- 5 Eylül 2018
- 344
- 153
- 103
- 37
İyi olalım da bu da geçerŞimdi nasılsınız
Sorun olmaz diyorlar genelde ama tansiyonun olması gereken sanırım hamilelikte tansiyon biraz düşer normal tansiyonum bile benim 9-6 çıkmıyor en yüksek 8 -5 baygın baygın dolanıyorum o ayrıda
Nasıl oldun? Dualarımız seninleŞu an gece 3.15
Yine nst ye bağlıyız..antibiyotik yapıldı yine ve 5 saatte biten koca bir serum var elimde.
Yarın öğleden sonra akibetimize karar verilecek
Lütfen dua edin. Geliyorsa da sağlıkla gelsin bebeğim . Dr birkaç hafta daha tutmak istiyor tabi. Ben bu birkac hafta nasıl olurum onu nasıl taşırım bilmiyorum. Aklımda o aniden olan kanlar içindeki halim.
Hastaneye yetiştik, ya bir daha yetistiremezsem korkusu.
Plasenta ayrılıyor demese, kanama bölgesi vs olsa sadece rahatlayacagim ama of..
Düşük önleyici iğne, ciğer geliştirici iğneler yapıldı. İnanın şu an ne yazdım bu mesajda onu bile bilmiyorum.
Canım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.Nasıl oldun? Dualarımız seninle
Eve gidince iyice dinlen. Hiç kalkmamak ne demek iyi bilirim. Banyo bile kısıtlıydı ilk gebeliğimde ama bak az zaman kaldı. İnşallah hayırlısıyla geçecek bu günlerCanım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
12 gibi taburcu olacağım. İyi hal diyebilmemiz için 1 hafta kanama olmaması lazım, bundan sonra hep yatacaksın dedi.
Düşük önleyici iğne, antibiyotik ve progestan kullanacakmışım.
Bebek ne kadar dayanirsa o zamana kadar bizimle kalacak, muhtemel sezeryan olur dedi.
Hedef 4-5 hafta daha tutabilmek inşallah
Canım bu benim ikinci hamileliğim ama aynı annenin gebelikleri birbirinden farklı olabiliyor. Şu an ben de 29. Haftamdayım karnım bazen hamur gibi yumuşacık ama bazen taş gibi kaskatı oluyor ve bebeğimi çok aşağıdan da hissediyorum. Bu hamileliğimde çok fazla çatı ağrısı çekiyorum geceleri vajinaya doğru baskı yapıyor yataktan ayağa kalkınca sanki öksürsem çıkacak gibi. Doktorum normal diyor bana. Aşağıda olması erken doğum riski mi bilmiyorum ama önemli olanın rahim uzunluğu olduğunu biliyorum. İnşallah zamanında gelirlerKızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
Eve gönderdiğine göre iyisin bak dedik sanaCanım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
12 gibi taburcu olacağım. İyi hal diyebilmemiz için 1 hafta kanama olmaması lazım, bundan sonra hep yatacaksın dedi.
Bebek ne kadar dayanirsa o zamana kadar bizimle kalacak, muhtemel sezeryan olur dedi.
