Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantısı normal. Bulantı olmaması da normal. Kasık ağrısı normal. Olmaması da normal. Göğüslerde hassasiyet normal. Olmaması da normal. Normalliklerin için anormal şeyler aramayalım 🙏🏻
Evet tamda bunu savunuyorum. Mesela o tür mesajları görünce o gün bende mide bulantısı yoksa evham yapıyorum acaba bu kızlar haklı mı bir şey mi oldu bebeğime diye. Bende çok olumsuzluk göre göre gruba göz ucuyla bakıyordum. Bana hak vermeyenler olacaktır elbet ama benim fikrim bu. Birbirimize destek olalım ama mantıklı açıklamalarla kızlar. İrkildim bir şey olurmu diyerek bizimde psikolojimizi bozarak değil gerçekten ben kafaya taktım ya acaba bi bildiği mi var diye bende irkildim bir şey olur mu diye

Kızlar acil sorum var yarım saat falan duşta kaldım çıktığımda kasıklarımda aşağı doğru çekilir gibi arka arkaya sancı girdi çok korktum. bir de karnımda seğirme mi derler damar atıyor pıt pıt korkuttu beni var mı yaşayan aranızda? ilk gebeliğim uygulamaya göre 6+1 ama daha küçük olabilir tüp bebek transferi 12 ağustostu

Benim de bir önceki gebeliğimde kızımda ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti ne yerleşme kanaması hiçbir şey olmamisti ve herşey yolundaydı. Şimdi ise mide bulantısı berbat, göğüs ağrısı var yerleşme kanaması oldu yani bütün belirtileri dibine kadar yaşıyorum ama 7+1 de kalp sesini duyamadık henüz yani herşey yolunda mi değil mi bilemiyorum bile.
Ama arkadaşımız da biraz kaygiliydi önceki kaybından dolayı haklı da ben de çok kaygılıyımdir. Ama bence gruba enerji motivasyon moral olarak çok çok katkı sunuyordu. Ben geri dönmesini çok isterim. Güzel haberlerle tabi her zaman inşallah..
Çok aşırı kaygı yansıtmıyordu bile ufak tefek sorduğu sorular herkesin aklına gelen ve googledan gün içinde aratilan binlerce sorudan biriydi ki bu forumda bazı şeylere cevap bulmak.icin var çok.neseli ve pozitif yaklaşımı vardı çok ani bir karar almış bencede dönmesini umut ederim

Evet öyle kimse ona burdan uzaklaş ara ver demedi kendisi bunu tercih etti. Sormasında hiç bir sakınca yok biz sabaha kadar cevaplarız ama günlük hayatında yaşamında kim bilir nasıl zehir ediyor kendine ve eşine günleri akşamları. Bu kadar olumsuzu çağırmamalı evet korkmakta çok haklı bende çok korkuyorum ama sadece bi tavsiye vermek istemiştim affına sığınarak bu kadar takmaması gerektiğini hatta bu kadar didikleyerek en büyük zararı kendisinin kendisine verdiğini farketmesini istedim.
Eminim o da yanlis anlamamistir zaten kendisi de hak verip biraz uzak kalmak istedi. Insallah eksiksiz olarak saglikli hayirli kolay bi sekilde kavusuruz evlatlarimiza 🌼

Kızlar acil sorum var yarım saat falan duşta kaldım çıktığımda kasıklarımda aşağı doğru çekilir gibi arka arkaya sancı girdi çok korktum. bir de karnımda seğirme mi derler damar atıyor pıt pıt korkuttu beni var mı yaşayan aranızda? ilk gebeliğim uygulamaya göre 6+1 ama daha küçük olabilir tüp bebek transferi 12 ağustostu
Bu ara benimde kasik agrim baya oluyor ama normal diye dusunuyorum bence bi sorun yoktur sadece cok sıcak suyla duş almayi onermiyolar ona dikkat edersen iyi olur

Bu ara benimde kasik agrim baya oluyor ama normal diye dusunuyorum bence bi sorun yoktur sadece cok sıcak suyla duş almayi onermiyolar ona dikkat edersen iyi olur
Aynı anda çamaşır makinası çalışınca su iki kere falan çok sıcak şekilde aktı bende o yüzden korkmuştum da geçti şükür sağolun 🙏🏻🙏🏻

Benim doktorum alttan muayene yapmıyor. 5+2 de karından sadece keseyi görebildim. Salı günü 7+2 de tekrar gideceğim. Karından yapılan ultrasonda artık bebeği ve kalp atışını görebilirim değil mi? Sizin karından ne zaman görüldü?

