Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
Bende montessori yataklara baktım çok bebek odası gibi değil de uzun süre kullanacağı bir oda olsun istiyoruz

Nerde yaptırdınız ben izmirdeyim yüklüklü istiyorum ama kaba durur diyor mobilyacılar

Nerde yaptırdınız ben izmirdeyim yüklüklü istiyorum ama kaba durur diyor mobilyacılar
Valla çok hoş durdu benim odam küçük ama sevimli oldu ben beğendim bi beşik birde şifonyer aldım çilek mobilyadan odası güzel oldu içime sindi yüklükte kısıkköyden aldım

İzmir Karabağ’larda mobilyacıların yoğun olduğu yerlerde sorduk ama özel yapım olunca fiyat değişiyor dediler yoksa bütün oda takımı 70 bine de vardı ben de şaşkınım
Şimdi daha çok şaşırdım aklıma karabağlar gelmişti ama fiyat bana da çok fazla geldi umarım içinize sinen daha uygununu bulursunuz

Her ihtimale karsi 30 da hazir etmek lazim en azindn yerlerinde olsunlar yikamasini birileri de halleder iyi yapmissiniz bence bende yavastn baslasam iyi olcak

Bende oyle yapsam olcak aslinda 5 cekmeceli sifonyer aldik kurduk en ust bezislak mendil icin olsa altlari ay ay duzenlerim zaten kac parca kuyafetleri oluyo ki

Ben daha dün yıkadım ayırmadım. Hiçbir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…