Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
Doğumunuz ne zaman sezaryen mi olacak

Bebek kıyafetlerini renklerine göre ayırmayan var mı? Bir kaç yerde okumuştum boya kullanılmadığı için gibi bir şey diyordu ya da akmayacak türden boyalar olduğundan karışık yıkanmasında sorun olmadığını. Tam ifade edemedim o sıralar hamileligin başında olduğum için çok dikkat etmemişim karışık yıkayıp renkleri aynı kaldı sorun yaşamadım diyen var mı

Cok sade yeterki hastane cantasi olmus bence fazlasina gerek yokk bi bebegi hastaneden cikarmak icin kalin battaniye de olabilir

İlk yikamada nasil yaptigimi hatirlamiyorum muhtmeelen ayirmadim ama sonrasinda hep bir yikamistim hic boya sorunu yasamadim

Hepsini bir attım bir sorun yaşamadım ama tüm kıyafetlerini pamuklu ve açık renk almıştım tek tip çamaşır gibi oldu koyu renk yada polyester yoktu battaniyeler tabi ayrı yıkamdı

Ben bu kiyafet konusuna cok useniyorum yaa battaniyeler kiyafetler hep baza altinda cikarip hepsini ayirmam lazim yikayip yerlestirmem lazim
Ben korkudan çokdaan hallettim hepsini hastane çantasına kadar az çok hazırladım eşime gösterdim çünkü ilk doğumum aniden oldu çocuğum kışın gününe battaniyesiz kaldı ince bişeye sarıldı üzülmüştüm

Cok az kiyafet aldigim icin hepsini bir yikamayi planliyorum zaten hepsi acik renkli. bi 4 5 tane çıtçıtlı body var beyaz onlarida arasında yikarim diye düşündüm. Bi sıkıntı olacagini sanmıyorum

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerin odasını yapmaya başladınız mı ? Biz bu gün birkaç mobilyacı gezdik biraz büyük olsun istedim dolabı çok yüksek fiyatlar çıkardılar 170 bin gibi. En son düğünümde mobilya aldığım için bana da yüksek gelmiş olabilir bu arada anne yanı da alıcam fikirlerinize açığımm beşik gibi alsam park yatak mı bilemedim

Ben bu kiyafet konusuna cok useniyorum yaa battaniyeler kiyafetler hep baza altinda cikarip hepsini ayirmam lazim yikayip yerlestirmem lazim
Bende üşeniyordum önce ay ay grupladım sonra ihtiyacım olanları dolabına yerleştirdim yıkamadan çünkü yıkanınca nasıl yerleştireceğim karmaşası yaşamamak adına haftaya yavaş yavaş etiketleri sökeceğim 2-3 hafta içinde de yıkarım 32 haftaya hazır girmeyi planlıyorum

Bence çok pahalı nereye sordunuz bilmiyorum ama şehrinizde mobilyacıların olduğu bölgeler oluyor oralarda daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Tabi kullanılmasını istediğiniz malzemeye göre de fiyat değişir ama bana çok geldi

Ben iki kişilik çocuk odası bakıyorum yatağı büyük boy beşik tarzı vs değil 100 bin i bulmuyordu pahalı bşraz sanki ama sonrada yapılabilir hemen şart olmuyor çocuk hep yanınızda olacağı için
Ben biraz daha bekleyeyim genç odası tarzında olsun dedim ilerde değiştirmek zorunda kalmayalım diye yada çok bebeksi durmasın diye anne yanı park yatak çok kullanışlı görüntü olarak sevmem ama, şuanda bile yanımda bir yıldır, heralde iki yıldaha yanımda kalacak

Ben 70 bin TL’ye küçücük çocuk dolabı alacağıma 40 bin TL’ye kocaman yüklük yaptırdım kulplarını da Koçtaş’tan sevimli pembeli kalpli kulp vardır onlardan taktım çok güzel oldu

İzmir Karabağ’larda mobilyacıların yoğun olduğu yerlerde sorduk ama özel yapım olunca fiyat değişiyor dediler yoksa bütün oda takımı 70 bine de vardı ben de şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…