- 26 Ocak 2018
- 708
- 675
- 28
Sey gunde 3 degil haftanin 3 gunu iciyorum sadece yani 2 gune 1 fincan gibicanım bence içme o kadar ya. günde bir taneye düşür en azından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sey gunde 3 degil haftanin 3 gunu iciyorum sadece yani 2 gune 1 fincan gibicanım bence içme o kadar ya. günde bir taneye düşür en azından.
he bence olur öyle ya bilemedim ben geçen bitane içtim annem içme haftada bir iç dedi ahahahSey gunde 3 degil haftanin 3 gunu iciyorum sadece yani 2 gune 1 fincan gibi
Kahve yine 2 fincana kadar okey sanırım ama sigara bıraksan iyi olur ama olmasa da strese girme. Gönlün rahat edecekse vajinal muayene de seni rahatsız etmiyorsa git tabi ki ben şu an doktor sırası bekliyorum beta 2263 den 3692 e gelmiş bu sefer artış %63 yine iki kay değiş bakalım ne diyecekKızlar ben en son 4+5 te gittim beta 322 idi , bugün 5+2 gidip alttan muayene olasım var ..
Günlük 2 türk kahvesi içiyorum ve sıgarayı 20 den 5'e indirdim ama hala bulantı yok zor tutuyorum kendimi Allah bana akıl fikir versin güç versin , işte de aşırı yoğunum stresliyim sürekli tutamıyorum kendimi . Kendime çok kızıyorum ..!
Sigara anlamındamı kızıyorsunKızlar ben en son 4+5 te gittim beta 322 idi , bugün 5+2 gidip alttan muayene olasım var ..
Günlük 2 türk kahvesi içiyorum ve sıgarayı 20 den 5'e indirdim ama hala bulantı yok zor tutuyorum kendimi Allah bana akıl fikir versin güç versin , işte de aşırı yoğunum stresliyim sürekli tutamıyorum kendimi . Kendime çok kızıyorum ..!
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkKızlar tablonun son hali tamam :) Bilgiler geldikçe artık güncellerim :)
Umarım beğenirsiniz .
Hepimize güzel bir hamilelik diliyorum
Günde 1 bardak kahve ve 1 bardak çay içilebiliyor, bana önceki hamileliğimde doktor öyle demişti.Kızlar gebeliginizde kahve tuketiyor musunuz? Ofis ortaminda calistigim icin surekli kahve, cay iciyoruz. Ben de hamile oldugumu henuz soylemedim caktirmamak icin hafta da 3 gun kahve iciyorum zarari oluyor mudur acaba
5+2 de benim kesem karindan gorunmustu sizin de karindan gorunur illa ki. Sigarayi bayagi azaltmissiniz kendinizi strese sokmayin, zamanla daha da azaltirsiniz belkiKızlar ben en son 4+5 te gittim beta 322 idi , bugün 5+2 gidip alttan muayene olasım var ..
Telaş yapma canım şuan senin stresten uzak durman gerekiyor. Doktorunuz gelme demiş zaten kötü birşey olsa hemen gel derdi. Bol bol yatıp dinlen bu dönem de ev işinden bir müddet uzak dur bence canımKızlar lekelenmem devam ediyor çok korkuyorum doktora mesaj attım gelmene gerek yok dedi ama çok telaş yapıyorum
Tamam çok sağolun inşallah kötü bir şey olmazTelaş yapma canım şuan senin stresten uzak durman gerekiyor. Doktorunuz gelme demiş zaten kötü birşey olsa hemen gel derdi. Bol bol yatıp dinlen bu dönem de ev işinden bir müddet uzak dur bence canım
Rabbim nasip ettikten sonra her türlü bebek tutunuyor.Tamam çok sağolun inşallah kötü bir şey olmaz
inşallah güzel haberler alırız senden kalbim ve dualarım seninleKahve yine 2 fincana kadar okey sanırım ama sigara bıraksan iyi olur ama olmasa da strese girme. Gönlün rahat edecekse vajinal muayene de seni rahatsız etmiyorsa git tabi ki ben şu an doktor sırası bekliyorum beta 2263 den 3692 e gelmiş bu sefer artış %63 yine iki kay değiş bakalım ne diyecek
Sigara anlamındamı kızıyorsun
Güzel düşürmüşsün miktarını biranda kesmekde bağışıklığına zarar verebilir yavaş yavaş azaltırsın inşallah bu bağımlılıklar gerçekten kolay bırakılan şeyler değl
Kızlar o kadar güzel yazmışsınız ki yargılamadan, anlayarak, beni kötü hissettirmeden, teşekkür ederim. bazen insanlar yargılayıp kırıcı olabiliyor.. umarım bu ay kesinlikle bırakırım . Benden başka grupta içen yok galiba..5+2 de benim kesem karindan gorunmustu sizin de karindan gorunur illa ki. Sigarayi bayagi azaltmissiniz kendinizi strese sokmayin, zamanla daha da azaltirsiniz belki
Insallah birakabilirsiniz yine guzel yol katetmissiniz sonucta bu bi bagimlilik kurtulmak oyle kolay degildir eminiminşallah güzel haberler alırız senden kalbim ve dualarım seninle
Kızlar o kadar güzel yazmışsınız ki yargılamadan, anlayarak, beni kötü hissettirmeden, teşekkür ederim. bazen insanlar yargılayıp kırıcı olabiliyor.. umarım bu ay kesinlikle bırakırım . Benden başka grupta içen yok galiba..
bende içiyorum canım. bugün20 adetten 4 adete düşürdüm. Umarım en kısa sürede bırakırız.inşallah güzel haberler alırız senden kalbim ve dualarım seninle
Kızlar o kadar güzel yazmışsınız ki yargılamadan, anlayarak, beni kötü hissettirmeden, teşekkür ederim. bazen insanlar yargılayıp kırıcı olabiliyor.. umarım bu ay kesinlikle bırakırım . Benden başka grupta içen yok galiba..
diğer gebeliğinde bırakabilmiş miydin? Ben diğer ikisin dede bırakmıştım ama hatırlamıyorum tam ne zaman bıraktığımı kaçıncı hafta olduğunu.bende içiyorum canım. bugün20 adetten 4 adete düşürdüm. Umarım en kısa sürede bırakırız.