- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Anladim canim tamam öyle yapim bari çok teşekkürlerEvet benim de yatakta donerken sanki ustune yuk biniyor gibi aciyor, sabahlari hafif hep. Bulantiya 6-7.yle iyice basliyor diyorlar ama erken de olabiliir. Benim de gecen hafta vardi, bugun yine araba tutmasi gibi var ustte yazdigim gibi. Tuzlu seyler yiyiin, kendinizi cok zorlamayin yemek icin
Merhaba Son adet tarihiniz nedir? Artış güzel gözüküyor. Perşembe kese görünür mü ona emin değilim amaMrb kızlar kalp atışı için beta en az kaç olmalı? Benim Cumartesi 299 du, daha doktora gitmedim hiç, sadece kan testi verdik ardışık..
23,114, 299 olarak çıktı iki gün ardışık
Sizce nasıl normal mi bunlar ?
Perşembeye randevu aldım doktora ilk muayene için,kese görülür heralde değil mi?
ÖöBugün hastaneye gittik 5 haftalığız martın sonu nisan başı gibi doğacak inşallah hem mart hem nisan annelerindeyim
2500 lerden sonra kese görünüyor geneldeMrb kızlar kalp atışı için beta en az kaç olmalı? Benim Cumartesi 299 du, daha doktora gitmedim hiç, sadece kan testi verdik ardışık..
Perşembeye randevu aldım doktora ilk muayene için,kese görülür heralde değil mi?
18 Temmuz, Perşembe böyle devam ederse 1500 lerde olur heraldeMerhaba Son adet tarihiniz nedir? Artış güzel gözüküyor. Perşembe kese görünür mü ona emin değilim ama
Afiyet, bal olsunEvet iyi geldi yemekleri annem yaptigi icin bol bol yiyebildim. Yogurdumu da yaptiiyi ki var annelerimiz ❤ hamislik nasil gidiyor
Doktor bana 2000 lere ulaştığında keseyi görebiliriz dedi. Artışlarıma göre 5+2'ye randevu verdi kese için. Yani yarına.Mrb kızlar kalp atışı için beta en az kaç olmalı? Benim Cumartesi 299 du, daha doktora gitmedim hiç, sadece kan testi verdik ardışık..
Başa gelen çekilir diyeceğiz artıkBende 2 defa kustum ama dediğin gibi hep kuru mide bulantısı var bende de. Ayy umarım başlamaz
Tuzlu olarak da satılıyor kabak çekirdeğiYumurta gercekten cok zorluyor, gecmis olsun tekrar canim mis gibi cubuk kraker iyi olurBen kabak cekirdegi tuketiyorum buradan bir arkadasim soylemisti dogal progestan diye, ona bile inan 84837 tane tuz atiyorum ki tuzlu tuzlu yiyim tutsun diye
Cok zorlama yiyemiyosan zaten cogu insan yiyemiyo sorun da olmuyomus. Onun disinda iyi misin agrin kasiklarinda mi? Benim de ara ara yokluyor hafif hafif, ve belimden asagisi bacaklarim cok sizliyor.
Sürülebilir lor ve zeytin ezmesi de ekmekle iyi gidiyor tuzluAhahha bende stokladım valla umarım iyi gelir, böyle yemeyince de kendimi suçlu hissediyorumsu da içemiyorum midemi bulandırıyor
Kızlar 2gün Sonrada 1500 çıktı iyi mi?Kızlar günaydın bende aranızda olacagım inşallah size hcg değerinizi sormak istiyorum değerleriniz nasıldı benim 244 2 gün sonrada 651 çıktı iyi mi sizce artış
Benimde aynı gün hollanda saati 12.15 de , Allahım güzel sonuçlarla çıkmamızı nasip etsinHayiir haftaya pazartesi, tam 1 hafta varCok heyecanla bekliyoruum
Benimde öyle gece yan yatınca bile sızlıyor sabah öğlen bişey yokKızlar göğüs hassasiyeti bazen cok bazen az oluyor gibi mi size de hassasiyet azalınca tedirgin oluyorum az biraz gibiii
Benim aldigim da oyle ama yeteri kadar degilTuzlu olarak da satılıyor kabak çekirdeği
Ay siz de mi Hollanda’dasiniiz, ben de burdayimBenimde aynı gün hollanda saati 12.15 de , Allahım güzel sonuçlarla çıkmamızı nasip etsin
Çok sevindim canım iyi olmanaAfiyet, bal olsunAy ya bilemiyorum bugünlerde baş ağrısı hasıl oluyor bende. Bu gece hiç uyuyamadım. Onun haricinde bir problem yok şükür. Senin nasıl gidiyor canım?
Insallah canim benimAy siz de mi Hollanda’dasiniiz, ben de burdayimHollanda saatine gore benimki 19:45te ama coook beklicem Once sizin sonra G Gulbahcesii96 nin sonra da benim guzel haberlerimiz gelsin o guun