Tam olarak ağrı değildee kendini hissettiren ufak bir sancı gibii hissediyorum onu hissedince zaten karnımı elime koyuyorum kasılmış sertleşmiş oluyor,doktoruma sormuştum normal demiştiKızlar yalanci kasılma (Brexton hicks) de agri sanci yasayan var mi? Bende son 1 saattir 10 dk bir gelen ve yaklaşık 1 dk süren kasılma var ama kasılmadan hemen önce rahmin asagi kısmında agri başlıyor kasılma ile birlikte merkezde toplanıyor. Bel agrisi vs yok. Yolda idim, eve geldim ve yatar pozisyona geçtim. Şimdi sancıyı izlemeye devam ediyorum ama biraz gerildim.
Nasıl oldun şimdiKızlar yalanci kasılma (Brexton hicks) de agri sanci yasayan var mi? Bende son 1 saattir 10 dk bir gelen ve yaklaşık 1 dk süren kasılma var ama kasılmadan hemen önce rahmin asagi kısmında agri başlıyor kasılma ile birlikte merkezde toplanıyor. Bel agrisi vs yok. Yolda idim, eve geldim ve yatar pozisyona geçtim. Şimdi sancıyı izlemeye devam ediyorum ama biraz gerildim.
Bende uzun süre ayakta kalınca kasılma hissediyorum adım atmakta zorlanıyorum ama uzanıp dinlenince rahatlıyorum. Son haftalar artık cok yorulmaya gelmiyoruz sanırımŞu an azaldı biraz daha işe gidicem ama korkuyorum yine başlarsa diye çarşamba muayenem var o zamana kadar dayanırız inşallah. Dün çok yürüdüm alışveriş yapmıştık ondan oldu herhalde 3 e kadar
35 hafta da 2500 civarı olması bekleniyor ben en son 32 de gitmiştim 1900 kusur du sizinki normal geldi banaiyi haftalar herkese
bir sorum olacak kızlar, 34hafta bitti kilosu 2100 grammış.
sizce normal mi? sizlerde durum nedir?
Canım böyle durumlarda yalancı olup olmadigini anlamak için 3 bardak su içip sol tarafa yattiginda geçiyorsa. Yalancıdır demişti. Gebe eğitimi videosunda bı ebeKızlar yalanci kasılma (Brexton hicks) de agri sanci yasayan var mi? Bende son 1 saattir 10 dk bir gelen ve yaklaşık 1 dk süren kasılma var ama kasılmadan hemen önce rahmin asagi kısmında agri başlıyor kasılma ile birlikte merkezde toplanıyor. Bel agrisi vs yok. Yolda idim, eve geldim ve yatar pozisyona geçtim. Şimdi sancıyı izlemeye devam ediyorum ama biraz gerildim.
Tam 35+0'da 2250 çıktı. Doktorum hep minyon bebek diyor zaten, evet zayıf yapacak bir şey yok.iyi haftalar herkese
Son haftalarda yorgunluk yükleniyor. Hele bazı günler yatağa yapışıyorum.Kızlar bu aralar sabahları kolum kalkmıyor o kadar yorgun hissediyorum. Sizde de durum aynı mı? Az önce oğlumla kovalamaca oynadık yorgunluktan bayılacaktım nerdeyse.
Bu arada bebişinin kilosunu az bulanlar balık yağını doktoruna danışarak kullanabilir. Ben mollersin balık yağını kullanıyorum doktorum çok iyi yapıyorsun dedi. İlk oğlumda da kullanmıştım doğduğunda kilosu gayet normaldi.
32 de 2000 di kilomuz ama bu genetikle de alakalı değişen bşr durum çok anormal değil bence şuan bol bol kilo alma zamanı ultrason ölçümleride her zaman doğru olmuyoriyi haftalar herkese
Bence de gerek yok takmaya karnımızda sağlıklı olsunlar yeter. Kilolu, zayıf ya da normal bebek doğduktan sonra da beslenecek nasıl olsa sonra toparlanırlar. Bir de çoğu şey genetik bence. Kilo, boy hep anne baba nasılsa öyle devam ediyor.Son haftalarda yorgunluk yükleniyor. Hele bazı günler yatağa yapışıyorum.
