Ay benimde öyle ya ilk gebeliğimde böyle birşey yoktu bu defa sürekli birşey yediğimde hemen tuvalete çıkıyorum.gece karnımın ağrısına uyanıp kalkıyorum tuvalete ishal şeklinde hemde .çok şaşırıyorum bende niye böyle diye ama biraz okudum çoğu kişide olmuş demekki normal. Buarada daha hamileliğin 4-5 haftasındayım doktora gitmedim henüz kese görünmez diye .yani hamileliğin başlarında böyle oluyor demek kiArkadaşlar Fena bir ishal yaşıyorum hiç yaşamadığım kadar bu gebelikte sıkıntı yaratır mı ? Ne yapmalıyım çok mu evham yapıyorum acaba ne diyorsunuz tecrübeli annelerimiz?
Bende de kahverengi lekelenme oldu 3 defa doktora gittim bir sorun olmadığını söyledi. Progestan verdi. Yani normal karşıladı.Sizin de bir şeyiniz yoktur inşallah tabi doktora görünmekte fayda varKızlar az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme gördümilk kaybettiğim gebeliğimde tam bu hafta lekelenme vardı.(7+2 İlk anda şoka girdim şimdi algılıyorum çok üzgünüm çok üzüldüm
Doktor vitamin takviyelerine 12.haftadan sonra başlıcaz dediKızlar takviye kullanmaya başladınız mı acaba
Ben de ilk ağızdan aldım . Kusma baş ağrısı ve halsizlik yaptı. fitil çok daha iyi bence . Fitil olarak kullandıktan sonra şikayetlerim azaldıBilmiyorum tam olarak içtikten sonra oldu. Devam ederse fitil olarak alcam mecbur
Canim kahverengi lekelenmeyi normal sayiyorlar, ayni sureci tekrar yasicaksin diye birsey yok. Iyi dusun lutfenKızlar az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme gördümilk kaybettiğim gebeliğimde tam bu hafta lekelenme vardı.(7+2 İlk anda şoka girdim şimdi algılıyorum çok üzgünüm çok üzüldüm
Bugün randevum var benim kalp atışı için gidecegim ins duyarızGunaydin kizlarrray bugun hic uyuyamadim. Dondum durdum o yuzden zombi gibi hissediyorum kendimi. Bi de bu gece daha hafifti hassasligi goguslerimin. O kadar asiri agri hissetmedim. Ama dun yedigim yemekten sonra ki cok yemedim, sanki sindiremedim yemegi bogazima dizildi gibi hissediyorum o yuzden bu sabah kahvalti yapamiyorum sadece kefir icmeye zorlicam kendimi Bogazimda sanki dun aksam 7 de yediklerim. Bi yandan da panigim tabi ki goguslerime bakiyorum devamli. Siz nasilsiniz buguun?
Benim de ayni kasik agrilarim, tesekkur ederim boyle duyunca icim rahatliyor insallah ben de duyariimBugün randevum var benim kalp atışı için gidecegim ins duyarızsabah bi mide bulantısıyla kalktım kusma yok ama bulanti hali gibi göğüs hassasiyeti devam ama çok takılmayın bence bi var bi yok gibi bisey oluyor kasik ağrılarım önceden daha çöktü şimdi nadir var rahatsız etmeyecek kadar
Ben gebelikten önce de ocean mommy içmeye başlamıştım, aynen devam ediyorum. İçinde yeterli miktarda folik asit de var. Doktorum devam et dedi.Kızlar takviye kullanmaya başladınız mı acaba
Anladım canım, kese için o kadar beklememe gerek yok sanırım.Ben kendim hesabima gore 4000 olunca gittim karindan kese gorundu canim. Sonrasinda doktor 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin
ben sadece folikasit 11. haftada başlayacakmış diğer takviyelerKızlar takviye kullanmaya başladınız mı acaba
belki geç döllenmedir önemli olan düzenli artış olması sıkmayın canınızıKızlar gecikmemin 4.gununde kan verdim 232 çıktı nasıl sizce bana biraz düşük geldi
Her ay yumurtlamayı takip ederdim bu ay akışına bıraktım hiç bilmiyorum ne zaman olduğunubelki geç döllenmedir önemli olan düzenli artış olması sıkmayın canınızı
Benim de 8. Gün 1100 çıktı. Bence bir sorun yokKızlar gecikmemin 4.gununde kan verdim 232 çıktı nasıl sizce bana biraz düşük geldi
Kanamaniz var mı coraspirin bende kullanicam ama korkuyorum bebişi gorebildiniz mi şuan kaç haftalikBen de coraspin kullanıyorum 100mg. Birkaç gün önce oldu lekelenme ama ondan mı oldu bilmiyorum dinlendim geçti sonra. Kan sulandırdığı için insan endişe edebiliyor haklısınız
Canım kaç olduğu değil artış oranı önemliKızlar gecikmemin 4.gununde kan verdim 232 çıktı nasıl sizce bana biraz düşük geldi
Şimdi çıktım kalp atışını duyduk çok şükür hersey yolunda vajinal baktı emin olmak icin benim biraz kilomda var emin olmak istedi Rabbim sizinde herkesinde yardımcı olsun...Benim de ayni kasik agrilarim, tesekkur ederim boyle duyunca icim rahatliyor insallah ben de duyariimSize dua ediyoruum guzel haberi verin kactaydi randevunuuz?