- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
Benim gebeliğim de sonlandı canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlar merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişleriniz sağlıkla büyüyordur
Ben toparlandım daha iyiyim ama size farklı bir soruyla geldim, benim düşük 14.08 tarihinde başladı -23.08 tarihinde bitti . Ama ben şuan regl döngüm nedir ne zaman regl olacağım ne zmn yumurtlayacağım nasıl öğreneceğim? Bu durumu daha önce yaşayanlar yazabilirmi rica etsem
Bu arada canım88prenses22 sen nasıl oldun inşallah daha iyisinizdir
@snglcan senden haber almadık bayadır umarım herşey yolundadır
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah daha hayırlı bir süreçte kucağınıza alırsınız bebeğiniziSelam kızlar
Ben düşük yaptım maalesef. Son bir haftadır kanamam ve aşırı sancım vardı . 3 doktora gittim. Hepsi de sıkıntı görünmüyor dediler. Hatta ağrıların başka bir rahatsızlıktan olabilir dendi. Ama betam düzenli değildi. Kese 15 mm görüldü. Doktorum kesen çok iyi duruyor dedi. Ertesi sabah aşırı sancım oldu. Artık sancıdan bayılacak hale geldim. Ayağa bile kalkamıyordum. Eşim beni tuttuğu gibi acile götürdü. Apandisit dediler,taş düşürüyorsun dediler. Anneme düşük yapıyorum biliyorum dedim.(7.düşüğüm oldu) Ultrasona gönderdiler doktor keseyi göremiyorum dedi. Ayağa kalktım ve bebeğim düştü. Aşırı sancı ve ağrıyla kadın doğuma gönderdiler. Parça varmış düşmeyince kürtaj oldum. Hala arada çok ağrım oluyor. Toparlanmaya çalışacağım.
Evet bende duydum öyle olanlar erkek diyorlar doğru mu değil mi bende merak ediyorumBen komple üşüyorum tüm vücudumla, koltukta bile battaniyeyle duruyorumsanki sıcak basması ve üşüme de cinsiyet belirtisiydi ama hangisi hangisiydi bilemedim
Benim yine ayaklarım üşümeye başladı bir oğlum var onda da üşümüştümEvet bende duydum öyle olanlar erkek diyorlar doğru mu değil mi bende merak ediyorumoda cinsiyeti öğrendiğimizde belli olur
Progesteron kullanıyor musun o da yapıyorMide bulantısından çok baş dönmesi olanlar var mı kızlar? Böyle lunaparkta dönen balerine binmiş de inmiş gibiyim her sabahen yakın zamanda prilam yazdıracagım ama emziriyorum diye kesin sakıncalıdır kullanamayacağım
Yok hiçbir şey kullanmıyorum sadece folik asitli takviye hapProgesteron kullanıyor musun o da yapıyor
Hiçbir sıkıntı olmaz ilk gebeliğimde 7 haftalıkken başlamıştım arada unutuyordum şimdi de unuttuğum oluyor. Ne olabilir ki babaanneler gibi konuşacağım eskiden folik asit mi vardıKızlar aranızda hala folik asit kullanmayan var mı? Ben planlı hamilelik olduğu için zaten önden 3 aydır kullanıyordum, bu haftaya kadar da kullanmaya devam ettim ama şöyle garip bir durumum var ki ben büyük hap içemiyorumelenatal kullanıyorum ve ağzımda bölüp yutuyordum, öyle olunca da ilacı ister istemez tadıyorum. bulantılarım nedeniyle 4 gündür ilacı içemez oldum, bugün kendimi zorlayacağım karar verdim ama bu dönemde arada içmemek sıkıntı olur mu sizce?
Elenatal büyük geliyorsa biowell alabilirsin o baya küçük, hamile kalmadan önce onu kullanıyordum. Şuan elenatal 2 ye geçtimKızlar aranızda hala folik asit kullanmayan var mı? Ben planlı hamilelik olduğu için zaten önden 3 aydır kullanıyordum, bu haftaya kadar da kullanmaya devam ettim ama şöyle garip bir durumum var ki ben büyük hap içemiyorumelenatal kullanıyorum ve ağzımda bölüp yutuyordum, öyle olunca da ilacı ister istemez tadıyorum. bulantılarım nedeniyle 4 gündür ilacı içemez oldum, bugün kendimi zorlayacağım karar verdim ama bu dönemde arada içmemek sıkıntı olur mu sizce?