Bir de şöyle düşünün hanımlar, vücudumuz Allahın mucizesi olan mükemmel bir mekanizma. Endişenecek hiç bir şey yok… eğer her şey yolundaysa zaten hamileliklerimiz sağlıkla devam edecek sağlıkla yavrularımıza kavuşacağız. Ağrılar akıntılar normal şeyler.
Belki yaş olarak bir çoğunuzdan büyüğüm, o sebeple bu kadar rahatım. Ne olur sizlerde normal hayatlarınıza devam edin. Bebeğe rağmen değil bebekle devam etsin düşlerimiz ☺️

Benim doktorum alttan muayene yapmıyor. 5+2 de karından sadece keseyi görebildim. Salı günü 7+2 de tekrar gideceğim. Karından yapılan ultrasonda artık bebeği ve kalp atışını görebilirim değil mi? Sizin karından ne zaman görüldü?
Benim tam 7 de karından bile gözükmedi bebeğim. Alttan bakınca gözüktü bebek ve kalp atışı. Yani karından gözükmezse korkma

Benim tam 7 de karından bile gözükmedi bebeğim. Alttan bakınca gözüktü bebek ve kalp atışı. Yani karından gözükmezse korkma
Bazen doktorun kullandığı makine eski model oluyor, bizim oğlana 4 ay kız dediler, 5.ay oğlan olduğunu başka bir doktor söylemişti mesela. Makine de önemli.

Benim hiç karından bakmadı hep alttan muayene etti kalp atısını dısarıya vermiyorbebek için iyi degil dedi 12 haftada verecek gibi duruyor ama alttan muayenede kalp atışını gördüm bugun 9 hafta oldu benim

Benim hiç karından bakmadı hep alttan muayene etti kalp atısını dısarıya vermiyorbebek için iyi degil dedi 12 haftada verecek gibi duruyor ama alttan muayenede kalp atışını gördüm bugun 9 hafta oldu benim
Tamam, gördüyse doktor sıkıntı yok o halde. Ne mutlu size ve bebişe. Daha önümüzde çook haftalar var, elbette duyarsınız. Sağlıkla gelsin 🙏❤️

Kızlar günaydın, cumartesi lazer epilasyon yaptırdım ama bebeğe zararı olur diye hiç düşünmedim. Sonrasında birkaç kişi yaptırmasaydın keşke dedi. Sizin bir fikriniz var mıı, siz yaptırıyor musunuz?

Kızlar günaydın, cumartesi lazer epilasyon yaptırdım ama bebeğe zararı olur diye hiç düşünmedim. Sonrasında birkaç kişi yaptırmasaydın keşke dedi. Sizin bir fikriniz var mıı, siz yaptırıyor musunuz?
Günaydın canım hamilelikte lazer epilasyon yasak diye biliyorum

Hayır bir sorun yok. Sadece ben her şeyi kafasına çok taktığını söylemiştim ki cidden aşırı bir takmaydı bu ona çok zarar veriyordu bence burası. O da mantıklı buldu uzaklaşmayı tercih etti. Yani kızlar evde bir şeyden korkmuş irkilmiş gelip bir şey olur mu diye buraya soruyordu bu kadarı cidden çok sağlıksız onun adına çok üzüldüm bebeğe aşırı stres yükleniyor ve ağzından çıkan her şeyi evrene gönderiyor kötüyü çağırıyor nir nevi. Hiç gerek yok böyle şeylere yazık günah biraz hamileliğin tadını çıkarsın hepimiz korkuyoruz tabiki benimde ilk hamileliğim ama sabah kalktığında o gün midesi bulanmamış diye bunu kafaya takıyor kötüyü çağırıyor sürekli bende ona daha rahat olması gerektiğini kötüyü çağırmamasını sürekli her şey yolunda demesini söyledim o da buraya girince bütün kötü şeyleri okuduğunu söyledi ve ara vermek istedi olay tamamen buiyi

X