Risk görmeseydi aslında ciğer geliştirici iğne de vurdurmazdı diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı inşallahCanım bu benim ikinci hamileliğim ama aynı annenin gebelikleri birbirinden farklı olabiliyor. Şu an ben de 29. Haftamdayım karnım bazen hamur gibi yumuşacık ama bazen taş gibi kaskatı oluyor ve bebeğimi çok aşağıdan da hissediyorum. Bu hamileliğimde çok fazla çatı ağrısı çekiyorum geceleri vajinaya doğru baskı yapıyor yataktan ayağa kalkınca sanki öksürsem çıkacak gibi. Doktorum normal diyor bana. Aşağıda olması erken doğum riski mi bilmiyorum ama önemli olanın rahim uzunluğu olduğunu biliyorum. İnşallah zamanında gelirler
Artık ciddi bir risk olana vurmuyorlar. Mevcut şartlarda artık 500 gr doğan bebegı bile yaşatacak teknolojı olduğu için doktorlar en ufak bir durumda ciğer geliştirici iğneyi vuruyorlar, bebek yaşasın diye . Ciddi bir düşük riski olmasa da yapıyorlar yanıRisk görmeseydi aslında ciğer geliştirici iğne de vurdurmazdı diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı inşallah
Doğrudur bilemiyorum sağlıkla gelsin de şu süreci bi atlatalımArtık ciddi bir risk olana vurmuyorlar. Mevcut şartlarda artık 500 gr doğan bebegı bile yaşatacak teknolojı olduğu için doktorlar en ufak bir durumda ciğer geliştirici iğneyi vuruyorlar, bebek yaşasın diye . Ciddi bir düşük riski olmasa da yapıyorlar yanı
Cok şükür bak bugün alacaklar almayacaklar stresini attınCanım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
Çoook geçmiş olsun. Lütfen kendinize bu süreçte daha fazla dikkat edin ve olumlu düşünmeye çalışım. Bebeklerimiz birer savaşçı.. Bol bol dua edin.Canım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
Bende de oluyor sürekli aynı yere yaslanıp tekmelediği için sanırım ara ara olup geçiyor göbek deliğine tekme gelince bi ziplatiyor yani
Sukur tek degilmisim normal demek kiBenim de aynı özellikle göbek deliğinin altında hareket edince canım yanıyor
Bebegin iyi olsun da yatarsin hastane de yakinmis zaten doktorunla da iletisimde olursun surekli kilo aldircak seyler yemeye calis kan yapici seyler de tabi Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallahCanım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
Çok teşekkürler canım sorduğun için :)
Maşallah çalışabilmek her yiğidin harcı değil odadan odaya nasıl geçerim diye düşünüyorum çünküÇok teşekkürler canım sorduğun için :)
32 haftalık oldum çalışabilir raporu aldım işe gidip geliyorum. 37 ye kadar çalışacağım bir sıkıntı olmazsa. cumartesi günü kontrol vardı nst ye girdim ilk defa iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. vallahi ben de durumlar böylee sende ne var ne yok yolunda mı her şey :)
Benim doktorum özel hastne de idi ilkindede bundada ona takipliydimHerkese merhaba. Doğum yaklaştıkça doğumu nerde yapıcam düşüncesi sardı beni. Özele de gidiyorum, devlete de . Malum hastane fiyatları ve doktorumun da doğumu yaptırdığı hastaneler var. Özel muayenehanesine gidiyorum normalde. Doktorumu çok beğensem de çalıştığı hastaneler çok tercihim değil.
Devlet Hastanesi'nde ise tavsiye üzerine bir doktora gidiyorum ama malum yoğunluktan dolayı çok fazla içerde kalamıyoruz. Onunla ilgili de net değilim.
Kısacası çok kararsızım. Hem etik açısından hem durumlar açısından. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Benimle aynı olan var mı. Hem özele hem devlete gidenler neye karar verdiniz.
Eğer devlet güvenilirse memnun kalınıyorsa temiz yeni bir hastneyse heralde ilgiyi çok düşünmeden devlete giderdim ben özeli tercih etmezdimHerkese merhaba. Doğum yaklaştıkça doğumu nerde yapıcam düşüncesi sardı beni. Özele de gidiyorum, devlete de . Malum hastane fiyatları ve doktorumun da doğumu yaptırdığı hastaneler var. Özel muayenehanesine gidiyorum normalde. Doktorumu çok beğensem de çalıştığı hastaneler çok tercihim değil.
Devlet Hastanesi'nde ise tavsiye üzerine bir doktora gidiyorum ama malum yoğunluktan dolayı çok fazla içerde kalamıyoruz. Onunla ilgili de net değilim.
Kısacası çok kararsızım. Hem etik açısından hem durumlar açısından. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Benimle aynı olan var mı. Hem özele hem devlete gidenler neye karar verdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?