Kızlar selamlar, ben gittim. Ailece kalp atışlarını duyduk. Oğlum (5yaş) fil gibi sesi var kardeşimin, dedi 6+3 üz orada 6+4 görünüodu. Geçen hafta 1 hafta önden gidiodu bu hafta 1 gün önde. Hiçbir sıkıntı yok dedi doktorumuz, 1 Ya tekrar çağırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunn İnşallah pazartesi ben de duyarımKızlar selamlar, ben gittim. Ailece kalp atışlarını duyduk. Oğlum (5yaş) fil gibi sesi var kardeşimin, dedi 6+3 üz orada 6+4 görünüodu. Geçen hafta 1 hafta önden gidiodu bu hafta 1 gün önde. Hiçbir sıkıntı yok dedi doktorumuz, 1 Ya tekrar çağırdı.
Gözünüz aydın darısı bizlere inşallahKızlar selamlar, ben gittim. Ailece kalp atışlarını duyduk. Oğlum (5yaş) fil gibi sesi var kardeşimin, dedi 6+3 üz orada 6+4 görünüodu. Geçen hafta 1 hafta önden gidiodu bu hafta 1 gün önde. Hiçbir sıkıntı yok dedi doktorumuz, 1 Ya tekrar çağırdı.
Masallah darisi bize olsuunKızlar selamlar, ben gittim. Ailece kalp atışlarını duyduk. Oğlum (5yaş) fil gibi sesi var kardeşimin, dedi 6+3 üz orada 6+4 görünüodu. Geçen hafta 1 hafta önden gidiodu bu hafta 1 gün önde. Hiçbir sıkıntı yok dedi doktorumuz, 1 Ya tekrar çağırdı.
Ay inşallah öyle olmam ya Allah kolaylıklar versin inşallah geçer biran önce sizin de ya7.haftaya girin o zaaman Allah diye bağıracaksınız tabi inşallah olmaz. Ama mahvolmuş durumdayın tuvaletten çıkamıyorum
Aa bak bunu hiç düşünmemiştim ben kahvaltıdan önce içiyorum hazırlayana kadar vakit geçiyor diye ama bu ara ac kalinca midem kötü oluyor galiba dediğin gibi yapayim bende bari ya çok sağolAa ben onu 17 senedir içiyorum, sabah uykudan önce gözünü açınca iç, sonra geri uyu. Ben annem, yıllardır böyle yaparız. Uyanınca da istediğini yiyip içersin.
Maşallah fil sesi bayıldım ben bunaKızlar selamlar, ben gittim. Ailece kalp atışlarını duyduk. Oğlum (5yaş) fil gibi sesi var kardeşimin, dedi 6+3 üz orada 6+4 görünüodu. Geçen hafta 1 hafta önden gidiodu bu hafta 1 gün önde. Hiçbir sıkıntı yok dedi doktorumuz, 1 Ya tekrar çağırdı.
Kese fasulye gibi olunca erkekdi sanırım sizinki tıpkı Bi fasulye gibiKızlar selamlar, ben gittim. Ailece kalp atışlarını duyduk. Oğlum (5yaş) fil gibi sesi var kardeşimin, dedi 6+3 üz orada 6+4 görünüodu. Geçen hafta 1 hafta önden gidiodu bu hafta 1 gün önde. Hiçbir sıkıntı yok dedi doktorumuz, 1 Ya tekrar çağırdı.
Miden alırsa zeytinyağı tavsiye ederim.Kızlar bir sorum var çok aciiilllll yardımmmm
Benim çok erken oldu ama 4 gündür kabızım çok ama çok kötüyüm bana acil destek ne iyi gelir neredeyse sinameki içecem yani o boyuttayım artık hiç çıkamıyorum wc ye
2-3 tane kuru kayısı ye üstüne bir bardak su iç o hallediyor geri kalanıKızlar bir sorum var çok aciiilllll yardımmmm
Benim çok erken oldu ama 4 gündür kabızım çok ama çok kötüyüm bana acil destek ne iyi gelir neredeyse sinameki içecem yani o boyuttayım artık hiç çıkamıyorum wc ye
Ben 6 sene önce ilk gebeliğimde Antep’te doktorum vermişti aşırı memnun kalmıştım saçlarım gürleşmişti hiç dökülmüyordu onu içtiğim sürede çok dinçtim felan şimdi başka şehirdeyim doktor başka bir ilaç verdi de bende regenesis i mi yine alsam diye düşünüyordumKızlar regenesis max kullanan var mıı?
Ben kullanıyorum gebelik öncesinden beriKızlar regenesis max kullanan var mıı?
Bana da doktorum önerdi ama biraz araştırmak istedim demirim de düşük çıkmış biraz halsizliğim de var. Kullanmaya başlasam iyi olucak sanırım teşekkürlerBen 6 sene önce ilk gebeliğimde Antep’te doktorum vermişti aşırı memnun kalmıştım saçlarım gürleşmişti hiç dökülmüyordu onu içtiğim sürede çok dinçtim felan şimdi başka şehirdeyim doktor başka bir ilaç verdi de bende regenesis i mi yine alsam diye düşünüyordum
Ben 6 sene önce ilk gebeliğimde Antep’te doktorum vermişti aşırı memnun kalmıştım saçlarım gürleşmişti hiç dökülmüyordu onu içtiğim sürede çok dinçtim felan şimdi başka şehirdeyim doktor başka bir ilaç verdi de bende regenesis i mi yine alsam diye düşünüyordum
Bi de ocean o mom önerdi biri ikisi arasında kaldım biraz daBen kullanıyorum gebelik öncesinden beri
Canım hayırlı olsun; hiç üzülme beraber oynaya oynaya çok güzel büyürler inşallahKızlar merhaba regl 5 gün gecikti erken gebelik testi aldım anında çift çizgi çıktı kan verdim beta hcg 1000 çıkmış 8.5 aylık bebeğim var hala emziriyorum şok oldum ne hissedeceğimi bilmiyorum
Aaa hiç duymamıştım bunu. Çin ve Rus takvimine baktım her yerde erkek yazıyor. Sağlıkla gelsin inşallah. Sizler de en kısa zamanda minik atışları duyarsınız umarımKese fasulye gibi olunca erkekdi sanırım sizinki tıpkı Bi fasulye gibi
Hayırlı olsun bu arada