Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin cildine, sızdırma yapıp yapmamasına göre tercih edilebilir. O yüzden ilk etapta çok almamak daha iyi. Ben kızımda en iyisi diye düşünerek Prima premium care aldım. Karın bölgesinde kırmızılık oldu. Alerji yaptı. Sonra aynı markanın normal bezini aldım onda sıkıntı olmadı. Çok ilginç gelmişti banaHepimize iyi pazarlar
Ebebek şubat indiriminde bez alayım diyorum.
İlk bebiş o nedenle hiç deneyimim yok. İş arkadaşlarım pr*m* öneriyor, slip* b* nat* yorumları da çok iyi.
Ne reklam ne değil bilmiyorum ama siz anladınız di mi :)
Deneyimli hamişler, sizler hangi markaları önerirsiniz?
Henüz doğum kilosu belli değil ama haftasıyla uyumlu gidiyor karın çevresi yavrumun.
Pahalı markanınkinden alayım bari indirimde dedim.
1 nolu bezden (2-5kg) 2 paket 70li
2 nolu bezden (4-8kg) 2 paket 60lı
3 nolu bezden (6-10kg) 2 paket 52li
Alsam, mantıklı bi alışveriş olur mu?
Ortalama 5-8bez günde gider hele ilk günlerde.
Ben şu an büyük oğluma Molfix pure soft kullanıyorum. Öncesinde normal olanını kullandık ama onun üretimi değişti yani nasıl anlatsam eskisi gibi değildi ve sızdırıyordu o yüzden değiştirdik. Ama kardeşine püre soft bulamadık yine normal olanı aldım belki yenidoğanda sızdırma yapmaz diye.Molfixin 2 tip bezi varmış.
#reklamdegil
Bi pure&soft kremli renkli ambalaj
Bi de düz mavi ambalajlı
Sanki pure&soft daha güzelmiş gibi, birim fiyatı diğerine göre bi tık pahalı. Ama tükenmiş tabii :)
Siz hangisini kullanmıştınız?
İkisnide alıyoruz hangisi denk gelirse ya ben fark göremedim sadece sarı olanın arkası lastikli mavi olan düz lastiksiz bukadar sanki sarı olan daha iyi gibi geliyor da karşılaştırınca fark göremedim farkı bilen varsa yazsınMolfixin 2 tip bezi varmış.
#reklamdegil
Bi pure&soft kremli renkli ambalaj
Bi de düz mavi ambalajlı
Sanki pure&soft daha güzelmiş gibi, birim fiyatı diğerine göre bi tık pahalı. Ama tükenmiş tabii :)
Siz hangisini kullanmıştınız?
Kendiniz de çekebilirsiniz. Bazı şeyler sektör olmuş artık.Ben hamilelik boyunca sıcak basması yaşadım. Herkesin titrediği, buz kestiği havada "bugün havada tatlı bir serinlik var" diye dolaşıyordum.
Eğer terlemiyorsanız mevsimlik bir şey de olabilir. Ben üşümenin telafisi var sıcağın yok diye direkt yazlık şeyler baktım.
Ne güzel hastaneymiş. Kendimin değil de bebişin böyle tatlış yenidoğan fotoları olsun istedim ama eşim sonra çektiririz diye gereksiz gördü. Benim de kendimi hazırlamaya enerjim olur mu emin olamıyorum. Hastanenin paketinde olsa mecbur kalırdık iyi olurdu.![]()
Mide yanması çok feci durumda ve gece 3 defa net uyaniyorum. İlk uyanma eğer erken yattı isem 12, ikinci uyanma 3, üçüncü uyanma 6. Sut iç WC git, ilaç iç WC git şeklinde devam ediyor. Hamilelik boyunca sıcak basmasi olmadi, baya baya üşüyorum, sabahları - derecelerde olunca kalın çoraplar, boğazlı yün kazaklar giyiyorum.Geceleri uyanmaya basladim son zamanlarda. Mart annelerinde okudugum kadariyla mide yanmasi ve çiş icin kalkıyorlar ama benim mide yanmam uykudan uyandiracak derecede degil hatta bugun hic yok. Tuvaletim de o kadar yok yani. Sicak falan basiyor sanirim ondan.
