- 25 Mayıs 2024
- 680
- 727
Bilgiler olması gerektiği yerde değil mi sanki? Ben mi yanlış görüyorum acabaKızlar tablo oluşturuldu , bilgileri kontrol edip unuttuğum varsa bana yazar mısınız ? Mesaj olarak ta iletebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgiler olması gerektiği yerde değil mi sanki? Ben mi yanlış görüyorum acabaKızlar tablo oluşturuldu , bilgileri kontrol edip unuttuğum varsa bana yazar mısınız ? Mesaj olarak ta iletebilirsiniz.
Aaa memnun oldum buna ilerleyebilirsek buluşma yapar hamiş sorunları konuşuruz. Nerede devam ediyorsunuz doktora?Bende Bahçelievlerdeyim
İkisini de yazdım ama sat 5 Temmuz 2024kese görme tarihi
ve sat tarihi lazım : )
Evet azıcık kaymış ama olsun o kadar olur düzeltir müsait olunca ellerine sağlık biri bunu aldıBilgiler olması gerektiği yerde değil mi sanki? Ben mi yanlış görüyorum acaba
evet hepsi kaymış yapıyorum baştanBilgiler olması gerektiği yerde değil mi sanki? Ben mi yanlış görüyorum acaba
Evet azıcık kaymış ama olsun o kadar olur düzeltir müsait olunca ellerine sağlık biri bunu aldı
GALİBA OLDU KIZLAR :)Bilgiler olması gerektiği yerde değil mi sanki? Ben mi yanlış görüyorum acaba
ELİNE SAĞLIK CANIMGALİBA OLDU KIZLAR :)
Evet kese göründükten 2 hafta sonra çağırdı beni de doktorum kalp atıslari icin o kadar sabredebilecek misiniz yaYaa bilmiyorum bell bir nedeni yok aslında bekleyelim dedik. Bu hafta gidince kalp atışı için 2 hafta daha gerekiyor ya çok uzun geliyor o süre bana diğer hafta gidip aradaki zamanı kısaltmak istiyorum sanırım
Yas 30Kızlar tablo oluşturuldu , bilgileri kontrol edip unuttuğum varsa bana yazar mısınız ? Mesaj olarak ta iletebilirsiniz.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Tablo yokken bir boşluk var gibiydi, teşekkürlerGALİBA OLDU KIZLAR :)
Ayy hiç bilmiyorum cumayı atlatırsak tamam sonrası çabuk geçer inşallah hayırla. Canım bu arada sana rutin testler yaptılar mı keseyi görmeye gittiğinde?Evet kese göründükten 2 hafta sonra çağırdı beni de doktorum kalp atıslari icin o kadar sabredebilecek misiniz ya
ya tablo arada kayıyor gibi Bakacağım duruma göre, bir ara süslerim tabloyu şıkır şıkır olsun :)Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Tablo yokken bir boşluk var gibiydi, teşekkürler
Insallah canim ben ilk kan vermeye saglik ocagina gitmistim. 2 gunluk artisi takip etmek icin tekrar saglik ocagina gittim, bana doktor gebeliginiz kesin dedi 4 tup kan arti idrar ornegi aldi. Ertesi gun doktora gittigimde de kan tahlili isteyecekti ama ben yaptirdigimi soyledim, sonuclari gosterdim. Kan degerleriniz normal sadece folik asit kullanmaya devam edin dedi bana canimAyy hiç bilmiyorum cumayı atlatırsak tamam sonrası çabuk geçer inşallah hayırla. Canım bu arada sana rutin testler yaptılar mı keseyi görmeye gittiğinde?
Hmm tamam canım çok teşekkürler. Ben de bu hafta sağlık ocağında kan vereyim bir kez diyorum. Geçen ay düşükten dolayı kanım biraz düşmüştü. Kan ilacı kullanıyorrum. Hem onlara bakılır hem de HCG ölçtürmüş olurum tekrarInsallah canim ben ilk kan vermeye saglik ocagina gitmistim. 2 gunluk artisi takip etmek icin tekrar saglik ocagina gittim, bana doktor gebeliginiz kesin dedi 4 tup kan arti idrar ornegi aldi. Ertesi gun doktora gittigimde de kan tahlili isteyecekti ama ben yaptirdigimi soyledim, sonuclari gosterdim. Kan degerleriniz normal sadece folik asit kullanmaya devam edin dedi bana canim
Beni 3 hafta sonra çağırdı ya ama dayanayıp erken gideceğim galiba, keseyi ne zaman gördüğünüz ve kaç haftalık oluyor kalp atışı için gidersenizEvet kese göründükten 2 hafta sonra çağırdı beni de doktorum kalp atıslari icin o kadar sabredebilecek misiniz ya
Belki sizinde aile hekiminiz onceki betanizi gorunce gebelikte yapilan tahlilleri yaparHmm tamam canım çok teşekkürler. Ben de bu hafta sağlık ocağında kan vereyim bir kez diyorum. Geçen ay düşükten dolayı kanım biraz düşmüştü. Kan ilacı kullanıyorrum. Hem onlara bakılır hem de HCG ölçtürmüş olurum tekrar
Keseyi 5+2 de gordum kalp atisi icin gittigimde 7 haftalik olacak. Siz keseyi kacinci haftada gordunuzBeni 3 hafta sonra çağırdı ya ama dayanayıp erken gideceğim galiba, keseyi ne zaman gördüğünüz ve kaç haftalık oluyor kalp atışı için giderseniz
eline saglik canim cok guzel olmuus :)GALİBA OLDU KIZLAR :)