyle baslamis miydiii bu zamanlar
Bulantı kusma tiksinme konusunda zirvedeyim ben iki haftadır hemdeKızlar bulantilar tiksinmeler başladı mı sizde bu akşam bende başladı çok erken degil mi hiç bu kadar erken baslamamisti
Benim de dün akşam itibariyle başladı bulantım, uykumdan uyandırıp uzun süre de uyutmadıKızlar bulantilar tiksinmeler başladı mı sizde bu akşam bende başladı çok erken degil mi hiç bu kadar erken baslamamisti
Kaçıncı haftadasin acabaBenim de dün akşam itibariyle başladı bulantım, uykumdan uyandırıp uzun süre de uyutmadıbir de bulaşık kokusu zaten dayanamazdım şu an hiç dayanamıyorum. Yemekten sonra direkt kalkıyorum yerimden
Allah yardımcımız olsun çok zorBulantı kusma tiksinme konusunda zirvedeyim ben iki haftadır hemde
Benim 1 haftadan fazladır arada bulantım oluyordu. 2 gecedir uykumdan uyandırıyor. Koku hassasiyetim de var.Kızlar bulantilar tiksinmeler başladı mı sizde bu akşam bende başladı çok erken degil mi hiç bu kadar erken baslamamisti
5teyim. Normalde 6dan sonra bulantılar görülürmüş ama erken başlayanlar da oluyormuş doktorun dediğine göre. Şu an dayanılmayacak boyutta değilim yine idare ediyorum ama önümüzdeki günler nasıl olur bakalımKaçıncı haftadasin acaba