Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Kızlar bugün ilk defa bebişin hıçkırıklarını kasıklarımın tam ortasında hissettim, tekmelerini de tam midemin altında orta kısımda. Doktor geçen hafta çapraz duruyor karnında demişti. Yani kafasını sağ alt kasığımda hissediyordum hıçkırdığı zaman. Şimdi tam ortada hissettim. Bu doğum pozisyonu aldığı anlamına mı geliyor yani

Ay normalse çok sevinirim içim biraz rahatladı açıkçası :)

Belki hazırlık ağrılarıdır. Yine de doktora sorun tabii.

Azıcık bir soğuk görsem fazla ayakta dursam yürüsem ağır kaldırsam kasıklarım sancılanıyor benimde onun harici kemik ağrılarım var kasılma değildir diye tahmin ediyorum durduk yerde olmamış çünlü

Bilemiyorum ama hep aynı yerde durmuyorlar sık yer değiştirebilirker

Benimki de aynı dedi tüp bebek sezeryan olacak diye birşey yok dedi

Kızlar bebek odasına kamera aldınız mı? Önceden alıp memnun kalan varsa marka model yazabilir misiniz?
Ben xiaomi 360 kullandım oğlumda odaya biri girince hareket edince vs bildirim geliyor telsiz de vardı zaten o yüzden ses özelliğini kullandım mı hatırlamıyorum ama görüntü çok bet ve her harekette kayıt yapıyor otomatik. Ama yatağına koyup içerideyken izleyeyim diyorsanız telefonu tableti ona kitlemek gerekiyor başka ekran kullanılmıyor o zaman kendinden ekranlı kameralardan almak gerekir benim ki duvara monte odayı 360 derece alanlardan idi

Tek gerekçe benim psikolojim ahsjdj sen dayanamazsın gibi şeyler söyledi uzun zamandır beklenen bir bebek riske atmayalım falan dedi

Bu saatten sonra doktor değiştirmem artık da ben çok sorguluyorum diye doktorum evhamlı olduğumu düşünüyo o yüzden benle normal doğuma cesaret edemiyor son hafta tekrar konuşuruz dedik bakalım hayırlısı hangisi iyi olacaksa

Kızlar herkese iyi akşamlar, dün nst ye girdim ve düzenli sancılarım çıktı. Ben bu sancıları ve ağrıları haftalardır yaşıyordum ve danıştığım herkes olacak o kadar dediği için içime atıp derdimi çekiyordum. Velhasıl kelam erken doğum tehdidim oluştu ve bir gece hastanede kaldım dün. Çok şükür açılmam yoktu. Ancak bir iki gün daha geç gitmiş olsaydım suyum gelecekmiş. Sorum şu ki, ciğer geliştirici iğneler, bir çok rahimin açılmasını engelleyen haplar vs. Derken doğum sancılarım durduruldu ve açılmam olmadı. Eve taburcu oldum bugun ancak çocuğumun hareketleri oldukça azaldı. Ciğer geliştirici vs. Olan arkadaşlar bebeğin hareketlerinde azalma hissetti mi?

Tek gerekçe benim psikolojim ahsjdj sen dayanamazsın gibi şeyler söyledi uzun zamandır beklenen bir bebek riske atmayalım falan dedi
Evham çok normal değil mi? Neler yaşadık. Benim hala her ultrason görüntüsünde gözlerim doluyor. Kendimi ağlamamak için o kadar güç tutuyorum ki kontrollerde. Tüm süreçler hep evham endişeyle geçti. Çok şükür bugünlere geldik.
Ama bu normal doğuma katlanamayacağımız anlamına gelmiyor. İkisi çok başka şeyler

Aslında evham dediği şeyler de iki kere kanama yaşadım gebelik süresinde zaten tüp bebek olmasının hassasiyeti var soru sormamı falan evham olarak görüyor bende anlayamadım da artık doktor değiştirmek için de geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…