Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Benim raporum 6 aylık çıkarıldı mart ayında bitecek 1 senelik çıkmıyor diye biliyorum. Bence siz başka bir eczacıya danışın her zaman aldığınız eczane miydi?
Bide raporunuzda ICD kodu ve tanılar kısmında ne yazıyorr galiba kodlar önemliymiş.
ICD KODU VE TANI(LAR)
O22.0 ALT EKSTREMİTE VARİKÖZ VENLERİ, GEBELİKTE benimki bu şekilde

Bide raporunuzda ICD kodu ve tanılar kısmında ne yazıyorr galiba kodlar önemliymiş.
ICD KODU VE TANI(LAR)
O22.0 ALT EKSTREMİTE VARİKÖZ VENLERİ, GEBELİKTE benimki bu şekilde
Canım evet kodlar önemli bana eczacı da söylemişti bunu benimkinin kodu Z33. İlk ilaç aldığımda eczacı 022 ye artık rapor çıkmıyor demişti onla alakalı olabilir belki senin eczacın bunu geç farketmiştir

Merhaba
Raporum 6 aylık. Pazartesi günü 3 kutu clexane aldım, toplam 400 tl civarı bir katkı payı ödedim.

Kızlar yatarken nasıl bir pozisyonda yatıyorsunuz? Ben yan yatıyorum ama biraz göbeğimin üstüne doğru başka türlü uyuyamıyorum. Uyurken ama hep tedirginim yüz üstü dönersem diye.

Merhaba bugün bana da eczacı rapor süreniz dolmuş devam raporu yazdırmanız gerekiyor. Ilk raporun süresi 3 ay devam raporu yazarlarsa gebelik sonuna kadar alabilirsiniz dedi. Ben de ilk raporumun süresi 9 ay olmasına ragmen bugün yenilettim. Bu arada farklar da attı artik kutu başı 255 lira bilginiz olsun dedi. Ben de Enox 4000 kullanıyorum. Size de bilgi vermek istedim.

Kızlar yatarken nasıl bir pozisyonda yatıyorsunuz? Ben yan yatıyorum ama biraz göbeğimin üstüne doğru başka türlü uyuyamıyorum. Uyurken ama hep tedirginim yüz üstü dönersem diye.
Bende tam olarak bahsettiginiz sekilde yatiyorum
Sol tarafima dogru. Sagda asla rahat edemiyorum. Gobekler artik çıktı uyku halinde yuz üstü donsek bile bedenlerimiz rahatsiz olur pozisyon degistirir herhalde. Diye düşünüyorum

Herkese iyi geceler kizlar. Ara ara gobegimde kaşınmalar oluyordu ama bugun cok sık. Cok rahatsiz ediyor. Var mi bu sekilde kaşıntı yasayan ve çözümü olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…