- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Tam olarak böyle bazen ağrı gibi değil de kasığımdan çekiştiriyorlar gibibenim de arasıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor ama çok sık değil uzunda sürmüyor arasıra da sanki kasığımda birşey yukarı çekiliyormuş gibi
Evet evet benim de bazen adet ağrısı gibi ortada oluyor bazen yanlardaBenim de kasık ağrılarım bazen ortada toplanıyor bazen yanlara dağılıyor
İnsan korkuyor böyle olunca daTam olarak böyle bazen ağrı gibi değil de kasığımdan çekiştiriyorlar gibirahatladım sizden de duyunca biraz
Evet evet benim de bazen adet ağrısı gibi ortada oluyor bazen yanlarda
sürekli kendimi dinlemeyeceğim diyorum ama nafile bir de dinledikçe artıyor her ağrı sızıİnsan korkuyor böyle olunca da
Benim de bildigim doktorlarin ultrasona gore sati bile ileri ya da geri cektigi. Ki zaten ultrasona gore bebek 5 haftalik kucuk gozukebilir ama sata gore 7 haftalik olursa o zaman 7 haftalik diyemeyiz gibi geliyor bana bebisin gelisimi 5 haftaliga gore gidicegi icin. Neyse yasayip gorucez bakalim insallah :)Aslında gerçek hafta ultrason ile belli olmuyor. Benim önceki gebeliğimde oğlum hep 2-3 hafta ileriden gidiyordu ama doktorum "önemli olan son adet tarihi, biz onu baz alırız" diyordu, doğum raporunda da son adet tarihine göre 38+5 yazıyordu, ama ultrasona göre 40+6 gibi bişeydi.
Hep aynı düzeyde olmuyor ama gelişimi, mesela oğlum bi ara 2 hafta önden giderken, sonraki kontrolde 10 gün önden gitmeye başlamıştı, diğer kontrolde 15 güne çıkmıştı. O öyle çok stabil kalmıyordu. Doğum izni için de 32. Ve 37. Hafta sata göre belirlendi.Benim de bildigim doktorlarin ultrasona gore sati bile ileri ya da geri cektigi. Ki zaten ultrasona gore bebek 5 haftalik kucuk gozukebilir ama sata gore 7 haftalik olursa o zaman 7 haftalik diyemeyiz gibi geliyor bana bebisin gelisimi 5 haftaliga gore gidicegi icin. Neyse yasayip gorucez bakalim insallah :)
Karindan baktı.Maşallah
Peki karından mı baktı? Ay benim doktorum 5+5’te hiçbişi demedi ya( ben boş gebelik değildir di mi dedim; haftaya kalp atışına bakınca anlıcaz dedi.
Saglik oacagiysa geç çıkabiliyorBu Beta sonucu neden hala çıkmıyor? Sabah kan vermiştim öğleden sonra çıkar dediler.
Yok devlet hastanesinde verdimSaglik oacagiysa geç çıkabiliyor
E nabiza geç düşüyor. Hastanenin kendi sitesinde labaratuvar sonuçları varsa oradan bakabilirsiniz ben öyle yapmıştım.Yok devlet hastanesinde verdim
Benim hic hassasiyet yok mesela belirtilere cok takilmayin bi oluyo bi olmuyo keyfini cikarin gebeliginKızlar göğüs hassasiyeti bazen cok bazen az oluyor gibi mi size de hassasiyet azalınca tedirgin oluyorum az biraz gibiii
hastaneyi arayın hemen benimde ilk öyle oldu 13 ağutosta verdim aynı gün çıkmış ama labaratuvar doktoru onaylamadığı için ertesi gün öğrenmek zorunda kaldım çünkü aradığımda doktor çıkmıştı.Bu Beta sonucu neden hala çıkmıyor? Sabah kan vermiştim öğleden sonra çıkar dediler.
Ben kendim hesabima gore 4000 olunca gittim karindan kese gorundu canim. Sonrasinda doktor 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icinMrb kızlar kalp atışı için beta en az kaç olmalı? Benim Cumartesi 299 du, daha doktora gitmedim hiç, sadece kan testi verdik ardışık..
23,114, 299 olarak çıktı iki gün ardışık
Sizce nasıl normal mi bunlar ?
Perşembeye randevu aldım doktora ilk muayene için,kese görülür heralde değil mi?
Evet oluyor benim dee yalniz degilsinKızlar ya ara ara bazen çift bazen tek taraflı kasıklarıma ağrı giriyor sizde de oluyor mukorkuyorum her seferinde
siz kalp atışını duydunuz mu?Ben kendim hesabima gore 4000 olunca gittim karindan kese gorundu canim. Sonrasinda doktor 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin
Yok canim sadece kese gorundu 16 sinda gitmistim. 2 eylule cagirdi ama ben 28 inde falan gitmeyi dusunuyorumsiz kalp atışını duydunuz mu?
Karından mı baktı? Benim de vajinal baktı bugün de baya rahatsız edici açıkçası. Karından tercih ederdimBen kendim hesabima gore 4000 olunca gittim karindan kese gorundu canim. Sonrasinda doktor 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin