- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canimHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin
Guzel haberlerle gel insallah canimDoktordan sıra bekliyorum bişi dediklerinde mutlaka yazarım dua edin
Guzel haberlerle gelin insallah bekliyoruzDoktordan sıra bekliyorum bişi dediklerinde mutlaka yazarım dua edin
Bende 35 yaşındayım35 yaş üstü olanlar olarak da bize hep riskli gebelik diyorlar irtibatta olalım mutlaka
Ben 7. Haftayı bekleyemeyecegim. Sanırım aynıyız hafta olarak beta kaçtı en sonMerhaba kızlar. Kalabalık olmuş buralar. Çok sevindim Ben daha hiç doktora gitmedim. Ne zaman başlayayım kontrollere? Bi direk 7. Haftada başlayayım diyorum. Bi haftaya mı gitsem kese görünür mü diyorum. Alttan da muayene olmak istemiyorum. Siz naptınız?
Eger 5.haftadaysaniz kese gorunur diyorlar cogu insan 5.haftada gordu sanirim Kalp atisini da 6+5 lerde goren de var ama cogunlukla heralde 7 den itibaren gorup duyuyorlar Kac haftaliksiniz?Merhaba kızlar. Kalabalık olmuş buralar. Çok sevindim Ben daha hiç doktora gitmedim. Ne zaman başlayayım kontrollere? Bi direk 7. Haftada başlayayım diyorum. Bi haftaya mı gitsem kese görünür mü diyorum. Alttan da muayene olmak istemiyorum. Siz naptınız?
İnşallah güzel haberler alırsınızBen çıktım kese perşembe 3mm idi 4,38 olmuş kese var dış gebelik ihtimali yok ama yüzde yüz diyemeyiz dedi. Takip edeceğiz dedi pazartesi yine gideceğim
Güzel haberlerinizi alırız inşallahBen çıktım kese perşembe 3mm idi 4,38 olmuş kese var dış gebelik ihtimali yok ama yüzde yüz diyemeyiz dedi. Takip edeceğiz dedi pazartesi yine gideceğim
2 gün olmuştu. Dış gebelik için ayrıntılı ultrason yapacaklar
Perşembe günü 35ti henüz. Bat bugünBen 7. Haftayı bekleyemeyecegim. Sanırım aynıyız hafta olarak beta kaçtı en son
Göründü ama küçük diye net bişi demediler bu kese dediler siyah alanacanım benimde 1469'dan 2500e çıkmıştı. sonra iki gün geçince yine verdim 5986 çıktı.
senin rahimde kesen görünmedi mi?
İki gün mü vardı 1469 ile 2500 arasındacanım benimde 1469'dan 2500e çıkmıştı. sonra iki gün geçince yine verdim 5986 çıktı.
senin rahimde kesen görünmedi mi?
Sen hangi gün kan testi yaptırdın? Kaç çıktı. Benim önce düşük hormonla mı başlıyor bilmiyorum. Bir önceki gebeliğimde de 2 gün kala 11,12 ydi hormonumİki gün mü vardı 1469 ile 2500 arasında
Benim beklenen adette 71 idi 2 gün sonra 163 2 gün sonra yapılmadı ondan 2 gün yani dört gün aradan sonra 735 oldu ondan iki gün sonra 1459 dü sanırım bugün yani 2 gün sonra da 2263Sen hangi gün kan testi yaptırdın? Kaç çıktı. Benim önce düşük hormonla mı başlıyor bilmiyorum. Bir önceki gebeliğimde de 2 gün kala 11,12 ydi hormonum
Bazı doktorlar çok acımasız gerçekten iyi bir doktor bulunması gerekiyorArtışın normal gözüküyor. Doktorun ehline denk gelmek çok önemli. Kızımda şehirdışındaydım. İlk başka doktora gittim. Bana kesen küçük ve bebek yok kürtaj olman gerekiyor dedi. Ağlaya ağlaya uçakla yaşadığım şehre dönüp kendi doktoruma gittim. Bebek yok dediklerinin ertesi günü hem keseyi hem bebeği gördüm. Sonra ayrıntılı ulrtasonda yine annemde olduğum döneme denk geldim. Yine başka doktora gittim. Bana kafası küçük sakat olabilir dediler. Ben yine ağlaya ağlaya şehre dönüp kendi doktoruma gittim. Doktorum bana ' sen koca kafalı mısın bebeğin neden koca kafalı olsun' dedi. Kızım 1 ay sonra 7. Yaşını bitirecek. Çok şükür çok sağlıklı