Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Selim cok guzel bi isim

Bu arada benim ilk oğlumun adı Ozan. İkinci için hiç düşünmedim çünkü adını Ozan seçti. Kardeşi ben istedim adını ben seçerim dedi. Çocuk haklı ilk gebeliğim o kadar zordu ki tövbe etmiştim bir daha çocuk yapmam diye. Ama kısmet. İkincinin adı Miraç olacak inşallah hayırlısıyla

Çok haklısınız . Annemı musaıt günde mısafır etmem gerekıyor sanırım

Giray hem ablasıyla uyumlu hem ablasının adından bağımsız olarak da güzel bence.
Ben de ilk oğlumun adını cinsiyet öğrendiğimiz andan itibaren belirleyip karnımda adıyla seslenip seviyordum hatta kınıyordum hala isim bulamayanları. Şimdi çocuk doğacak hala adı bebek ya da yiğit alinin kardeşi

Çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırsınız.

Duş almayı düşünenler ya da daha önce doğum yapmış olanlar doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz sezeryanda dikiş oluyor normal doğumda da epizyotomi dikişi oluyor öyle olunca çok kafam karıştı

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin ikinize de...

Duş almayı düşünenler ya da daha önce doğum yapmış olanlar doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz sezeryanda dikiş oluyor normal doğumda da epizyotomi dikişi oluyor öyle olunca çok kafam karıştı
İkisinde de alabilirsin demişlerdi. Normal doğumdan sonra eve geçince almıştım. Sezaryende alabilirsin dendiğini hatırlıyorum ama aldım mı onu hatırlamıyorum, biraz çekindim sanırım. Ama, sanırım aldım ya... Bir de bana sezaryen dikişleri için yapıştırma demişlerdi. Nasıl oluyor bilmiyorum. Yani dikiş aldırmaya falan çağırmamışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…