- 22 Ağustos 2019
- 113
- 62
- 37
Hoş geldiniz. Benim "regl yok kahverengi akıntı var " konuma tek cevap siz yazmıştıniz belki geç döllenmedir diye öyleymiş gerçekten ben de buradayımSonunda bende 1,5 senelik hasretten sonra aranıza katıldımmm1 düşük 1 kimyasal 2 çatlatma tedavisinden sonra en doğalından oluşan 6W bir gebişim arkadaşlar 5+1’de keseyi gördük 3 eylülde kalp atışı için çağırdı öğrendiğimden beri clexane 0,4 vuruyorum ama bıraktım şimdilik çarşamba günü bi kanamam oldu progestan kullanıyorum şu an sizde kanama olan oldu mu bu haftalarda acaba?
Yaaa gerçekten mi çok mutlu oldumHoş geldiniz. Benim "regl yok kahverengi akıntı var " konuma tek cevap siz yazmıştıniz belki geç döllenmedir diye öyleymiş gerçekten ben de buradayımKonunuz hakkında bir bilgim yok umarım sağlıkla en hayırlısıyla geçer hamileliklerimiz.
Benimde sizin gibi oldu ilk başta şeffaf su dökülmüş gibiysi zamanla sarı oldu geçiyo gibi oldu ondan doktora gitmedim bugün yine aynı şekilde olunca karar verdim peki nasıl muayene etti sadece şikayetinize ilaç mı yazdı idrar tahlili veya vajinal muayene yaptımı? Benim aile hekimim erkek bazı günlerde kadın geliyor muhtemelen kadını beklicemBen varım. Merhabalar, bende de çift çizgi çıktı, beta hcg 207 çıktı.. Ardından vajinit olmuşum, ilk başlar da önemsemedim sonra baktım olacakgibi değil gittim doktor a.. Vajinit dedi. 3 gün ara ile 2 fitil verdi gyno lomexin fitil ve travakort muydu yanlış hatırlamıosam öyle krem verdi... O fitil ve krem sağ olsun.. Iyi ki gitmişim doktora.. Gebeliğin başında yaygın görünen bir durum dedi doktor bana.
Bende de 4 haftamda yerleşme kanaması olduHoş geldiniz. Benim "regl yok kahverengi akıntı var " konuma tek cevap siz yazmıştıniz belki geç döllenmedir diye öyleymiş gerçekten ben de buradayımKonunuz hakkında bir bilgim yok umarım sağlıkla en hayırlısıyla geçer hamileliklerimiz.
Size de hayırlı olsunBende de 4 haftamda yerleşme kanaması olduhayırlısı olsun
Yok 2 hafta sonra çağırdı eylülde gidicem inşallahAmin canım inşallah. Peki bebeği ve kalp atışını görebildiniz mi?
Istahim haftanin basi cok kapaliydi tok gibiydim hep ama bu son iki gundur daha iyiyim, gun icinde az yesem de yine tok hissediyorum ama en azindan sabahlari yiyebiliyorum. Bende de aman aman kabizlik yok 2-3 gunde bir. Ben de bence 6.haftadayim ama haftaya ultrasonda gorucezMerbalar, iştahınız nası peki? Benim iştahım aşırı açık, normalden fazla yiyorum ve normal halimde lavaboya çıkamayan ve hatta 2-3 günde 1 çıkan ben şu an günde 2 kez çıkıyorum. Genelde karbonhidrat, paketi gıda, şeker vb tüketmemeye çalışıyorum bir de. Ben 6.haftanın içindeyim bu arada.
Canım kanamam devam ediyor parçalı siyah şeyler geldi emin değilim atıp atmadığıma. Çarşamba günü gidip tekrar beta ile muayene olacağım. Sen nasılsın?tubaslk son durum nedir canım?
Canım nasılsın kan verdinmi ,?İnşallah canım cumartesi ve pazartesi aynı yerde kan vereceğim bakalım artış nasıl olacak
Ay gecmis olsuun baslamis o zaman hassasiyetler iyiceGünaydın kızlar, sabah zorla bir tane yumurta yedim onu da çıkardım maaleseftecrübeli anneler var mı aramızda kustuktan sonra ne yapmak lazım midem boş gibi malum, biraz da ağrım var,sürekli bulantım var gibi bu aralar sizin nasıl başladı haftanız
Ben kocaman bir sandviç yedim ama midem fena bulandı şimdi iş yerinde araya çıktım dinleniyorumGünaydın kızlar, sabah zorla bir tane yumurta yedim onu da çıkardım maaleseftecrübeli anneler var mı aramızda kustuktan sonra ne yapmak lazım midem boş gibi malum, biraz da ağrım var,sürekli bulantım var gibi bu aralar sizin nasıl başladı haftanız
Teşekkür ederim canım. Kraker aldım şimdi onu yicemAy gecmis olsuun baslamis o zaman hassasiyetler iyiceCubuk kraker ya da tuzlu seyler oneriyolar yumurta cok baskin tada sahio ya istersen tuzlu seyler yee
Benim normal basladi bugun zar zor kahvalti yapabildim ama yaptim, agzima tiktim herseyi resmenSimdi ispanakli salatalikli kefir iciyorum, suyu da doldurdum yanima Bana boyle bu arada sanki araba ya da deniz tutuyomus gibi bir bulanti geliyor. Seninki de oyle miii?
Yumurta gercekten cok zorluyor, gecmis olsun tekrar canim mis gibi cubuk kraker iyi olurTeşekkür ederim canım. Kraker aldım şimdi onu yicembende zorla tıkayım dedim olanlar oldu aynen aynen o tarz bir bulantım var
Tuzlu sade çubuk kraker bana çok iyi geliyordu ilk gebeliğimde. Şimdikinde bulantılar başlamadı henüz ama başlayınca çubuk kraker stoklayacagim eveTeşekkür ederim canım. Kraker aldım şimdi onu yicembende zorla tıkayım dedim olanlar oldu aynen aynen o tarz bir bulantım var
Perşembe kontrolüm var bir yandan da onun heyecanı var içimde, geçen hafta çok fena hastaydım maalesef. O yüzden heyecanla bekliyorum sağlıklı bir şekilde kalp atışını duymayı. Kasık ağrılarım oluyor canım belim hiç ağrımıyordu ama 2-3 gündür bel ağrım da var alt tarafları özellikleYumurta gercekten cok zorluyor, gecmis olsun tekrar canim mis gibi cubuk kraker iyi olurBen kabak cekirdegi tuketiyorum buradan bir arkadasim soylemisti dogal progestan diye, ona bile inan 84837 tane tuz atiyorum ki tuzlu tuzlu yiyim tutsun diye
Cok zorlama yiyemiyosan zaten cogu insan yiyemiyo sorun da olmuyomus. Onun disinda iyi misin agrin kasiklarinda mi? Benim de ara ara yokluyor hafif hafif, ve belimden asagisi bacaklarim cok sizliyor.
Ahahha bende stokladım valla umarım iyi gelir, böyle yemeyince de kendimi suçlu hissediyorumTuzlu sade çubuk kraker bana çok iyi geliyordu ilk gebeliğimde. Şimdikinde bulantılar başlamadı henüz ama başlayınca çubuk kraker stoklayacagim eve
Yok yok sonra iştah açılacak zatenAhahha bende stokladım valla umarım iyi gelir, böyle yemeyince de kendimi suçlu hissediyorumsu da içemiyorum midemi bulandırıyor