- 10 Nisan 2013
- 1.643
- 2.081
Normak canim hic merak etme lekelenmen falan yoksa korkmaKızlar 5+1 im daha keseyi görmeye gitmedim ama kasıklarım da ağrı var batma gibi. Normal mi sizce benle aynı haftalarda bunu yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normak canim hic merak etme lekelenmen falan yoksa korkmaKızlar 5+1 im daha keseyi görmeye gitmedim ama kasıklarım da ağrı var batma gibi. Normal mi sizce benle aynı haftalarda bunu yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim
Leke kanama çok şükür yok sadece ağrı var arada gelip giden. Korktum doktora yazdım yarın gelebilirsin dedi normal 3 eylülde gidecektim zaten ne yapsam bilemedimNormak canim hic merak etme lekelenmen falan yoksa korkma
İnsallah doktora gittiğinizde keseyle karşılaşırsınız ve dış gebelik şüphesi biterÇok teşekkür ederim, kendimi kötüye hazırladım doğrusu. Gece acile, yarin da farklı doktorlara gideceğim dış gebelikten korkuyorum
Istiyosaniz gidin garanti olurLeke kanama çok şükür yok sadece ağrı var arada gelip giden. Korktum doktora yazdım yarın gelebilirsin dedi normal 3 eylülde gidecektim zaten ne yapsam bilemedim
İşten izin alabilirsem gitcemIstiyosaniz gidin garanti olur
Ahh çok tebrikler çok çook sevindim Sizinle haftamız tam aynı, sağlıkla devam edelim inşallahKızlarrr 6+6 kalp atışını duyduk mutluluktan ağlıyorum şu an Allah tamamına erdirsin inşallah isteyen herkese nasip etsin kurban olduğum
Nerede satılıyor? Trendyolda baktım ama güvenilir satıcı bulamadım, eczanede vs olur mu acaba?Evet gerçekten öyle, bende alıcam ya napim çatlamak istemiyorum
Hepsiburadadan aldım indirim vardıNerede satılıyor? Trendyolda baktım ama güvenilir satıcı bulamadım, eczanede vs olur mu acaba?
Hemen bakayım çok teşekkürlerHepsiburadadan aldım indirim vardı
En kısa zamanda inşallah duyarsın kardeşim ama ondan sonra da kötü ihtimaller saydılar bana 12 haftayı atlatana kadar rahat yokSizle durumumuz benziyor size de kendime de dua ediyorum insallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebislerimizi ben henüz kalp atışını duymadım insallah duymayı bekliyorum Allah nasip ederse
Canım benim randevum yarın 13.00'e ertelendi, önce senden güzel haberi bekliyorumbenden once G Gulbahcesii96 vardiii, ondan haber bekliyoruzz :) Sonra da ben evet dualarinizi bekliyorum insallah guzel haberlerle gelirim, 2,5-3 saat kaldi gercekten
Benim de iştahım açık geçen ay 3,5 kilo vermiştim şimdi 1 den fazlasını almışım bile allahtan tüp mideden az az sık sık yiyorumİlk kızımda doğuma kadar kustum. Sokakta bile. İkinci hamileliğimde öyle. Ona rağmen ilk gebeliğimde 22, ikinci gebeliğimde 20 kilo aldım. Bunda hiç bulantım yok. 30 kilo alırım sanırım en az
Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsınızMerhaba güzel anneler bana destek oldugunuz için teşekkür ederim. bir gün tekrar görüşmek üzere. malesef gebeliğim sağlıksız olduğu için 3 gün önce kürtajla sonlandıldı. sizlere sağlıklı süreçler diliyorum. görmesem de yorumunu esirgemeyen destek olan bütün hatunlara sevgilerimi iletiyorum. iyi ki vardınız.
Sizi sormak için girmiştim mesajı gördüm. Herkes hayırlı haberlerle dönsin inşCanım benim randevum yarın 13.00'e ertelendi, önce senden güzel haberi bekliyorum
Amin insallah, ben de çok heyecanliyim yarin icinSizi sormak için girmiştim mesajı gördüm. Herkes hayırlı haberlerle dönsin inş