Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim gebeliğimdede başta kese küçüktü 5+2 gibi 0.38cm di galiba öyle bişey ve betayı verdiğim hastane saat çok önemli herşey yolundadır iyi düşün iyi olsun , haftaya daha net görürler , bir de karından mı baktığı vajinadan mı o da çok önemli şu an karından çok net görünmemesi çok normalMasallahı var yavrunun hera17 işte 2 günde 2 kat artış olmayınca bir temkinli davrandılar ya bişi olup sonra niye söylemediler de diyebilirdim şimdi takip olacak gergin bir süreç
wvet canım iki gün sonra aynı saatte yaptırdım doktor istedigimiz gibi artmamış demişti benim de moralim bozulmuştu bak kesen de oluşmuş sen moralini yüksek tutmaya bak.İki gün mü vardı 1469 ile 2500 arasında
Çok moral olduwvet canım iki gün sonra aynı saatte yaptırdım doktor istedigimiz gibi artmamış demişti benim de moralim bozulmuştu bak kesen de oluşmuş sen moralini yüksek tutmaya bak.
Vajinalde küçük gördüler zaten normalde vajinalde daha büyük olmasını bekleriz dedilerCanım benim gebeliğimdede başta kese küçüktü 5+2 gibi 0.38cm di galiba öyle bişey ve betayı verdiğim hastane saat çok önemli herşey yolundadır iyi düşün iyi olsun , haftaya daha net görürler , bir de karından mı baktığı vajinadan mı o da çok önemli şu an karından çok net görünmemesi çok normal
olsun canım bazı bebişler nazlı oluyor inşallah güzel haberler alırsınVajinalde küçük gördüler zaten normalde vajinalde daha büyük olmasını bekleriz dediler
Bak buldum eski ultrasonumdan benimde vajinaldiVajinalde küçük gördüler zaten normalde vajinalde daha büyük olmasını bekleriz dediler
Ben salı günü 5+2 olucam keseyi görmeye çağırdı doktor ben de zaten 5 olur olmaz gitmeyi düşünüyordum çünkü sabırsızımMerhaba kızlar. Kalabalık olmuş buralar. Çok sevindim Ben daha hiç doktora gitmedim. Ne zaman başlayayım kontrollere? Bi direk 7. Haftada başlayayım diyorum. Bi haftaya mı gitsem kese görünür mü diyorum. Alttan da muayene olmak istemiyorum. Siz naptınız?
Ben 26 agustosta gidicem 7.hafta oluyor dedi hesaplayan kadin o yuzden gidicem bakalim o gun, daha 2 hafta var ilk gidisim olucak hem kese hem kalp atisini duyarim insallah ama uygulamada 5 haftalik gorunuyor neye gore hesapliyolar bilemedim hala anlamadim burdaki arkadaslar aciklamisti amaMerhaba kızlar. Kalabalık olmuş buralar. Çok sevindim Ben daha hiç doktora gitmedim. Ne zaman başlayayım kontrollere? Bi direk 7. Haftada başlayayım diyorum. Bi haftaya mı gitsem kese görünür mü diyorum. Alttan da muayene olmak istemiyorum. Siz naptınız?
Ay cok heyecanliii belirtiler nasiiil gidiyoorBen salı günü 5+2 olucam keseyi görmeye çağırdı doktor ben de zaten 5 olur olmaz gitmeyi düşünüyordum çünkü sabırsızım
Sizin de 3,7 mm imiş evet hadi hayırlısı çok rahatladım yazılanlarla herkesten Allah razı olsjnBak buldum eski ultrasonumdan benimde vajinaldi
Sat hangi gün senin? Benimde kafam çok karışık gidip keseye baktırsam mı yoksa direk bebeği mi görmeye gitsem diyeBen 26 agustosta gidicem 7.hafta oluyor dedi hesaplayan kadin o yuzden gidicem bakalim o gun, daha 2 hafta var ilk gidisim olucak hem kese hem kalp atisini duyarim insallah ama uygulamada 5 haftalik gorunuyor neye gore hesapliyolar bilemedim hala anlamadim burdaki arkadaslar aciklamisti ama
pek belirtim yok sanırım biraz iştahım açıldı bi de hafif sanki mide yanması var sizin nasıllAy cok heyecanliii belirtiler nasiiil gidiyoor
30 haziran. Ben Turkiye’de olsam bi keseyi gormeye giderdim sonra da 2 hafta sonra da bebek ve kalp atisi icin giderdim heralde, ama bekliyim diyosaniz o da olur sadece kontrol edilmis olur erkenden kese de erken gidersenizSat hangi gün senin? Benimde kafam çok karışık gidip keseye baktırsam mı yoksa direk bebeği mi görmeye gitsem diye
benim de goguslerim aciyor arada bi de kasik agrisi var simdilik o kadar bakalim ilerleyen zamanlarda neler olucakpek belirtim yok sanırım biraz iştahım açıldı bi de hafif sanki mide yanması var sizin nasıll
Ay kasık ağrısı bende de var adete 5 gün kala başlamıştı hala devam ediyorrbenim de goguslerim aciyor arada bi de kasik agrisi var simdilik o kadar bakalim ilerleyen zamanlarda neler olucak
Benimde ilk öğrendiğimde olmuştu, şu ara yok ama 6 haftalığımBaşım inanılmaz dönüyor şuan. Gebelikte oluyor biliyorum ama uzandım hala devam ediyor. Baş dönmesi yaşayanınız var mı?