Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım, benim de tahmini 7 Mayıs😊
Ama ilk bebeğim sezaryen olduğu için ikincide muhtemelen öyle olacak Nisan sonuna denk geliyor ☺️
Sende burada olabilirsinn🌸
Merhaba bugün doktora göründük keseyi gördük çok şükür 🙏 1 hafta sonra da kalp atışını dinleyeceğiz. Şunu anlamadım 30 Temmuz son adet tarıhım 4+4 hesapladığım kadarıyla , ama doktor 6 hafta dedi normal mi bu, heyecandan pek bısey soramadım 🥲🙏 haftaya detaylı soracağım

Merhaba bugün doktora göründük keseyi gördük çok şükür 🙏 1 hafta sonra da kalp atışını dinleyeceğiz. Şunu anlamadım 30 Temmuz son adet tarıhım 4+4 hesapladığım kadarıyla , ama doktor 6 hafta dedi normal mi bu, heyecandan pek bısey soramadım 🥲🙏 haftaya detaylı soracağım
Gözünüzaydın 🥰 Ben daha gitmedim kese görmeye Salı günü gideceğim ☺️
Ama erken döllenmiştir bebiş o yüzden haftası ileri olabilir 😍

Bugün muayene günümdü. Bebeğim 9+3 bugün ama ultrasonda 10+1 görünüyor. 🧿🧿 3 hafta sonra direkt fetal dna yaptırcam. Doktorum intergen firmasıyla çalışıyormuş. Orada yaptırcam ben de
Gozunuz aydin 😍 burada fetal dnayi sordugumda ikili test yaptirip eger onda sorun cikmazsa fetal dna yaptiracaklarini soyleyenler olmustu. Siz neden once fetal dna yaptiriyorsunuz

İkili testte hata payı %30
Yani sağlıklı derlerse %30 yanlış olabilir
Olumsuz bir şey derlerse o da %30 yanlış olabilir. Sonucun güvenilirliği düşük . Maddi sıkıntısı olmayan herkes direkt fetal dna yaptırıyor.

Gözünüzaydın 🥰 Ben daha gitmedim kese görmeye Salı günü gideceğim ☺️
Ama erken döllenmiştir bebiş o yüzden haftası ileri olabilir 😍
Teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler alırsınız. Ama ben aşılama yaptım . Ondan aşılama işleminden önce dollenmiş olabilir mi. 30 Temmuz son adetim, 9 Ağustos aşılama yapıldı

Gozunuz aydin 😍 burada fetal dnayi sordugumda ikili test yaptirip eger onda sorun cikmazsa fetal dna yaptiracaklarini soyleyenler olmustu. Siz neden once fetal dna yaptiriyorsunuz
İkili testte bir risk oranı veriyor. Diyelim ki 700'de 1 risk çıktı. O 1 kişi ben olabilirim onun garantisi yok. Fetal dna direkt sonuç veriyor. Onun dışında ikilide riskli çıkarsa bi de fetal dna sonucu beklenecek. Çok stresli bi durum. Bunlarla hiç uğraşmayıp doğrudan sonuç almak istiyorum açıkçası.

Ay devralacak arkadaş beni de tablodan silebilir mi lütfen 🙏🏻 kürtaj oldum bugün kürtaj işide zormuş onuda deneyimledim inşallah bir daha kürtaj olmak zorunda kalmam🙏🏻 sizler sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip etsin🤲😊

İkili testte hata payı %30
Yani sağlıklı derlerse %30 yanlış olabilir
Olumsuz bir şey derlerse o da %30 yanlış olabilir. Sonucun güvenilirliği düşük . Maddi sıkıntısı olmayan herkes direkt fetal dna yaptırıyor.
Benim doktorum ben istememe rağmen önce ikili teste bakalım dedi. Benim doktorum Reyhan has aynı zamanda perinatolog ve eşi Recep Has TR de sorunlu hamileliklerde çocuklarda çok bilinen her yerde bilinen ve perinatoloji derneğinin kurucusu o yüzden onlara güceniyorum yani zaten bir sorun varsa biz anlarız özgüvenini veriyorlsr o yüzden sonrasında yaptıracağım fetal DNA yı

İkili testte bir risk oranı veriyor. Diyelim ki 700'de 1 risk çıktı. O 1 kişi ben olabilirim onun garantisi yok. Fetal dna direkt sonuç veriyor. Onun dışında ikilide riskli çıkarsa bi de fetal dna sonucu beklenecek. Çok stresli bi durum. Bunlarla hiç uğraşmayıp doğrudan sonuç almak istiyorum açıkçası.
Fetal DNA direkt sonuç vermiyor ama kesinlik oranı daha yüksek yoksa internette de yazıyor en kesin sonuç amniyosentez diye

Teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler alırsınız. Ama ben aşılama yaptım . Ondan aşılama işleminden önce dollenmiş olabilir mi. 30 Temmuz son adetim, 9 Ağustos aşılama yapıldı
Teşekkür ederimm❤️ Benimki de aşılama 😊
9 Ağustosta döllenme olmuş olsa 5+1 oluyorsunuz yani 6haftanın içinde oluyorsunuz🌸

Bebeğin haftası 2-3 gün geride ya da ileride olabiliyor tamamen döllenmeyle alakalı 😊

Ay devralacak arkadaş beni de tablodan silebilir mi lütfen 🙏🏻 kürtaj oldum bugün kürtaj işide zormuş onuda deneyimledim inşallah bir daha kürtaj olmak zorunda kalmam🙏🏻 sizler sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻
Çok geçmiş olsun, rabbim tekrar sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah🙏🏻

Teşekkür ederimm❤️ Benimki de aşılama 😊
9 Ağustosta döllenme olmuş olsa 5+1 oluyorsunuz yani 6haftanın içinde oluyorsunuz🌸

Bebeğin haftası 2-3 gün geride ya da ileride olabiliyor tamamen döllenmeyle alakalı 😊
Ya ben hesaplamayı bilmiyorum o zaman.. son adetin ilk gününden şimdiye sayılmıyor mu

Ben de 5+2 gittiğimde 6+3 çılmıştı. O fark bir hafta sonra normale döndü. Sıkıntı yoktur, merak etmeyin 🤗

X