- 29 Haziran 2015
- 845
- 826
- 103
Anlıyorum, ben doktorun söylediğini ilettim. Herkes bireysel durumuna göre hareket etsin.Muhasebeciyim doktorun raporu nasıl yazdığına bağlı olacak değişiyor o raporları kodlarına göre bildiriyoruz SGK’ya bizlik bi durum yok bazı raporlar terim yazmayacağım kafa karışıklığı olmasın 37. Haftaya kadar çalışır ondan sonra analık izni oluyor dye kodla geliyor bazıları 37. Haftaya kadar çalışır diyor ama 35. Haftada sonlandırmak istiyor o ayrı rapor sonra bebek doğunca da yeni rapor gerekiyor kimsenin hak kaybı yaşamaması adına muhasebeyi her zaman dinleyiniz.
Ne olur ne olmaz hazırlanıııınYaa martta mi basladiben sezeryan oldugu için verilen tarihe gore hareket ediyorum acele etsem iyi olck galiba yine ortada kalmiyayim ilkte hic biseyim hazir degildi
Benim oğlumu 1-2dakika yanağıma da değecek şekilde yatırdılar göğsümde sezeryan sırasında. Sonra aldılar. Ben odaya gelirken onu da getirdiler. Ben odaya gelene kadar gözlem altında tutmuşlar.Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Ben almadım ama ablam almıştı. Şimdi bana verdi. "Beklediğinde bu kovada koku yapıyor maalesef. Dolmasını bekleme atmak için." dedi.Kızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
Amiiiin inşallahAyy inşallah vaktinde doğum yaparızzerken doğan bebeğin yoğun bakıma ihtiyaç olmasa da bakımı zor oluyor hep hassas oluyor. Aahhh ben bilirim ne yaşadım rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza
Bi kac kiyafet disinda hic bisey hazir degil daha erteleyip duruyorum basliyayim en iyisi artik besigimiz bile kayinvalidemde getircezde yikicaz da yerine yerlescek fln bu hamilelik tembelligi de fena bisiNe olur ne olmaz hazırlanıııın
Canım söylüyorum da bazıları laftan anlamıyor kovsam bacadan girecek akrabalar var en azından kırk çıkana kadar insan göresim yok.Bunu baştan herkese söyle ben şimdiden söyleyebildiğim herkese söyledim 2 aydan sonra diye zaten annemde ben doğduğumda gelen olunca uykumuz var diyip odaya kaçarmış teyzemle anneannem ağırlamış hep gelenleri öyle yapmayı düşünüyorum
Benimde daha yıkayasım yok 25 şubatta ilk nstden sonra yıkarım diyorumBi kac kiyafet disinda hic bisey hazir degil daha erteleyip duruyorum basliyayim en iyisi artik besigimiz bile kayinvalidemde getircezde yikicaz da yerine yerlescek fln bu hamilelik tembelligi de fena bisi
Ben 18 subata anca randevu alabildim 2 aydir randevu bulamiyorum inşallah iptal olmazsa artik randevusuz cagirir gibi geliyo devlette isler cok yavas ilerliyo ya nst icin ne zmn cagirir acabaBenimde daha yıkayasım yok 25 şubatta ilk nstden sonra yıkarım diyorum
Evet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dediSimdi baktim mart ayina bi bebecik dogmus 1400 gr icim bi rahatladi erken dogsa da kilosu az olsa da Rabbimin yaşa dedigi yaşıyor
Cok sevindim icin rahatlamistir baya biEvet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dedi
Maşallah ya darısı bizim bebelereCok sevindim icin rahatlamistir baya biyegenlerim.hep 2 kilo civarı doğdu sukur hepsi sapasağlam hastanede kalmadan geldiler eve hatta ortanca 35 haftalik dogdu en kilolusu oydu erkn dogmasina ragmen
Sevindim kurtulmana hiç denemedim ben magnezyum ama magnezyum dan zengin besinler tüketmeye çalışıyorum fayda etmiyor heraldeMaşallah ya darısı bizim bebelerebu arada benim o bacak aramdaki ağrım tamamen gecmış Şuan magnezyumdan dolayı sanırımm
Çok şükür canımEvet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dedi
Ne guzel bnde yeni basladim magnezyumaMaşallah ya darısı bizim bebelerebu arada benim o bacak aramdaki ağrım tamamen gecmış Şuan magnezyumdan dolayı sanırımm
Bi sure sonra fayda etmiyo bence bende magnezyumla demiri besinlerden almaya calistim ama olmadi basladim ilaclaraSevindim kurtulmana hiç denemedim ben magnezyum ama magnezyum dan zengin besinler tüketmeye çalışıyorum fayda etmiyor heralde
Crp 17ydi 24 olmuş ya yükseliyor sürekli ne yapacağım . Doktorum yarın ne dıycek bakalım
Kızlar merhaba son durum bildirmesi yapayım . Sabah ultrason bakıldı bebegın suyu iyiydi hareketleri de nst cekıldı dünden bugüne 8 saat arayla, Oda temız.Crp için 50 olmadan çok önemsemiyorum dedi. Antibiyotik devam.
Bebek başını tam dikişe dayamıştı oradaydı kafası, sıpa ya dur işte orda niye zorluyorsun bı 10 hafta daha dursan nolurrr sanki
Yaa martta mi basladiben sezeryan oldugu için verilen tarihe gore hareket ediyorum acele etsem iyi olck galiba yine ortada kalmiyayim ilkte hic biseyim hazir degildi
Ins bayrama denk gelmez, ben de en çok ondan endişe ediyorum. Canım sana ne zaman sezeryan demişlerdi?Erken gelmeyi secmisler demek ki tutamiyoruz ki icimizde ne zaman isterseler
Bnm ilk oglum eylulun ortasini gosteriyodu dogum tarihi ama agustos sonunda doğdu bayrama denk gelmesin de doktorlar izinde nasi yapariz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?