Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

benim de arasıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor ama çok sık değil uzunda sürmüyor arasıra da sanki kasığımda birşey yukarı çekiliyormuş gibi
Tam olarak böyle bazen ağrı gibi değil de kasığımdan çekiştiriyorlar gibi rahatladım sizden de duyunca biraz

Benim de kasık ağrılarım bazen ortada toplanıyor bazen yanlara dağılıyor
Evet evet benim de bazen adet ağrısı gibi ortada oluyor bazen yanlarda
 
Benim de bildigim doktorlarin ultrasona gore sati bile ileri ya da geri cektigi. Ki zaten ultrasona gore bebek 5 haftalik kucuk gozukebilir ama sata gore 7 haftalik olursa o zaman 7 haftalik diyemeyiz gibi geliyor bana bebisin gelisimi 5 haftaliga gore gidicegi icin. Neyse yasayip gorucez bakalim insallah :)
 
Hep aynı düzeyde olmuyor ama gelişimi, mesela oğlum bi ara 2 hafta önden giderken, sonraki kontrolde 10 gün önden gitmeye başlamıştı, diğer kontrolde 15 güne çıkmıştı. O öyle çok stabil kalmıyordu. Doğum izni için de 32. Ve 37. Hafta sata göre belirlendi.
 
Maşallah
Peki karından mı baktı? Ay benim doktorum 5+5’te hiçbişi demedi ya ( ben boş gebelik değildir di mi dedim; haftaya kalp atışına bakınca anlıcaz dedi.
Karindan baktı.
Benimde bebek görünüyor mu diye sordum yok dedi yolk oluşmuş dedi sadece bu kadar yani. 2020 mart annelerindeydim baktım önceki mesajlarıma o zaman da bu zamanlar kese görünmüş ama içinde bebek var demiş doktor. Doktorda aynı doktor. Demek ki gün gün fark ediyor her hamilelik aynı değil. Mesela o zamanlar alttan muayene etmişti hatırlıyorum. Bugün sadece karından baktı onunda etkisi var.
 
Progestan aldığımdan beri başım çatlıyor kızlar Bi kahve içtim mecbur böyle devam ederse mecbur fitil olarak kullanicam önceden de fitil olarak kullanmistim zaten.
 
Bu Beta sonucu neden hala çıkmıyor? Sabah kan vermiştim öğleden sonra çıkar dediler.
hastaneyi arayın hemen benimde ilk öyle oldu 13 ağutosta verdim aynı gün çıkmış ama labaratuvar doktoru onaylamadığı için ertesi gün öğrenmek zorunda kaldım çünkü aradığımda doktor çıkmıştı.
 
Ben kendim hesabima gore 4000 olunca gittim karindan kese gorundu canim. Sonrasinda doktor 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin
 
Kızlar selamlar, 3-4 gündür kendimi inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum. Öğleden sonraları hep yorgunluk basardı ama artık güne direkt yorgun başlıyorum sanki bir kez uzun uyusam kendime gelirmişim gibi geliyor ama asla geçmeyen sürekli sersem gibi gezdiren bi yorgunluk var.. Sürecin bu kadar başında direkt bitkin olmak da endişelendiriyor, sanki yeterli gücüm yokmus gibi hissediyorum.. Bir yandan da doktor kontrolüme az kaldı, kese büyümüs müdür, bebegi görebilecek miyiz kalbi duyabilecek miyiz endişesindeyim. Hep pozitif hamilelik süreci geçirmek isterken 6.haftadan endişe dolu olmak çok canımı sıkıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…