- 19 Mayıs 2015
- 1.118
- 2.048
- 38
Sizin de beta düzensiz idi ama kese görünmüştü sanki sonra ne oldu bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı hepimizin…Merhaba güzel anneler bana destek oldugunuz için teşekkür ederim. bir gün tekrar görüşmek üzere. malesef gebeliğim sağlıksız olduğu için 3 gün önce kürtajla sonlandıldı. sizlere sağlıklı süreçler diliyorum. görmesem de yorumunu esirgemeyen destek olan bütün hatunlara sevgilerimi iletiyorum. iyi ki vardınız.
Bence herkestir ya benim hep ağrıyorSırtı ağrıyan var mı?
Valla biz senden daha rahatladık…. Ben en azındanKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Gözün aydın olsun tekrardanKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Nedense sizin çok iyi niyetli biri olduğunuzu hissediyorum ve çok çok sevindim sizin adınıza. Hepimiz güzel haberlerde buluşalımKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Kilo da almadık daha niye ağrıyor ki acabaBence herkestir ya benim hep ağrıyor
Ayy çok şükür çok ama çok sevindim. Rahatladım sonunda bayadir bekliyodum bu haberi. Hayirla sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı da nasip etsin RabbimKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Maşallah canımmm, o kadar cok sevindim ki senin adınaKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Çoook sevindim canıımKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Ayy çok mutlu oldum canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
Darısı bize inşallah. "inanamıyorum içimde bir kalp daha attığına" sözüne kalbimi bıraktımKizlarrrrrrr 8+5 kalp atisini gorduk hersey yolundaymisssss o kadar mutlu oldum ki ve sok oldum ki anlatamam sizeHala inanamiyorum icimde bi kalp daha attiginaaaa Benim icin dua eden benden haber bekleyen herkese tesekkur ederiim uf cok mutluyummm
YaaaValla biz senden daha rahatladık…. Ben en azındanallahım darısı başım olsun doktorun bana artık buna sorunsuz gebelik diyeceğiz günlere ulaşayım
Yaaa cok mutlu oldum bu yazdiginizaaNedense sizin çok iyi niyetli biri olduğunuzu hissediyorum ve çok çok sevindim sizin adınıza. Hepimiz güzel haberlerde buluşalım
Hep icimden gidene kadar yazdiginiz seyleri tekrarladim, ne kadar yardimci oldu bilemezsiniz bu surecteAyy çok şükür çok ama çok sevindim. Rahatladım sonunda bayadir bekliyodum bu haberi. Hayirla sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Kuzucummm tesekkur ederiiim darisi basina yarin senden de cok guzel haberler gelicek ben eminiiiim dort gozle benliyorumMaşallah canımmm, o kadar cok sevindim ki senin adınainsallah saglikla kucagina almak nasip olur
Cok tesekkur ederiiiim canim insallah insallah nicelerine hep birlikteÇoook sevindim canıımNice güzel ilk anlara diyelim
Yaa tesekkur ederiiiim insallah caniiim saglikla mis gibiii, icim kipir kipir cok heyecanlandimAyy çok mutlu oldum canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
insallah dua ediyorum bol bolDarısı bize inşallah. "inanamıyorum içimde bir kalp daha attığına" sözüne kalbimi bıraktım8+5 bayağı geç bir hafta ama bence en iyisini yapmışsın canım. Çünkü gidip "kese görüldü, kalp atışını göremedik. haftaya gel" sözünü duymak o bir haftayı stresle geçirmek demek.
Vücudun yeni hormon ve durumlara alışması süreci yazıyordu bir yazıdaKilo da almadık daha niye ağrıyor ki acaba
Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak 1 yıldır eşimle çocuk istiyorduk olmadı bizde doktora gittik kan hormon sperm testi rahim filmi(hsg) alttan vajinal muayene herseye baktırdık hiçbir sorun sıkıntı yok dedi doktor öyle deyince 3 4 ay kadar yine denedik bu sürede folik asit +ek vitaminler kullandık yine olmadı sonra tekrar gittim doktor tedavi başladı 4 5 gün gonal f ve ardından ovitrelle iğnesini kullandım açıkçası umudum yoktu çünkü ara ara adet ağrısı gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma neyse bugün et yemeği kokusu gelince bir anda midem kalktı kusacak gibi oldum ki normalde ben kavurmaya bayılırım çok kötü oldum şüphelendim gebelik testi yaptım sonuç pozitif inanamadım sonra dayanamadık gittik kan verdik beta hcg 2027 çıktıçatlatma iğnesini 10 Ağustosda yapmıştık 1 gün sonrada ilişki 15 gün geçti yani en fazla 2 haftalığım sonra doktorumu aradım durumu anlattım 10 gün sonraya gel dedi ama değerin 2 haftalığa göre biraz yüksek dış gebelik ihtimal dahilinde ama aynı zamanda ikiz olma ihtimali de deyince ben ufak bi şok yani ailemde hiç ikiz yok açıkçası beklediğimiz birşey de değildi ben 10 gün nasıl dayacam ilk haftalarda beta hcg yüksek çıkıp sonra ikizi olan var mı yardım
Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak 1 yıldır eşimle çocuk istiyorduk olmadı bizde doktora gittik kan hormon sperm testi rahim filmi(hsg) alttan vajinal muayene herseye baktırdık hiçbir sorun sıkıntı yok dedi doktor öyle deyince 3 4 ay kadar yine denedik bu sürede folik asit +ek vitaminler kullandık yine olmadı sonra tekrar gittim doktor tedavi başladı 4 5 gün gonal f ve ardından ovitrelle iğnesini kullandım açıkçası umudum yoktu çünkü ara ara adet ağrısı gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma neyse bugün et yemeği kokusu gelince bir anda midem kalktı kusacak gibi oldum ki normalde ben kavurmaya bayılırım çok kötü oldum şüphelendim gebelik testi yaptım sonuç pozitif inanamadım sonra dayanamadık gittik kan verdik beta hcg 2027 çıktıçatlatma iğnesini 10 Ağustosda yapmıştık 1 gün sonrada ilişki 15 gün geçti yani en fazla 2 haftalığım sonra doktorumu aradım durumu anlattım 10 gün sonraya gel dedi ama değerin 2 haftalığa göre biraz yüksek dış gebelik ihtimal dahilinde ama aynı zamanda ikiz olma ihtimali de deyince ben ufak bi şok yani ailemde hiç ikiz yok açıkçası beklediğimiz birşey de değildi ben 10 gün nasıl dayacam ilk haftalarda beta hcg yüksek çıkıp sonra ikizi olan var mı yardım
Aynen 4 haftalık falan olması lazımöncelikle
Benim, ilk haftalar çok yüksek çıkıp (doktor muhtemel ikiz demişti) sonra tek bebeğim oldu. Bir de yüksek çıktığından bulantı kusmam çok olmuştu. BetaHcg ne kadar ani yükselirse bulantı da o oranda yüksek oluo. Buna iyi bir şey diyenler var.
Bir de sanki siz yanlış hesaplıosunuz. Çatlatma iğnesi öncesini, yani son adetin ilk gününü sayacaksınız, ilişki gününü değil. O çatlayan Yumurta, ilişki kurduğunuz tarihten en az 7-13 gün önce oluşuyor. Yani son adetin ilk gününde o yumurtanın oluşumunun başladığı günü sayacaksınız.
Dimi kızlar, yanlış heaaplamadıysam eğer...
Oo bizim okulda herkes birbirine düşman. Ben geçen hafta insta ya koydum, duyanlar duymayanlara anlatsın, üzerime gelmesinler die.Günaydın herkese benim bu hafta kontrolüm yok bir aksilik olmazsa normalde 2 günde bir gittiğim için boşluk oldu tabi. Benim mide bulantım çok yok hatta özel olarak yok normalde de midemin bulandırdı şeyler.
Öğretmen arkadaşlar haftaya okul açılıyor bize. Müdüre mecbur söyleyeceğiz. Benim müdür herkese söyler zatensiz napacaksınız. Önceki hamilelikte sağolsun bana 24 haftaya kadar da hiç nöbet vermemişti.