Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    65
Ocean mummy, pedia-D ve oroferon kullanıyorum bende bir yan etkisi olmadı memnunum

Vajina ağrısı yaşayan var mı 26+1deyim 2 gündür ara ara oluyor bebek artık büyüdüğü için sanırım

Vajina ağrısı yaşayan var mı 26+1deyim 2 gündür ara ara oluyor bebek artık büyüdüğü için sanırım
Benim o şekilde. Özellikle afedersiniz tuvalete çıkarken vajinam çok ağrıyor. Bir de ben NST ye bağlansam cidden kasılmam çıkacağını düşünüyorum ya bu yaşadığım his ne acaba asla tarif edemiyorum. Resmen karnım kasılıyor ağrıyor acıyor hep aynı şeyleri yazıyorum buraya ama artık cidden bıktım korku dolu yaşamaktan. Bunlar kasılma mı anlamıyorum ki

Annem de derin karın çatlakları bacakta çatlaklar ve kolunda çatlak var ilk gebeliğimde badem yağı kayısı yağı hindistan cevizi yağı alıp karıştırıp daha çok karnıma sürdüm bacaklarımı aksattığım için çatladı anneminki kadar derin değil sol göğüsümde lohusalığın 3. günü bir anda süt indi pompa kullanmak zorunda kaldım o gün çatladı
Bu seferde palmers ve hindistan cevizi yağı aldım arada normal vücut kremi de kullanıyorum
İlk gebeliğimde imom kullanmıştım doktoruma da vakti gelince balık yiyemiyorum imom kullanabilir miyim dedim uygun gördü kullanıyorum

evet çok değişik bir sancı karnım kasıklarım içim sancılanıyor resmen yarın yazacağım doktoruma internette normal yazıyor ama insan korkuyor doğal olarak. Bir sayfada diz çöküp ellerinizi yere koyun kalçayı yukarı başı aşağı eğin egzersiz rahatlatır yazıyor deniyorum bakalım

Bu haftalarda yalancı kasılmalar (Braxton Hicks kasılmaları) başlar. Eğer bunlarsa telaşlanmanıza gerek yok

Semptomlarınız hangisine uyuyor?

Eklentiler

• 1000090265.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000090266.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…