- 29 Haziran 2015
- 899
- 931
- 103
Giyilmiyor, giy at şeklinde. Doğum sonrası kurtarıcı, normal pedlerden daha iyi ve rahat.Saçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim ben de rahat olur diye hastane çantama baya bir koydum ama bu sefer iç çamaşırı kafamı karıştırmıştı. Giyilmediğine göre onu da 2 tane koysam yeter diye düşünüyorumGiyilmiyor, giy at şeklinde. Doğum sonrası kurtarıcı, normal pedlerden daha iyi ve rahat.
Kanamaya bagli aslinda ben bi tane hastaneye yatinca bi tane de dogumdn sonra kullandim sonra norml pede gectim kanama az olunca rahat edemedim pek ama ikisi de bulunsun cantanda tabiTeşekkür ederim ben de rahat olur diye hastane çantama baya bir koydum ama bu sefer iç çamaşırı kafamı karıştırmıştı. Giyilmediğine göre onu da 2 tane koysam yeter diye düşünüyorum
Ya ben de öyleyim. Yataktan kalkmak bile eziyet. Bir yandan çatı ağrısı bir yandan kalça kramplarıBende bi kaç gündür kaburga agrisi başladıyan yattigim icin galiba sanki dayak yemisim gibi aciyo bacaklarimda ayni yüz üstü sirt üstü yatmayi ozledim yuvarlanarak degilde dümdüz yataktan kalkmayı özledim
Tabii ne olur ne olmaz yine de koymak lazım.Teşekkür ederim ben de rahat olur diye hastane çantama baya bir koydum ama bu sefer iç çamaşırı kafamı karıştırmıştı. Giyilmediğine göre onu da 2 tane koysam yeter diye düşünüyorum
Derslere katıldığım eğitimler kısmı var sol üstte oradan giriliyor ama telefondan farkedebilir ben tabletten açtımN neverland85
MEBin hemba uzak eğitim modülüne girdim; hatta kursa da kayıt oldum.
Fakat dersin videosunu bir türlü açamıyorumtelefondan girdiğim için mi bilmiyorum.
Siz izleyebildiniz mi?
Uzandığın zaman ayaklarının altına yastık koy canım biraz iyi geliyor. Bebek hareketleri önemli geçen gün ben uzun süre hissetmedim aklım çıktı az daha doktora gidecektim ki hareket etti. Arada dürtükletatlı bir şeyler yiyince hareketlenir normalde ama benim şekerim var diye yiyemiyorum
Yastığı deniyim canım ya dün çok fazlaydı bugün azaldı baya. Bebisin hareketlerini hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama mesela 2 hafta önce tekmelerinden havalara hopluyordum şuan ufak hareketler yapıyor dönme vs kipirdama hissediyorum öyle çok aktif bir hareket yok yaniBu arada tuz ve karbonhidrat da ödeme sebep oluyor. Fazla tüketiyorsan onu da azalt geçer inşallahben de bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmadım vermedi doktorum. Yarın ürolojiye gideceğim tekrar bakalım tahlil sonuçları için ne diyecek. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlermize
Belki de alıştık o farklı gelen hareketlerineYastığı deniyim canım ya dün çok fazlaydı bugün azaldı baya. Bebisin hareketlerini hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama mesela 2 hafta önce tekmelerinden havalara hopluyordum şuan ufak hareketler yapıyor dönme vs kipirdama hissediyorum öyle çok aktif bir hareket yok yani
Evet ondan da olabilir gerçekten alıştım o tekmelere yaBelki de alıştık o farklı gelen hareketlerinebir de büyüyorlar çok şükür yerleri daralıyor olabilir
Ablam giydiğini söyledi bana :)Saçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Ablam giydiğini söyledi bana :)
Geçeceğini bilmek az da olsa teselli oluyoYa ben de öyleyim. Yataktan kalkmak bile eziyet. Bir yandan çatı ağrısı bir yandan kalça kramplarıönceki gebeliğimde kıyasla buna şükrediyorum ama yine de hep bi tedirgin haller
Ben de çok kullanılır diye 2 paket depend aldım.ssusam giyilmiyor , yanlarında yırtma yeri var ordan yırtıp atıyosun zaten esas olarak giyinmek zor olduğu için pratik olsun diye yapılan bişey
ilk doğumumda 10 gun kadar kullandım dikiş ağrım çoktu çok işime yaradı
Başın sağolsun canım. Allah Nurlar içerisinde yatırsın anneciğiniSelam kızlar biraz toparladım gibi bugün annemi kaybedeli 13 gün oldu 7 tebarekesini yaptıktan sonra evime geldim mecbur işe başladım çünkü evde kafayı yemek üzereydim bebeğe doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptı çünkü nstde hafif sancı çıkıyor ama düzenli değil çok psikolojim bozuk bu süreci nasıl atlatabilirim emin değilim
terletme olmadı ben de ,10-12 gun kadar kullandım , çok da rahattı açıkçasıBen de çok kullanılır diye 2 paket depend aldım.
Sonra bi vlogda terlettiği için önermediklerini söyledi hemşire.
Öyle olunca 2. Paketi iade edeyim diye düşündüm.
Aradayım
Zaten adı üstünde külot bez kullan at şeklinde ekstra camasir giymek terlemeye neden olur bence gerekte yok zaten dependle ilgili bazı drlar sezeryan sonrası dikiş yerinde terleme yapıyor diye kullanılmasını istemediğini duydumSaçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?