Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Benim de böyle uzun sürüyor. Artık tam vajinamın üst kısmında hissediyorum içerde. Önceden sağ kasığımdaydı pozisyon aldı sanırım aşağıda hissediyorum
Ben bazen tam genital bölgemde ortada bazen de sol kasığımda hissediyorum bazen çapraz duruyor sanırım bu sağ kaburgamın acısını açıklıyor

Kızlar orucluyum diye korkudan 3 buçuk litre su içiyorum. Inanamiyorum hiç bir damla akintim kalmadı iç çamaşırı değiştirmekten mahvolmuştum temiz kokusuz şeffaf akintim oluyordu bitti. Doğuma kadar bol suya devam

Çocuklar kaldığı ortamın huyunu hemen alıyor canım, kimse anne gibi olmaz tabi, umarım en kısa zamanda çıkarsın da çocuğunu yanına alırsın
Aynen canım inş ne yapalım mecbur duracağı başka bir yer yok zaten yine Allah razı olsun bakıyorlar

Çok fazla şikayet var zaten canım kaç oldu bu hep yeni eleman göndermişler buraya ondan kaynaklı eşime diyorum keşke çekseydik elimizde telefon vardı o dakika şoka girdik olay uzar bişey olur diye

Bende aynı şekilde 92 kilo oldum çok üzülüyorum kendimi nasıl toparlıycam bilmiyorum

Ben en fazla 2 litre icebiliyorum gun iceeisinde ama cogu zamanim tuvalette geciyo senin nasil?

Doğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem bari hepsi zor gerçekten ya kafamda düşündükce stres yapıyorum
Evet geneldi. Spinalden korktuğum için genel istemiştim o zaman. Odaya çıktığım gibi bastırdılar. En azından belden aşağım uyuşuk olsaydı ilk bastırmalarını hissetmezdim. Ama benim içimdeki pis kanı temizleyemedikleri için hastane çıkışına kadar yaptılar. Genelde 1 kez yapılıyor sadece. O yüzden sezeryanda genel anestezi hiç mantıklı değil :) . Bende özelde yaptım

Antepte hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz. Özel ya da devlette bir doktor tercihiniz var mı?
Ben 75. Yıl kadın doğuma giderim İnş burdan vakti dolup çıkarsam orası kalabalık eski hastane ama ebeler doktorlar çok tecrübeli orda Mehmet Zeki damarer e takipliydim zaten yılların doktoru en çok hasta onda var ilgili

Ha anladım canım, en iyisi spinal ozman, hepimiz çok kolay atlatırız Allahın izniyle

Kızlar günaydın, 2 gündür benim akıntımın rengi koyulaştı ama ne kaşıntı ne koku var. Sadece bir tık daha koyu hep beyaz çamaşır giyiyorum bariz belirgin olmaya başladı. Böyle olan var mı acaba? 2 gündür biraz yoruldum ondan mı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…