Durduk yere uyanmak sinirimi bozdu.
Uyku sorunu yasayan var mi baskaerken baslayacak bizim uykusuzluk mesaisi galiba
![]()
Bizde miraç çınar ismine karar verdikBuraya herkes düşündüğü isimleri yazsın büyük çocuklarının isimlerini yazsın da biraz beyin fırtınası olsun isimsiz kaldı yavrucaklar
Şimdi oğluma hamileyim evde konuşulan isimler: Özgür, Alp, Deniz, Pars
Büyük kızım da : Aden ve Ayza arasında kalmıştım kızımın adı Aden
Pars güzel bence içlerindeBuraya herkes düşündüğü isimleri yazsın büyük çocuklarının isimlerini yazsın da biraz beyin fırtınası olsun isimsiz kaldı yavrucaklar
Şimdi oğluma hamileyim evde konuşulan isimler: Özgür, Alp, Deniz, Pars
Büyük kızım da : Aden ve Ayza arasında kalmıştım kızımın adı Aden
Yaaa biz de abisinin isteğiyle Miraç koycağız adını. Sağlıkla doğsunlar inşallahBizde miraç çınar ismine karar verdik
Iki isim istemiyordum ama esimin kiramadim oda ailesini kiramadi![]()
Grubumuzda bi adasimiz var demekYaaa biz de abisinin isteğiyle Miraç koycağız adını. Sağlıkla doğsunlar inşallah![]()
![]()
Stoklama yapmayın ben akrepten natürel aldım 2 paket küçük paketlerden.Hepimize iyi pazarlar
Ebebek şubat indiriminde bez alayım diyorum.
İlk bebiş o nedenle hiç deneyimim yok. İş arkadaşlarım pr*m* öneriyor, slip* b* nat* yorumları da çok iyi.
Ne reklam ne değil bilmiyorum ama siz anladınız di mi :)
Deneyimli hamişler, sizler hangi markaları önerirsiniz?
Henüz doğum kilosu belli değil ama haftasıyla uyumlu gidiyor karın çevresi yavrumun.
Pahalı markanınkinden alayım bari indirimde dedim.
1 nolu bezden (2-5kg) 2 paket 70li
2 nolu bezden (4-8kg) 2 paket 60lı
3 nolu bezden (6-10kg) 2 paket 52li
Alsam, mantıklı bi alışveriş olur mu?
Ortalama 5-8bez günde gider hele ilk günlerde.
Sleepy natürel yazamamışım. Onda da bio natürel olan aldığım en iyisi o diyorlarStoklama yapmayın ben akrepten natürel aldım 2 paket küçük paketlerden.
Şöyleki kızımda prima aldımdı ama oğlumda pişik yaptı prima başladık ama sleepy devam ettik bunda doğrudan sleepy denicem
Kız kardeşim molfix kullandı 3. De çünkü diğerleri pişik yaptı ama ilk ikisi prima idi. O yüzden stok yapmayın elinizde kalmasın bosuna
Ah canım
Hadi inşallahAh canımyarın kontrolüm var
10 gündür evde yatıyorum. Mahkumlar bile odanın içinde volta atıyor, benim durumlar daha fena
İnşallah yarın güzel haberler gelir![]()
Bebegin iyi olsun daAh canımyarın kontrolüm var
10 gündür evde yatıyorum. Mahkumlar bile odanın içinde volta atıyor, benim durumlar daha fena
İnşallah yarın güzel haberler gelir![]()
Arel ismini araştırdınız mı sanki yenilerde uyduruldu nasıl bir enerjisi olur bilemiyorumPars güzel bence içlerinde
Bende Mehmet arel ve Mehmet yiğit arasında kaldım hangisi sizce herkesten fikir bekliyorum![]()
Arel dürüst Erdemli asil demekmiş Türkçe kökenli okulda öğrencilerimde duyunca hoşuma gittiArel ismini araştırdınız mı sanki yenilerde uyduruldu nasıl bir enerjisi olur bilemiyorum
Yiğit çok koyuluyor ama güzel