Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Anlıyorum, ben doktorun söylediğini ilettim. Herkes bireysel durumuna göre hareket etsin.

Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Benim oğlumu 1-2dakika yanağıma da değecek şekilde yatırdılar göğsümde sezeryan sırasında. Sonra aldılar. Ben odaya gelirken onu da getirdiler. Ben odaya gelene kadar gözlem altında tutmuşlar.

Canım söylüyorum da bazıları laftan anlamıyor kovsam bacadan girecek akrabalar var en azından kırk çıkana kadar insan göresim yok.

Simdi baktim mart ayina bi bebecik dogmus 1400 gr icim bi rahatladi erken dogsa da kilosu az olsa da Rabbimin yaşa dedigi yaşıyor
Evet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dedi

Evet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dedi
Cok sevindim icin rahatlamistir baya bi yegenlerim.hep 2 kilo civarı doğdu sukur hepsi sapasağlam hastanede kalmadan geldiler eve hatta ortanca 35 haftalik dogdu en kilolusu oydu erkn dogmasina ragmen

Bugün karnimdan yana cok rahatim niyeyse sanki yer degistirdi de rahatladim gibi bi tuhaf allahtan hareket ediyo yoksa doktora giderdim. supurge yaptim.normalde yarim saat dinlenmem gerekirdi agri geçsin diye su an hic bisey yok

Cok sevindim icin rahatlamistir baya bi yegenlerim.hep 2 kilo civarı doğdu sukur hepsi sapasağlam hastanede kalmadan geldiler eve hatta ortanca 35 haftalik dogdu en kilolusu oydu erkn dogmasina ragmen
Maşallah ya darısı bizim bebelere bu arada benim o bacak aramdaki ağrım tamamen gecmış Şuan magnezyumdan dolayı sanırımm

Maşallah ya darısı bizim bebelere bu arada benim o bacak aramdaki ağrım tamamen gecmış Şuan magnezyumdan dolayı sanırımm
Sevindim kurtulmana hiç denemedim ben magnezyum ama magnezyum dan zengin besinler tüketmeye çalışıyorum fayda etmiyor heralde

Ne guzel bnde yeni basladim magnezyuma almistm ama kullanmiyodum artk yataktan dogrulamayinca dedm kullanayim bide huzursuz bacak var bende o mu fayda etti bilmem azaldi bi kac gundue maşallah

Sevindim kurtulmana hiç denemedim ben magnezyum ama magnezyum dan zengin besinler tüketmeye çalışıyorum fayda etmiyor heralde
Bi sure sonra fayda etmiyo bence bende magnezyumla demiri besinlerden almaya calistim ama olmadi basladim ilaclara

Crp 17ydi 24 olmuş ya yükseliyor sürekli ne yapacağım . Doktorum yarın ne dıycek bakalım

Canım geçmiş olsun, doktor neden kaynaklandığını söyledi mi peki? Annesi 10 hafta daha duracak o uslu uslu sen merak etme onu insallah

Yaa martta mi basladi ben sezeryan oldugu için verilen tarihe gore hareket ediyorum acele etsem iyi olck galiba yine ortada kalmiyayim ilkte hic biseyim hazir degildi

Erken gelmeyi secmisler demek ki tutamiyoruz ki icimizde ne zaman isterseler
Bnm ilk oglum eylulun ortasini gosteriyodu dogum tarihi ama agustos sonunda doğdu bayrama denk gelmesin de doktorlar izinde nasi yapariz bilmem
Ins bayrama denk gelmez, ben de en çok ondan endişe ediyorum. Canım sana ne zaman sezeryan demişlerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…