Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğilince sızdırmayı duymuştum. Ben de süpürge ve mutfakta kullanırım diyordum.Kızlar şimdi ben de niyetlendim giyilebilir pompaya ama hem ürün yorumlarında düşük puan yüksek puan oranlarına baktım hem de yorumlara sonra tanıdık kullanan iki öğretmene sordum elektrikli ve giyilebilir arasında çekim açısından fark var diyorlar atıyorum elektrikli 120 ml süt çıkardığı sürede giyilebilir 50-60 çıkarıyormuş ve iş yaparken kullanırım düşüncesindeyseniz eğilince yerden bişi alınca hatta durup dururken bile sızdırma yaptığı oluyormuş dökülüyormuş onda da ancak süpürge falan yaparken kullanırsın ama tam sağmıyor boşaltım açısından diyorlar bu iki kişi iki yipi de kullandığı için ikilemde kaldım eşim al istiyorsan dedi ama 4. Pompa olacak evde size de bilgi vereyim dedim karşılaştırma yapma imkanı olmayınca insana iyi veya kolay gelebilir ama karşılaştırılan yorumlar internette de var ikisi aynı güçte değil siye anladım
İlk başta emzirip yatağına koyuyorduk ama zamanla zırt pırt uyanıp meme isteyince belime zarar vermeye başladı bebeği kaldır koy işi. Zamanla babayı postaladık salon koltuğuna doğru hep böyle ilerliyor demek kiEvet suni diye yatış yapınca sezeryana da dönebilir beni de gece 12den itibaren aç bırakmışlardı şekerli serum verdiler sabah 7de suni sancı verdiler 11-12 nişan açılma tam oldu 15.30 kadar sancılarım düzenli hala gelmedi doktor hem ameliyathane hem doğumhaneyi hazırlayın önce vakum olmazsa sezeryan çok aşağıda bu saatten sonra sezeryan zor olur dedi vakumla da oldu çok şükür yani suniye yatırınca önlem amaçlı sezeryana döner diye hep aç bırakıyorlar sancılı gidersen yemeğe izin var suni sancıda yemeğe izin yok enerjinde bitiyor bir yerden sonra ama bende kilolu durumu yoktu ben 41+0 miad bitiminden dolayı suni sancı aldım
Bende dekolteli giymiyordum belden kaldırıp açıyordu onda çevredekiler fark edesiye engel oluyorsun iyi oluyor emzirerek uyutmak konforlu ama olan babaya oluyor biz yatakları ayırmıştık
Evet o biraz pahalıymış bende akıllı saat istiyor onu almayı düşünüyorum sizde suit oda yerine daha güzel isteklerini alabilirsiniz
Ben medela kullandım elimde Philips ve lansinoh da var aslında arkadaşlarım verdi onları lansinoh daha önce denemiştim ama medela daha verimli gelmişti ama medelaların şu anki modelleri çok pahalı ben de eski kullandığımın ikinci elini aldım ama daha önce bende ondan da iki tane vardı ben ikisini de verdim sanıyordum bazada burçları açınca buldum şu an iki tane tekli medela bir tekli lansinoh bir de çiftli Philips var. süt konusunu kafama çok takınca üç çocukla sağım yapmaya vaktim olabilir mi diye giyilebilir istedim. Medela standart uç ama geniş.Eğilince sızdırmayı duymuştum. Ben de süpürge ve mutfakta kullanırım diyordum.
Aynı sürede bu kadar süt farkı düşündürücü.
Tamamen boşaltamaması, süt de bolsa (inşallahhh) mastit yapar. Sütü tam sağsın diye daha uzum da tutamayız, bu kez de meme ucu yarası olur.
Sizde neler var?
Hangileri deneyimlediniz?
2. El medela aldım demiştiniz, bu gebelik için miydi öncekilerde denediniz mi?
Lafı geçmişken;
Dün baya okuyup video izledim. Benim gibi bilmeyenler için not olsun
Sağım cihazında flanj numarasına dikkat etmemiz de lazımmış.
FLANJ: Meme ucu çapı + 3 veya 4 mm eklenerek bulunuyprmuş
Şu an emzirmeden bile uygun ölçüm 24mm, emzirince de iyice artar kesin.
o yüzden ek flanjları bulunabilen birşey almaya karar verdim.
Standartta genelde 24-25 mm ile satış yapılıyormuş.
Mochi giyilebilir 24-28mm
Lansinohta ölçüler daha fazlaydı sitesinde.
İlk bebeğime 2800 dediler ertesi gün 3400 doğdu bence net olmuyor o cihazlar canınızı sıkmayınBende üzülüyorum bu biraz küçük bir bebek olacak sanırım ilk kızım hep ileride gidiyordu mesela 3900 doğdu bu bebeğim 35. Hafta daha 2500 civarı bilemiyorum yani umarım sağlıkla gelirler de
açılman olduğunu nerden anladın kontrol mü etti ebeler, sancı bu arada neye benziyor tarif edermisin ?Normal şartlarda vakti daha var gibi duruyor 32den beri açılmam ve sancim var o yüzden bekliyoruz her an
Insallah denk gelmez doktorlarini beklerler![]()
Bazı dersler alındıbenim gibi çocuk yapmayız daha diyip herşeyi dağıtmayın süt sağmadan elektrikli ana kucağına beşikten bebek arabasına kaydırağa kadar her şeyi vermişimbu sefer tüpleri bağlatacağım için kolay dağıtırım
Neyse ki ilgilenmiş doktor. Siz de iyi ki müdahale etmişsiniz, içiniz rahatlamıştır.Bende dün gittim kontrole benimde hep haftasıyla uyumluydu ama budefa kadın çevresi bir hafta geri dedi kilosu 2200 dedi hocam kilosu geçen kontrol o civardı dedim emin misin dedi evet dedim bidaha ölçtü felan haa tamam tamam karın çevresi de uyumlu haftasıyla dedi kilosu da 2480 dedi.ölçümler mi değişik doktorlar mı ben anlamadım benimki de devlet hastanesi o yüzden ilgi yok ultrason kağıdı bile vermiyor sekretere söylerken duyuyorum bunları .
Aayy sağlıkla gelsin bebeğiniz.Kizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinizeKizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Sağlıkla gelsin kolay gecsinKizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziKizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Oooy birer birer geliyor bebişlerKizlar benim bugun yine ağrım cikti nst de. 4 doz daha ciger gelistirici yapilcak, doktor pazar doğurturuz gibi diyor![]()
Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallahKizlar benim bugun yine ağrım cikti nst de. 4 doz daha ciger gelistirici yapilcak, doktor pazar doğurturuz gibi diyor![]()
Canımmm sağlıkla doğur inşallahKizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Yaa birer birer geliyor bebişler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar benim bugun yine ağrım cikti nst de. 4 doz daha ciger gelistirici yapilcak, doktor pazar doğurturuz gibi diyor![]()