Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    94
Tansıyonum düştü kızlar ya 9a 4
Her yerımde sanki nabzım atıyor uyuyordum çarpintıyla uyandım normal mi ilk kez böyle oldum korktum
Arada bir olabilir. Kullandığın bir ilaç var mı yan etki yapıyor bazen. Tuzlu ayran iç düzelir korkma

Bende ne alacağımı şaşırmış durumdayım suanlık 1 tane dalin aldım eğer konak falan sıkıntısı olmazsa onunla devam ederim olmazsa başka markalar denerim
Çamaşır deterjanı unibaby aldım arkadaşım çok memnunum demişti

Tam krtirik süreç girmeyebilirler küvöze ama girseler de önemli olan sağlıklı çıkmaları doktorunuza güveniyorsanız buna takılmayın bence şu an ama bu haftalarda doğanlar yaşıyor genel olarak o yüzden dua edin bol bol gönlünüzü de ferah tutun çok güzel günler geliyor yorucu ama güzel

40tan normale kaç günde düştü acaba ?
Ekstra bıseyler yaptınız mı
Bir daha ölçtürmedim bilmiyorum kaç günde düştü ama en azından yataktan kalkabilcek hale 2 gün sonra gelebildim çok ağır bir grip geçirdim. Portakal mandalina ve ıhlamur dışında hiç bir şey yapmadım ve çok öabuk toparlandım bence 40 a göre

Amin teşekkür ederim

Benim de serklajim var doktorum bana da 35. Hafta bitince sezeryanla doğum olacağını söyledi. Serklajimla alakalı değil 35. Haftada doğum olması. Gebeliğin başından beri sebepsiz kanamalarım var benim. Birden bardaktan boşalır gibi kanamam başlıyor ve ultrasonda da bir kanama alanı göremiyorlar ama kan degerlerim hayatı tehlike oluşturacak kadar düşüyor hastanede yatmak zorunda kalıyorum. Son 2 kontrolde plesentada eski kanama odakları görüldü ama aktif kanamam yok çok şükür. Doktorum İlk haftalardaki kanamalar önemsiz ama doğuma yakın haftalarda plesentada kanama olursa plesenta ayrılma riskini yüksek oluyor, aktif kanaman olursa şanslıyız hemen müdahale ederiz ama eğer aktif kanama olmadan içerde hematom olursa farkına varamazsin kötü sonuclanabilir bebeği riske atamam dedi. Sezeryan konusunda da riski gebeliklerde her zmaan sezeryan tercih ederiz normal doğum bebek için büyük stres riskli gebeliklerde bebeğin bu strese maruz kalmasını istemiyoruz dedi. Doktoruma güveniyorum bakalım inşallah olumsuz bir seyle karşılaşmadan geçer biter gider.

4e düşmüş ya tansıyonum. 2,3 bardak tuzlu ayran içtim uzandım anca kendime gelebildim . Daha iyiyim şimdi . Korktum valla . Kalbim çıkacaktı sanki göğüs kafesımden
Sık sık bende yaşıyorum maalesef
Düşmesi problem olarak görülmediği için idare ediyorum ama bayılmanın eşiğinden dönüyorum çoğu zaman en iyi hali 8/5 falan oluyor tansiyonumun kimbilir kötüleştiğimde kaç oluyor

Çok çok geçmiş olsun ne zor geçmiş süreç . Sonu güzel olacak ama bol şifa diliyorum

Çok kötü ya bebeğe zararı olur sandım hemen çikolata yiyip onu hissetmeyi bekledim .

Çok çok geçmiş olsun ne zor geçmiş süreç . Sonu güzel olacak ama bol şifa diliyorum
Çok teşekkür ederim. Yani biraz zor geçti evet. Tüp bebek benim bir de. Gebeliğimin 6. Haftasında başladı ilk kanama sonrada hep devam etti üstüne bir de serklaj olunca artık mental olarak gittim yani. Umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebisleri Allah'ın izni ile. Allah daha büyük dertler vermesin çok şükür onca şeye rağmen benimle miniğim

Gerçekten çok güçlüler minicik ama kocaman güçleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…