Amiiiin çok teşekkür ederimÇok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Doğumunuz ne zaman sezaryen mi olacakYani 3-10 Şubat arasında tamamen hazır olmak niyetindeyim. Valiz düzenleyiciler aldım zaten onlara bölcem, bir de süt arttırıcı çay, süt arttırıcı damla ve Nescafe eklicem sezaryen sonrası narkozu atmak için kahve öneriyorlar.
Cok sade yeterki hastane cantasi olmus bence fazlasina gerek yokk bi bebegi hastaneden cikarmak icin kalin battaniye de olabilirYani 3-10 Şubat arasında tamamen hazır olmak niyetindeyim. Valiz düzenleyiciler aldım zaten onlara bölcem, bir de süt arttırıcı çay, süt arttırıcı damla ve Nescafe eklicem sezaryen sonrası narkozu atmak için kahve öneriyorlar.
İlk yikamada nasil yaptigimi hatirlamiyorum muhtmeelen ayirmadim ama sonrasinda hep bir yikamistim hic boya sorunu yasamadimBebek kıyafetlerini renklerine göre ayırmayan var mı? Bir kaç yerde okumuştum boya kullanılmadığı için gibi bir şey diyordu ya da akmayacak türden boyalar olduğundan karışık yıkanmasında sorun olmadığını. Tam ifade edemedim o sıralar hamileligin başında olduğum için çok dikkat etmemişim karışık yıkayıp renkleri aynı kaldı sorun yaşamadım diyen var mı
Hepsini bir attım bir sorun yaşamadım ama tüm kıyafetlerini pamuklu ve açık renk almıştım tek tip çamaşır gibi oldu koyu renk yada polyester yoktu battaniyeler tabi ayrı yıkamdıBebek kıyafetlerini renklerine göre ayırmayan var mı? Bir kaç yerde okumuştum boya kullanılmadığı için gibi bir şey diyordu ya da akmayacak türden boyalar olduğundan karışık yıkanmasında sorun olmadığını. Tam ifade edemedim o sıralar hamileligin başında olduğum için çok dikkat etmemişim karışık yıkayıp renkleri aynı kaldı sorun yaşamadım diyen var mı
Ben korkudan çokdaan hallettim hepsini hastane çantasına kadar az çok hazırladım eşime gösterdim çünkü ilk doğumum aniden oldu çocuğum kışın gününe battaniyesiz kaldı ince bişeye sarıldı üzülmüştümBen bu kiyafet konusuna cok useniyorum yaa battaniyeler kiyafetler hep baza altinda cikarip hepsini ayirmam lazim yikayip yerlestirmem lazim
Cok az kiyafet aldigim icin hepsini bir yikamayi planliyorum zaten hepsi acik renkli. bi 4 5 tane çıtçıtlı body var beyaz onlarida arasında yikarim diye düşündüm. Bi sıkıntı olacagini sanmıyorumBebek kıyafetlerini renklerine göre ayırmayan var mı? Bir kaç yerde okumuştum boya kullanılmadığı için gibi bir şey diyordu ya da akmayacak türden boyalar olduğundan karışık yıkanmasında sorun olmadığını. Tam ifade edemedim o sıralar hamileligin başında olduğum için çok dikkat etmemişim karışık yıkayıp renkleri aynı kaldı sorun yaşamadım diyen var mı
Erken doğum riskiniz yoksa hastane cantasi hazırlamak için güzel haftalarBu arada 32 veya 33. Haftada hastane cantasini hazirlamayi planliyorum sizce cok mu gec ? Yada erken ?
Cok şükür hersey yolunda erken dogum riski yok suyu iyi falan demislerdiErken doğum riskiniz yoksa hastane cantasi hazırlamak için güzel haftalar
Bende üşeniyordum önce ay ay grupladım sonra ihtiyacım olanları dolabına yerleştirdim yıkamadan çünkü yıkanınca nasıl yerleştireceğim karmaşası yaşamamak adına haftaya yavaş yavaş etiketleri sökeceğim 2-3 hafta içinde de yıkarım 32 haftaya hazır girmeyi planlıyorumBen bu kiyafet konusuna cok useniyorum yaa battaniyeler kiyafetler hep baza altinda cikarip hepsini ayirmam lazim yikayip yerlestirmem lazim
Bence çok pahalı nereye sordunuz bilmiyorum ama şehrinizde mobilyacıların olduğu bölgeler oluyor oralarda daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Tabi kullanılmasını istediğiniz malzemeye göre de fiyat değişir ama bana çok geldiKızlar bebişlerin odasını yapmaya başladınız mı ? Biz bu gün birkaç mobilyacı gezdik biraz büyük olsun istedim dolabı çok yüksek fiyatlar çıkardılar 170 bin gibi. En son düğünümde mobilya aldığım için bana da yüksek gelmiş olabilirbu arada anne yanı da alıcam fikirlerinize açığımm beşik gibi alsam park yatak mı bilemedim
Bence tam zamanı genelde 32-34. Hafta arasında hazırlayın diyorlarBu arada 32 veya 33. Haftada hastane cantasini hazirlamayi planliyorum sizce cok mu gec ? Yada erken ?
Ben iki kişilik çocuk odası bakıyorum yatağı büyük boy beşik tarzı vs değil 100 bin i bulmuyordu pahalı bşraz sanki ama sonrada yapılabilir hemen şart olmuyor çocuk hep yanınızda olacağı içinKızlar bebişlerin odasını yapmaya başladınız mı ? Biz bu gün birkaç mobilyacı gezdik biraz büyük olsun istedim dolabı çok yüksek fiyatlar çıkardılar 170 bin gibi. En son düğünümde mobilya aldığım için bana da yüksek gelmiş olabilirbu arada anne yanı da alıcam fikirlerinize açığımm beşik gibi alsam park yatak mı bilemedim
İzmir Karabağ’larda mobilyacıların yoğun olduğu yerlerde sorduk ama özel yapım olunca fiyat değişiyor dediler yoksa bütün oda takımı 70 bine de vardı ben de şaşkınımBence çok pahalı nereye sordunuz bilmiyorum ama şehrinizde mobilyacıların olduğu bölgeler oluyor oralarda daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Tabi kullanılmasını istediğiniz malzemeye göre de fiyat değişir ama bana çok geldi
Karabağlar çok pahalı izmirdeyseniz kısıkköye de bi bakın derimİzmir Karabağ’larda mobilyacıların yoğun olduğu yerlerde sorduk ama özel yapım olunca fiyat değişiyor dediler yoksa bütün oda takımı 70 bine de vardı ben de şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?