124 ve 363 çıkmıştı salı günü verdim hala sonuç çıkmadı şehir dışına çıkıyoruz gidip soramadım artık yol üzeri bi yerde acilde verdik şimdi onu bekliyorum inşallah güzel sonuç çıkarBeta takibi yaptınız mı hiç
Teşekkür ederimTamamen ultrasonun görüntü kalitesiyle alakalı bir durum. Zaten küçücük bir kesedir, şuan görünmemesi de çok normal 7. haftaya doğru gidersen kontrole hem kese hem de kalp atışı duyulur. Bu arada tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Güzel benceAyin 5 inde 58 cikmisti beta bugun kan verdim 247 cikti artis normal dimi kizlar
Tesekkur ederim bi daha kan vermem heralde doktora ne zaman gitsem kese gorunur acabaGüzel bence
Şimdi 1103 çıkmış kızlar inşallah lekelenmeler korkulacak bir şey değildir124 ve 363 çıkmıştı salı günü verdim hala sonuç çıkmadı şehir dışına çıkıyoruz gidip soramadım artık yol üzeri bi yerde acilde verdik şimdi onu bekliyorum inşallah güzel sonuç çıkarkızımda da lekelenme yaşamıştım ama korkuyorum yinede
Sat a göre bir hesap yap 5-6 gibi kese görünür 7-8 de kalp atışı duyulur bebekten bebeğe farkedebilirTesekkur ederim bi daha kan vermem heralde doktora ne zaman gitsem kese gorunur acaba
Değeriniz güzel artmış yatma imkanınız varsa lekeleriniz azalabilirŞimdi 1103 çıkmış kızlar inşallah lekelenmeler korkulacak bir şey değildir
Son adet tarihim 8 temmuz bilemedim ki sabredebilir miyimSat a göre bir hesap yap 5-6 gibi kese görünür 7-8 de kalp atışı duyulur bebekten bebeğe farkedebilir
Sabredebilirsen kalp atışında gitmen daha garanti olur
Teşekkür ederim uzun yoldayım maalesef ama varınca dinleneceğim inşallahDeğeriniz güzel artmış yatma imkanınız varsa lekeleriniz azalabilir
büşra ben de 3 gün kala negatif idi bir gün kalan pozitif idi ama kan testi değilAynen öğle cnm yoksa vardır hayır diyorum belirtilerin farklı olunca bende şüphelendim. Ama değilmiş kısmet.
Evet Nisan görünüyordu ama 27 martta oldu belki nişanda daha aktifimdirIkisinede çok yakındı demek ki doğum zamanı
Bu lekelenmeler bitip kalp atışını duyana kadar dikkat etBenim sabah kan lekesi ve kahverengi bir ufak doku parçası vardı çamaşırımda doktora gittim keseyi net göremedi kese olduğunu tahmin ettiği bir alan gördü sanırım bu kese ama çok küçük 3 mm dedi sonra tekrar beta istedi Salı 735 idi bugün 1459 çıktı artış iyiydi ama 1600 falan olsa daha iyi olur cumartesi bir daha yaptır beta dedi betadan sonra demek ki o alan keseymiş daha çok yeni normalde bu betadavajinal ultrasonda biraz daha büyük bekleriz ama sorun değil dedi bakalım şimdi rakipteyiz. Dün koltuk silme girişimim olmuştu tövbe daha yatarım
Aynen iyi oldu söyle yani doktor belirlemiştim tanışmış olduk çok rahatladı beni randevusu olmadığı halde dedim ki haftaya randevu aldım ama böyle bir durum oldu bakarım dedi araya aldı çok açıkladı bir daha kanama olursa kullan diye progesteron verdiBu lekelenmeler bitip kalp atışını duyana kadar dikkat et
Evet haftasına göre iyi yarın tekrar verecegimDeğeriniz güzel duruyor artışa bakacak mısınız o önemli sanırım daha çok
BelkideEvet Nisan görünüyordu ama 27 martta oldu belki nişanda daha aktifimdir
İkiz olabilir mi tedaviyle mi hamile kaldinizKızlar adet gecikmesinin 2.gününde betanın 5700lerde çıkması normaldir değil mi yüksek gibi geldi bize bi anda ama
Hayırlı olsunSelamlar bende katildim aranizaaainsallah hepimiz sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza
Dun muayene oldum ve 4.5 haftalik gebe oldugumu ogrendim bendee