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte toparlarsın , Allah şifa versinSelam kızlar
Ben düşük yaptım maalesef. Son bir haftadır kanamam ve aşırı sancım vardı . 3 doktora gittim. Hepsi de sıkıntı görünmüyor dediler. Hatta ağrıların başka bir rahatsızlıktan olabilir dendi. Ama betam düzenli değildi. Kese 15 mm görüldü. Doktorum kesen çok iyi duruyor dedi. Ertesi sabah aşırı sancım oldu. Artık sancıdan bayılacak hale geldim. Ayağa bile kalkamıyordum. Eşim beni tuttuğu gibi acile götürdü. Apandisit dediler,taş düşürüyorsun dediler. Anneme düşük yapıyorum biliyorum dedim.(7.düşüğüm oldu) Ultrasona gönderdiler doktor keseyi göremiyorum dedi. Ayağa kalktım ve bebeğim düştü. Aşırı sancı ve ağrıyla kadın doğuma gönderdiler. Parça varmış düşmeyince kürtaj oldum. Hala arada çok ağrım oluyor. Toparlanmaya çalışacağım.
Yok cnm demedi belkide erken düşük olduğu için dememiştir. 5+4 te düştüBenim gebeliğim de sonlandı canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Düşüğün ilk günü adet tarihin oluyor. Döngüne göre yumurtlama tarihini hesaplayabilirsin. Doktorun korunun demedi mi?
Ben de bunu anneme soylemistim folik asidimi unuttum icmem lazim diye ben ne abinde ne sende icmedim dedi, ki gayet saglikliyiz masallah bir sorun yok. Ama icmek bazen eziyet oluyor evet mide kotuyse, ben de aksama dogru birakiyorum bazi gunler ama genelde hemen sabah unutmadan icmeye calisiyorumHiçbir sıkıntı olmaz ilk gebeliğimde 7 haftalıkken başlamıştım arada unutuyordum şimdi de unuttuğum oluyor. Ne olabilir ki babaanneler gibi konuşacağım eskiden folik asit mi vardıtabii ki önemli ama 1 gün kaçırınca bir şey olmaz bence. Gebelikte folik asit almak önemli ama daha da önemlisi zararlı şeyleri tüketmemek.
Benim iki hafta onceye kadar hafif oluyordu, sonra mide bulantisina cevirdi. Ama su aralar olmuyor canim. Ani kalkmiyosun di miiii?Mide bulantısından çok baş dönmesi olanlar var mı kızlar? Böyle lunaparkta dönen balerine binmiş de inmiş gibiyim her sabahen yakın zamanda prilam yazdıracagım ama emziriyorum diye kesin sakıncalıdır kullanamayacağım
Kesinlikle öyle. Ben daha çok kola içmemeye hazır şeyler yememeye daha çok dikkat ediyorum. bir gün folik asit almayı unutunca üzülmüyorum ama geçen hazır mantı yaptım vicdan azabı çekmiştim belki bu da abartılı ama bilemiyorumBen de bunu anneme soylemistim folik asidimi unuttum icmem lazim diye ben ne abinde ne sende icmedim dedi, ki gayet saglikliyiz masallah bir sorun yok. Ama icmek bazen eziyet oluyor evet mide kotuyse, ben de aksama dogru birakiyorum bazi gunler ama genelde hemen sabah unutmadan icmeye calisiyorum
Yok kuzum ani kalkmamaya çalışıyorum ama oluyor ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdımBenim iki hafta onceye kadar hafif oluyordu, sonra mide bulantisina cevirdi. Ama su aralar olmuyor canim. Ani kalkmiyosun di miiii?
Ay yok hazir mantidan ne olucak :) Kola gibi seyleri ben de tuketmiyorum ama bu arada pek saglikli beslendigim soylenemez, simdi kendimi meyve yemeye zorluyorum. Canim hep makarna istiyor ama duzelicek insallahKesinlikle öyle. Ben daha çok kola içmemeye hazır şeyler yememeye daha çok dikkat ediyorum. bir gün folik asit almayı unutunca üzülmüyorum ama geçen hazır mantı yaptım vicdan azabı çekmiştim belki bu da abartılı ama bilemiyorum
Ben oyle zamanlarda hep yatakta uzanmaya calisiyorum, geciyor. Ama gun icinde is varken olunca cok zor tabi kiYok kuzum ani kalkmamaya çalışıyorum ama oluyor ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdım
Canim ben de kalp atislarini 7+6 da duymustum onu eklettirmeyi unutmusum, eklersen cok sevinirimBu arada listeye beni de ekler misin yazan arkadaslar beni etiketleyerek tabloda yer alan bilgileri kendilerine gore yazip bana iletebilirler mi? O sekilde daha dogru bir tablo olusturabiliriim
Ekliyorum caniiim :)Canim ben de kalp atislarini 7+6 da duymustum onu eklettirmeyi unutmusum, eklersen cok sevinirim