• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Vallahi çok mantıklı bencede fikir alışverişi olur hem benim oğlumun adı Osman tercih eden olur mu bilmem 😆ama çok akıllı arkadaşı osman var oda öyle 🥰
İkinci bebimizde erkek
Enver
Selim
Tuğra
ancak bukadar yazabildim 😂benden isimde çıkmıyor
Selim cok guzel bi isim 🥰

Bu arada benim ilk oğlumun adı Ozan. İkinci için hiç düşünmedim çünkü adını Ozan seçti. Kardeşi ben istedim adını ben seçerim dedi. Çocuk haklı ilk gebeliğim o kadar zordu ki tövbe etmiştim bir daha çocuk yapmam diye. Ama kısmet. İkincinin adı Miraç olacak inşallah hayırlısıyla 🙏🏻

Siz kendisi yormadan yıkayın ütü ve çanta hazırlama kısmına eşiniz yada anneniz destek olsun ütü de çok ayakta kalınıyor çanta hazırlanırken eğilip kalkılıyor yürünüyor hazırlık yapayım derken zor da olmasın sizin için

Kabin boy ve anne bebek çantasına sığdırdım ben havlu kalın bebek battaniyesi sabahlık depend çok yer kaplıyor havlu ve kalın bebek battaniyesi için vakumlu hurç denk gelirsem alacağım açılınca dönüş de poşette bir şekilde gelir böyle de sığdı ama çok kalabalık oldu içimr sinmedi aradığımı bulamayacağım gibi daha doğrusu eşim bulamayacak tarif etmek zor olacak organizeri fileli almadığıma pişmanım
Çok haklısınız . Annemı musaıt günde mısafır etmem gerekıyor sanırım 🌸😇

İsim bizde de sıkıntı kozlar bulamıyoruz .ilk kısımın adı Umay bu da erkek buna da umaya uyumlu olsun istiyorum uraz,utku,Giray,kutay bunlar arasındayım hangisi sizce ? Eşim aslında Gökalp Göktuğ eralp felan da diyor da ay çok zor seçmek gerçekten kızım da direk içimize sinmişti bunda niye böyle zorlanıyoruz anlamadım yani
Giray hem ablasıyla uyumlu hem ablasının adından bağımsız olarak da güzel bence.
Ben de ilk oğlumun adını cinsiyet öğrendiğimiz andan itibaren belirleyip karnımda adıyla seslenip seviyordum hatta kınıyordum hala isim bulamayanları. Şimdi çocuk doğacak hala adı bebek ya da yiğit alinin kardeşi 🤦🏻‍♀️😄

Kızlar biz oğlumu yine hastaneye yatırdık. 3gün oldu benim de ağrım vardı bir tahlil yaptırayım derken idrar yolu enfeksiyonu varmış. Damardan ilaç alıyorum bir yatakta ben bir yatakta oğlum. İnşallah biter artık bu zor günler. O kadar yoruldum ki 😭
Çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırsınız. 🙁

Duş almayı düşünenler ya da daha önce doğum yapmış olanlar doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz sezeryanda dikiş oluyor normal doğumda da epizyotomi dikişi oluyor öyle olunca çok kafam karıştı

Kızlar biz oğlumu yine hastaneye yatırdık. 3gün oldu benim de ağrım vardı bir tahlil yaptırayım derken idrar yolu enfeksiyonu varmış. Damardan ilaç alıyorum bir yatakta ben bir yatakta oğlum. İnşallah biter artık bu zor günler. O kadar yoruldum ki 😭
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin ikinize de...

Duş almayı düşünenler ya da daha önce doğum yapmış olanlar doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz sezeryanda dikiş oluyor normal doğumda da epizyotomi dikişi oluyor öyle olunca çok kafam karıştı
İkisinde de alabilirsin demişlerdi. Normal doğumdan sonra eve geçince almıştım. Sezaryende alabilirsin dendiğini hatırlıyorum ama aldım mı onu hatırlamıyorum, biraz çekindim sanırım. Ama, sanırım aldım ya... Bir de bana sezaryen dikişleri için yapıştırma demişlerdi. Nasıl oluyor bilmiyorum. Yani dikiş aldırmaya falan çağırmamışlardı.

Back