Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim tamam öyle yapim bari çok teşekkürler
 
Mrb kızlar kalp atışı için beta en az kaç olmalı? Benim Cumartesi 299 du, daha doktora gitmedim hiç, sadece kan testi verdik ardışık..
23,114, 299 olarak çıktı iki gün ardışık
Sizce nasıl normal mi bunlar ?
Perşembeye randevu aldım doktora ilk muayene için,kese görülür heralde değil mi?
 
Merhaba Son adet tarihiniz nedir? Artış güzel gözüküyor. Perşembe kese görünür mü ona emin değilim ama
 
2500 lerden sonra kese görünüyor genelde
 
Doktor bana 2000 lere ulaştığında keseyi görebiliriz dedi. Artışlarıma göre 5+2'ye randevu verdi kese için. Yani yarına.
 
Herkese merhaba,

Yas: 36
Kacinci cocuk: 1. çocuk
Sat: 27 temmuz
Kalp Atisi: 7+1
Hamile kalınan kilo: 70 kg
Tahmini dogum tarihi: 04.04.2025

tubaslk

bir şey soracağım. gebelikte kistler ne kadar tehlikeli olabilir acaba. kalp atışında öğrendik sol yumurtalığımda 7 cm lik bir kist varmış.
 
Kızlar ben de hastaneden geldim şimdi bir dolu kan ve idrar tahlili verdim öğleden sonra çıkacakmış. Dr Beta istemedi idrar testinde çıktı demiştim.rahimde kalınlaşma var gebesindir zaten haftaya direkt keseyi görmeye gel dedi. SATa göre 4+3 haftalık hamileymişim o yüzden zaten keseyi göremedik.Elenatal 2 almıştım önceden o yüzden folik asit yazmadı. Möllers in balık yağını kullanayım mı dedim çok da elzem olmadığını söyledi.
 
Tuzlu olarak da satılıyor kabak çekirdeği
 
Afiyet, bal olsun Ay ya bilemiyorum bugünlerde baş ağrısı hasıl oluyor bende. Bu gece hiç uyuyamadım. Onun haricinde bir problem yok şükür. Senin nasıl gidiyor canım?
Çok sevindim canım iyi olmana benim de hafif bulantılarım oluyor, birde aniden regli sancısı gibi sancı saplanıyor alt karnima ama kisa surede geciyor
 
Ay siz de mi Hollanda’dasiniiz, ben de burdayim Hollanda saatine gore benimki 19:45te ama coook beklicem Once sizin sonra G Gulbahcesii96 nin sonra da benim guzel haberlerimiz gelsin o guun
Insallah canim benim pazartesi gününü iple cekiyorum ben de. Insallah kalp atisini duyabiliriz minik bezelyelerimizin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…