Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    110
Çantaya tedbir amaçlı mama da koyacağım ben ama hangisini alsak bilemedik biz. Yerli mama önerisi olan var mı arkadaşlar. Yerli marka dışında da öneriniz varsa alabilirim

Her gün 3-4 saat yürüyüş oy maşallah
Ben hamile değilken bile o kadar
Oldu bitti hep hareketliyim ve yürüyorum ama artık zorlanmaya başladım karnım kocaman bişey olmaya başladı bcaklarımı açıp yürüyorum çok çirkin oluyor

Çantaya tedbir amaçlı mama da koyacağım ben ama hangisini alsak bilemedik biz. Yerli mama önerisi olan var mı arkadaşlar. Yerli marka dışında da öneriniz varsa alabilirim
Ben hipp organic koydum araştırdım sanki en iyi o geldi ilkinde aptamil kullandım bir süre bebeğimde bağımlılık yaptı bir fırt almadan susmuyor uyurmuyordu çocuk farkedince hemen bıraktırmıştım şekerli zaten vermemekde gerekti

Aptamili şekerli diye ben de duymuştum hipp organicin yenidoğanı bi çeşittir de mi 1 yazan var onu mu almalıyız

Buraları okuyunca hemen doğurmak istedim bir yandan doğumdan da korkuyorum ama diğer yandan insanlar mağarada bile doğurmuş sen niye yapamayasın diye telkin veriyorum bir taraftan 41-42 de doğacak gibi geliyor diğer yandan martta doğar gibi kafam çok karışıkkk bende hiç yalancı kasilma vs yok

Yalancı sancı hiç yaşamadım bende nstde de hiç çıkmıyır bugğnde en yüksek 9 çıktıama bunların hiçbir önemi yok doğum ansızın da olabiliyor, şuan bende öyle telkin ediyorum olacakları bilmek çok kötü etkiliyor ilkinde habersizdim hiç umrunda değildi neyse güçlüyüz yinede başarabiliriz çok doğal bir süreç bu müdahalesiz kolayca gelirler inşallah

Ay kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı 39da tam. Kendim doğurmuş gibi heyecanlandım çok sabırsızlanıyorum sağlıkla inşallah… Sezaryen okacağı belli olanlar doğum tarihi belli olan kesinleşen var mı?

11 gün sonra randevum var o zaman söyleyecek doktorum ama gününü bilsem daha rahat hareket edecek gibiyim

alt karın bölgesinde basınç hissediyor musunuz? Genel olarak çok sancılı bir hakim yok ama aşağıya doğru olan ağırlık hissi de canımı sıkmaya başladı. Çarşamba günü 32. Haftalık raporumu almaya gideceğim. Normalde muayene eder mi bilmiyorum ama bunları söyleyeceğim en azından bir nst çekilsin. Ya şikayetimi söylesem çok pimpirik halde olmak istemiyorum söylemesem bir şey olsa neden söylemedin diyorlar. Ay bu ara çok zorlanıyorum ya

Merhaba kızlar bebeğin beşiğini kurdunuz mu kurduysanız kaçıncı haftada
34 haftada kurdum ben 1-2 gündür de silip yatak nevresimini sereyim diyorum ama standart ev işlerini yetiştiremiyorum muhtemelen hafta sonu hallederim
Bunları aldım canım
Teşekkür ederim
Civilden kujju marka aldım ilk kızımda aynısını almıştım kızımda bir de pierre cardin miorre nin emzirme atletini almıştım ondan da memnundum ben atletten yanayım sadece 1 ay atlet giymem o zamanda emzirme sütyeni kullanıyorum ama Antalya da yaşasam sütyen olanı alırdım

Bize 32 haftada 1.800 gr 34 haftada karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi 4-5 aylıkken de karın çevresi ilerideydi şekeri karbonhidratı azaltmıştım anlamadım bu işten bir şey karın sertleşmesi oluyor ama sancı yok ben sadece suni sancı biliyorum o kalçada ağrı şekilde oluyor nts de 20-27 arası gidip geliyor 1 kere 40 i gördüm ama bu sefer kendi sancım gelecek gibi hissediyorum çünkü aşağı yönlü kendini ittiriyor bazen

Bnmde ilk bebegimde hic olmamisti cok rahat bi hamilelik gecirmistim yani dogum sancisi da cekmedim sezeryan oldum sonunda ama bunda baya kasilmalar agrilar var bende yabanciyim bu duruma

Bnmde ilk bebegimde hic olmamisti cok rahat bi hamilelik gecirmistim yani dogum sancisi da cekmedim sezeryan oldum sonunda ama bunda baya kasilmalar agrilar var bende yabanciyim bu duruma
Benim ilk bebeğimde çok sancım olmuştu hep erken doğumu engellemeye çalıştılar yine de 34te doğdu. Ama aradan 6 yıl geçti şimdi de karışıyor hangi ağrı nedir hangi his ne? Bir yok ya bu sancı değildir diyorum bir galiba sancım oluyor diyorum. İnşallah bu sefer sağlıkla vaktinde doğar

28 marta sezaryen tarihi aldık kızlar nasipse inşallah bayram hediyesi olucak bebeğimiz
Hadi hayırlı olsun inşallah, bayram şekeri
Benimde bir sorum olacak varis çorabı kullanan var mı ben hiç kullanmadım ama bir kaç gündür ayaklarım şişiyor sanki alsam faydasi dokunur herhalde değil mi

Ben kullanıyorum, benim öncesinde de sorunum vardı ama bu gebeliğimde iyice arttı. Çorap rahatlatıyor evet, giyince ağrım kalmıyor, ben kasıklara kadar olan boyu kullanıyorum. Doktora danışabilirsiniz, onlar duruma göre size düşük veya orta basınç vs veriyor. Kalp damar cerrahisi bakıyor.

Bende 32. Haftada kurmuş olucam sizin haftanıza gelince de nevresimleri ayarlarım
Sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…