• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Kızlar bez konusunda ilk kızımds bende sleepy kullanmıştım başta neye alışırsa ona alışıyor bebek sanki ya ve her seferinde alt değiştirmede sudo krem sürüyordum hiç sorun yaşamadım bunda da sleepy aldım 2 paket 1 numara bir paket 2 numara yine nolur nolmaz diye fazla stoklamıyorum bionatural olanından aldım E bebekte indirim var şuan uyguna gelşyor dün aldım bende .

Buarada iki üç haftadır burnum tıkalı gripten sonra kaldı geçmiyor doktor illiadin burun spreyi dedi 5 gün sabah akşam kullan bugün 4. Gün kullanınca çok iyi açıyor kullanmayınca tıkanıyor asla nefes alamıyorum şaka gibi ben hep spreyle mi yaşıysam çocuğa zararı olur diye de korkuyorum gerçi olsa doktorum vermez de yine de gereksiz kullanmak istemiyorum ama dayanamıyorum tıkanıyor ağızdan nefes alırken de ağzım kupkuru oluyor gece nefesim kesiliyor uyanıyorum sürekli

Buarada iki üç haftadır burnum tıkalı gripten sonra kaldı geçmiyor doktor illiadin burun spreyi dedi 5 gün sabah akşam kullan bugün 4. Gün kullanınca çok iyi açıyor kullanmayınca tıkanıyor asla nefes alamıyorum şaka gibi ben hep spreyle mi yaşıysam çocuğa zararı olur diye de korkuyorum gerçi olsa doktorum vermez de yine de gereksiz kullanmak istemiyorum ama dayanamıyorum tıkanıyor ağızdan nefes alırken de ağzım kupkuru oluyor gece nefesim kesiliyor uyanıyorum sürekli
Geçmiş olsun, gebelikte olduğunu biliyorum. Ben de yaşamıştım, sonra geçiyor.

Kızlar selam bebek için kehribar kolye aldınız mı? Ya da alacak mısınız? İnternette 4. Aydan sonra kullanılıyor diyor bilgisi olan var mı ?

Kızlar selam bebek için kehribar kolye aldınız mı? Ya da alacak mısınız? İnternette 4. Aydan sonra kullanılıyor diyor bilgisi olan var mı ?
Merhaba ben ilk oğlumda kullandım. Dediğiniz gibi 4. Aydan sonra taktım. Ebe ne ağzına götüreceği kadar uzun ne de boynunu sıkacak kadar kısa olsun demişti. Neredeyse 2 yaşına kadar kullandık. Bilmiyorum onun faydası mıydı ama oğlum diş çıkarırken hiç ateslenmedi. Çok huzursuzlanmadı.

Ben almicam şimdilik ilkinde ihtiyaç duymadık ama yeğenim çok ağlıyordu gece gündüz biraz rahatlattığını söylediler

Az kaldı doğumdan sonra düzelir inşallah burun tıkanıklığı çok yaşanıyor hamilelikte

Kızlar Feray ismi nasill bana fikir verin Nesrin mi Feray mı daha guzel
Nesrin ne demek
Feray duymadım feraye yi duydum feraye daha orjinal duruyor anlamlarına da bakmak lazım yinede şimdiki lila mila şila gibi isimlerden çok daha oturaklılar

Nesrin ne demek
Feray duymadım feraye yi duydum feraye daha orjinal duruyor anlamlarına da bakmak lazım yinede şimdiki lila mila şila gibi isimlerden çok daha oturaklılar
Feray feraye ayni anlamlari ay ışığı demekmis nesrin yabani gül çöl gülü olarak geciyo

Bunu ben de birebir yasadim zaten hamilelikte burun tikaniyor bi de grip olunca nefes alamiyorum diye aglayasim geliyodu.hamileligin sonuna kadar boyle giderse diye korkmustum ama bu seviye tikaniklik gecti su an benim en azindan gece nefessiz kalacak kadar olmuyor.

Iliadin bana cok iyi geliyodu tam yatmadan once sıkıp yatıyordum. Bi de burun temizleme sulari oluyo ya bi taraftan sıkıp bi taraftan çıkıyor onu kullandim doktora sormadim bu arada belki zararlidir. Sigara alkol bile kullanan var burnuma sıktığım şeyden bir sey olmaz diye dusundum 😅

Sizinki de gecer umarım

Back