- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
Benim 5+3 te bebek görünmemişti. Lekelenmem de oluyordu. Sonra bebeği de gördük kalp atışını da duydum sıkıntı yapmayın.Kızlar selam,
Bugün ilk doktor kontrolüme gittim 4+5 hafta kese boyutu 8mm bebişi göremedik tabiki ama kanama alanın var biraz dedi fitil verdi geçen sende boş gebelikte fitille zorla keseyi büyütmüştük ama sonuç hüsrandı umarım bu defa böyle olmazfolik asit dışında herşeyi kesti hayırlısı bakalım
Benim ki 4,5 yasınsa uzanınca hemen üstümde zıplamaya kalkıyor tam bir erkek cocukSizin de ikinci çocuk. Zorlanıyor musunuz ya ben biraz zorlanıyorum oğlum 2 yaşında kucak istiyor sürekli ve hala emiyor belim, sırtım kopuyor. Bulantılar yeni yeni başlıyor halsizlik zaten o biçim
Hızlı kalkınca falan oluyor genelde kalkıp oturup dinlenmek sonra ayaklanmak önerilitorKızlaarr nasılsınız
Sabahları yoğun baş dönmesi yaşayan var mı aranızda?
Benim gebeliğim henüz çok yeni betamda, çok yüksek değil henüz ama 2 gündür aşırı derecede baş dönmesi yaşıyorum
Medipole geldin mi ? Şu an kanama lekelenme devam kı nasıl oldun ?Benim 5+3 te bebek görünmemişti. Lekelenmem de oluyordu. Sonra bebeği de gördük kalp atışını da duydum sıkıntı yapmayın.
Zaman geçince unutuluyor ben de çok yoğun olmamıştı ama annem hatırlattı kırmızı ette genelde kusuyordum sofrada bile varsa kızımda oğlanda diş fırçalarken oluyordu hepsi farklı aslındaBugün çok fenayım kızlar; midem kasıklarım feciİlk hamileliğimde sanki çabuk geçmişti bulantılarım diye hatırlarken annem dedi ki hayır çok sürmüştü hatta bu kadar da sürmemesi lazım diyorduk dedi
Ben hiçbir bulantı yaşamadığım halde başım çok dönüyordu bu hafta biraz hafifledi 6+2deyim, doktor tansiyonun düşüyordur normal dediKızlaarr nasılsınız
Sabahları yoğun baş dönmesi yaşayan var mı aranızda?
Benim gebeliğim henüz çok yeni betamda, çok yüksek değil henüz ama 2 gündür aşırı derecede baş dönmesi yaşıyorum
Kendi doktoruma gittim rahmime bir şey taktı ve kanamayı gördüm dedi iğne verdi haftaya da kontrol bu süreç bittikten sonra gelmeyi düşünüyorum. Şimdi kahverengiye dönüştü umarım iyileşirimMedipole geldin mi ? Şu an kanama lekelenme devam kı nasıl oldun ?
Allah kolaylık versin bize özellikle erkek çocukla gebelik daha zorBenim ki 4,5 yasınsa uzanınca hemen üstümde zıplamaya kalkıyor tam bir erkek cocuk
Ay hadi inşallah atlatalım bu süreci bir an önceKendi doktoruma gittim rahmime bir şey taktı ve kanamayı gördüm dedi iğne verdi haftaya da kontrol bu süreç bittikten sonra gelmeyi düşünüyorum. Şimdi kahverengiye dönüştü umarım iyileşirim
İnşallahAy hadi inşallah atlatalım bu süreci bir an önce
kese büyüdü ama bebegin gelişimi durmuş, daha dogrusu bebeklerin, iki kese varmış. nasip değilmiş. rabbim yeniden nasip ederse inşallah saglıgım düzelir düzelmez deneyecegizSizin de beta düzensiz idi ama kese görünmüştü sanki sonra ne oldu bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı hepimizin…
Benim oglum 9 yaşında sayılırSizin de ikinci çocuk. Zorlanıyor musunuz ya ben biraz zorlanıyorum oğlum 2 yaşında kucak istiyor sürekli ve hala emiyor belim, sırtım kopuyor. Bulantılar yeni yeni başlıyor halsizlik zaten o biçim
Canim bunu okumustum oluyor normaldi insanlarinki de fitil seklinde alanlarin. Ki ben doktora sordugumda sari akinti normal demisti gebelikte de. Aklina gelmesin baska seySelam kızlar umarım herkes iyi bir gün geciriyordurdün bahsetmistim, doktor kanama alani gorunce (mevcutta hic kanamam ve lekelenmem olmadi) progestan fitil vermisti. Kullanmaya dun basladim gunde 2 tane 12 saat arayla. Bugun sari akintimin arttigini fark ettim. Normal bi durum mu acaba yasayan var mi?
Ben de odasını ayırmayı düşünüyorum ama çok zor daha hala emziriyorum geceleri. Bebek haberinden önce daha iyi gidiyorduk ama şimdi ben de kopmak istemiyorum hormonlarım beni ele geçirdi.kucagima almamaya çalışsam da engel olamıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum insan üzülüyor ama yapacak bir şey yok sonuçta kardeşi olacak yoldaşı olacak.Benim oglum 9 yaşında sayılırama çok anneci hala benimle uyuyor sürekli kontrol ediyorum gece eli bacagi geldimi diye onada kıyamıyorum hiç ama henüz soylemedigimiz için bu durumuhala eski haliyle devam ediyor babası annene dikkat edeceksin falan diye uyarıyor