Benim daha önceki gebeligim ikizdi ikinci bebegi bir hafta sonra gördük. Tabi beta yüksek diye kesin ikizdirde diyemeyiz mesela benim beta hcg normaldi o zamanlarBugün ilk kez ultrasonda da baktırdım 4 haftalıkmış keseyi Allaha şükür gördük ama beta değeri yeni çıktı doktoru arayıp soramadım
Güzel artisinizAyin 5 inde 58 cikmisti beta bugun kan verdim 247 cikti artis normal dimi kizlar
Kahverengi lekeler olabiliyor daha öncede yasamissiniz. Bol bol istirahat edin geçene kadar kendinizi riske atmayın tedbirinizi alın stres yapmayın birsey olmaz Allah'ın izniyleŞimdi 1103 çıkmış kızlar inşallah lekelenmeler korkulacak bir şey değildir
Hayırlı olsunBeta 34 ile bende katıldım aranıza
Hayır tedaviyle hamile kalmadım fakat anneannemin ikiz çocukları olmuş annemle dayım ikiz olarak dünyaya gelmişİkiz olabilir mi tedaviyle mi hamile kaldiniz
Kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyorlar, siz dikkat edin yine de kendinizi yormayın. Bebişim Allah a emanetiŞimdi 1103 çıkmış kızlar inşallah lekelenmeler korkulacak bir şey değildir
HoşgeldinizBeta 34 ile bende katıldım aranıza
Ailede varsa oladabilir hayırlısı olsun canim sağlıklı olsun önemli olan oHayır tedaviyle hamile kalmadım fakat anneannemin ikiz çocukları olmuş annemle dayım ikiz olarak dünyaya gelmiş
İkiz olabilir sizin de çünkü bildiğim kadarıyla ikizlik geninin anneden geçme oranı daha fazlaHayır tedaviyle hamile kalmadım fakat anneannemin ikiz çocukları olmuş annemle dayım ikiz olarak dünyaya gelmiş
Evett inşallah sağlıkla kavuşalım daAilede varsa oladabilir hayırlısı olsun canim sağlıklı olsun önemli olan o
Ay ablamda olmadı erkek kardeşimde olmadı annemler de sana denk gelir belki diyorlardı kimbilir nasipİkiz olabilir sizin de çünkü bildiğim kadarıyla ikizlik geninin anneden geçme oranı daha fazla
Sagolsın cnm bilgi verdiğin ićinbüşra ben de 3 gün kala negatif idi bir gün kalan pozitif idi ama kan testi değil
Oğlum da kan testi adete 3 gün kala negatif idi tatile gidicez diye bakmıştım sonra üç gün geçince pozitif oldu hem de beta 13 ile geç döllenme idi
Benimde anneannem ikiz ve ikiz çocukları olmuş ama yasamamislar. Ben iki kez ikiz gebelik geçirdim ama klomen catlatma ignesinden sonra. Hangisinden kaynaklı olduğunu bilmiyorum. İkizlerimi erken doğumla kaybettim şuan sadece tek oğlum var canı sağ olsun. O yüzden diyorum sağlıklı olsunlarda tek olsunAy ablamda olmadı erkek kardeşimde olmadı annemler de sana denk gelir belki diyorlardı kimbilir nasip
Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım da. Siz kontrole gidip keseyi gördünüz mü peki?Ay ablamda olmadı erkek kardeşimde olmadı annemler de sana denk gelir belki diyorlardı kimbilir nasip
Tahminim 7 gün kala falan geç döllenme dediği için çünkü ben daha önceki ilişkilerden şüphelenmiştim amaSagolsın cnm bilgi verdiğin ićinbende şüpheleniyorum çünkü 30 günde gören biriyim peki adetine kaç gün kala kaldın biliyormusun?
Öyleymişİkiz olabilir sizin de çünkü bildiğim kadarıyla ikizlik geninin anneden geçme oranı daha fazla
Benim de babaannemin ikizi varmış vefat etmiş. Anneannemle babaannem kızkardeşler ama ne anne tarafımda var ne de baba tarafımda var başka ikiz. Eşimin dayıları ikiz bir de ama sanmıyorum etkileyeceğiniÖyleymiş
Bizimde eşimin de ailesi ikizkaynıyor
Çok şükür bize daha denk gelmedi
Benimde 13 gün kala tek korunmasız oldu. Bakalım adetim geçerse şüphelinirim çünkü adetim gecikmez inşallah çıkar 2 çıktı değerim bakalımTahminim 7 gün kala falan geç döllenme dediği için çünkü ben daha önceki ilişkilerden şüphelenmiştim ama