Ben de 5+2 de keseyi gördüm. Hayırlı olsunSelamlar kizlar, ben kimse almadigi icin ve bana da ugurlu gelecegini dusundugum icin konuyu devraliyorumBu bi kac hafta seyahatlerden dolayi kacirabilirim o yuzden kacirmamam icin tabloya eklenmesini istediginiz bilgileri detaylariyla yazarsaniz ve beni etiketlerseniz eklerim.
Ayni sekilde kalp atisi ya da kese goren duyanlar da belirtirse duzenlerim <3
Canım geldim şimdi, kalp atışını duydummm.
Anladım canım çok geçmiş olsun sen iyi ol en önemlisi oAlttanda baktı canım maalesef göremedi
Bende bugun kalp atışını duydum bebek kaç mm çıktı acaba sizde :)Canım geldim şimdi, kalp atışını duydummm.darısı hepinizin başına inşallah
Tamamdır teşekkürler deve aldığın için benim randevum 5 Eylül'de o zaman yazarımSelamlar kizlar, ben kimse almadigi icin ve bana da ugurlu gelecegini dusundugum icin konuyu devraliyorumBu bi kac hafta seyahatlerden dolayi kacirabilirim o yuzden kacirmamam icin tabloya eklenmesini istediginiz bilgileri detaylariyla yazarsaniz ve beni etiketlerseniz eklerim.
Ayni sekilde kalp atisi ya da kese goren duyanlar da belirtirse duzenlerim <3
1.52 cm yazıyordu crl değerinde canım, hayırlı olsunBende bugun kalp atışını duydum bebek kaç mm çıktı acaba sizde :)
Sizin kaç haftalıkken duydunuz kalp atışınıBende bugun kalp atışını duydum bebek kaç mm çıktı acaba sizde :)
Gözün aydınCanım geldim şimdi, kalp atışını duydummm.darısı hepinizin başına inşallah
Ah cok sevindiiim darisi basimizaCanım geldim şimdi, kalp atışını duydummm.darısı hepinizin başına inşallah
ayyy darısı başıma ben şimdi çok boş gebelik okudum ondan dolayı bir korku sardı beni 11 gün var benimde valla zaman geçmiyprCanım geldim şimdi, kalp atışını duydummm.darısı hepinizin başına inşallah
kaç hafta kese benimkinden büyük ben 4+4 te 5,4 mm deydi betanız kaç kiBen de bugün kontrole gittim. Kese 8 mm olmuş ama beta çok yavaş yükseliyor. Doktor sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi. Ama belli de olmazmış. 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Benim baya geriden geliyor . 8 haftalık olmam lazım. Geçen doktor kese aynı kalmış dedi . Bugün büyümüş olarak gördükkaç hafta kese benimkinden büyük ben 4+4 te 5,4 mm deydi betanız kaç ki
Bende korkuyordum ama olumsuz şeyler okuyup canını sıkma canım, hep olumlu düşünmeye çalışayyy darısı başıma ben şimdi çok boş gebelik okudum ondan dolayı bir korku sardı beni 11 gün var benimde valla zaman geçmiypr
Ben doktora gittim, devlet kadın doğuma. 1 hafta sonra aile sağlığından ilk oğlumla da ilgilenen hemşiremiz aradı, hayırlı olsun die.. Teyit etti. Ben de şaşırdım. Sizi de ararlar sanırım onların ekranına düşüyorsunuz.biraz araştırma yaptım gebelikte bazı aşılar yapılıyormuş sağlık ocağı tarafından aşıları hastenelerde yapıyor mu ypksa illa sağlık ocağına mı gitmemiz gerekir birde gebeliği sağlık ocağına bildirmek zorunlu mu? bilgi olan varsa cevap verirse çok sevini,rm