Balık yağını da aylardır kullanıyorum. Her bebek 4 kilo doğacak diye bir şey yok, bu da böyle bir bebek diyor doktorumben de kilo konusunu çok kafama takıyordum ama artık önemsemiyorum elimden bir şey gelmiyor çünkü.
Vajinal doğumİlki sizin sezaryen miydi vajinal doğum mu?
Philips avent in hangi modeli aventin ucu mu bibsin ucu mu daha yumuşak sizce bir de bibs kauçuk mu silikon mu aldınızMerhaba ben philips avent aldım iki tane bi tane de bibs aldım hangisini tutarsa
Benim bebiş de minyon gidiyor. 33+3te 1864 çıktı. Bir önceki kontrolde de yine haftasına göre küçüktü ama arası açılmıyor. Bebek sağlıklı ve kan akışında da sorun yok, artık doğunca anne sütüyle gerekirse mamayla besleriz büyütürüz. Yalnız benimki küçük ilerlediği için doktor 40 haftaları beklemeyebiliriz sezaryenle alabiliriz daha önden dedi, size hiç böyle bir şey dediler mi?Tam 35+0'da 2250 çıktı. Doktorum hep minyon bebek diyor zaten, evet zayıf yapacak bir şey yok.
Benimki zaten isteğe bağlı sezaryen olacağı için 40 haftaları hiç konuşmadık. 38+4'te alacak.Benim bebiş de minyon gidiyor. 33+3te 1864 çıktı. Bir önceki kontrolde de yine haftasına göre küçüktü ama arası açılmıyor. Bebek sağlıklı ve kan akışında da sorun yok, artık doğunca anne sütüyle gerekirse mamayla besleriz büyütürüz. Yalnız benimki küçük ilerlediği için doktor 40 haftaları beklemeyebiliriz sezaryenle alabiliriz daha önden dedi, size hiç böyle bir şey dediler mi?
Perşembe günü randevum. 2 saate en az 10 kez hareket etmesi lazımmış ama 10 kere hareket ettiğini düşünmüyorum. Gündüzleri saatte bir falan hareket ediyor çok hareketsiz, geceleri çok hareket ediyor 5 dk da bir diyebilirim geceleri normal mi bilmiyorum doktora da mutlaka soracağım gidince inşallah bir sorun yoktur kendimce makat durus oldugu içindir diye düşündüm ayakları falan kafasinin yanindaHareketler 28. Haftadan sonra çok önemli iki saate bir hareket etmesi lazımmış . Randevun ne zaman ? Doktorunla mutlaka paylaş canım bunu.
Bence normal benim bebeğim 34+4 te 2300 gramdı şimdi 35 oldukiyi haftalar herkese
Hiç almayı düşünmediğim için bilgim yok mesaj arada kalmış gören olsun diye yanıtla yapıyorumKızlar selamlar, herkese güzel haftalarBu emzirme sütyenlerini ne beden almak gerekiyor? Benim göğüslerim büyümedi, hala aynı sütyenlerimi takıyorum zaten pek kilo da almadım totalde 5.5-6 kilo anca. Süt dolması doğumdan sonra mı oluyor? O da sadece kabı mı etkiler yani örneğin normalde 80B giyiyorsam 80C mi almalıyım?
MerhabaKızlar selamlar, herkese güzel haftalarBu emzirme sütyenlerini ne beden almak gerekiyor? Benim göğüslerim büyümedi, hala aynı sütyenlerimi takıyorum zaten pek kilo da almadım totalde 5.5-6 kilo anca. Süt dolması doğumdan sonra mı oluyor? O da sadece kabı mı etkiler yani örneğin normalde 80B giyiyorsam 80C mi almalıyım?
Ben 90im normalde 100 aldim rahat olsun sıkmasin diye. Sıkı olması sorun çünkü hem rahatsiz eder hem süt kanallari tikanirKızlar selamlar, herkese güzel haftalarBu emzirme sütyenlerini ne beden almak gerekiyor? Benim göğüslerim büyümedi, hala aynı sütyenlerimi takıyorum zaten pek kilo da almadım totalde 5.5-6 kilo anca. Süt dolması doğumdan sonra mı oluyor? O da sadece kabı mı etkiler yani örneğin normalde 80B giyiyorsam 80C mi almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?