- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.021
Benim de böyle uzun sürüyor. Artık tam vajinamın üst kısmında hissediyorum içerde. Önceden sağ kasığımdaydı pozisyon aldı sanırım aşağıda hissediyorumEvet bazen o kadar sürüyor bazen 2-3 dakika.belki sen fark etmemişsindir sırtını falan döndüyse
Ayy geçmiş olsun tez zamanda geçsin yaHiç bilmiyorum biraz kalabalık ortamlara girdim ishal kusma salgını var bulunduğum şehirde şuan idrarda da enfeksiyon çıktı bı miktar hepsi combo oldu diyebilirim teşekkür ederim
Ben bazen tam genital bölgemde ortada bazen de sol kasığımda hissediyorum bazen çapraz duruyor sanırımBenim de böyle uzun sürüyor. Artık tam vajinamın üst kısmında hissediyorum içerde. Önceden sağ kasığımdaydı pozisyon aldı sanırım aşağıda hissediyorum
Aynen canım söyleyecem uyuşukken yapılsın yoksa zor gerçektenÖyle değil ama doktorundan rica et erken yapsınlar onu ağrın geçmeye yakına bırakmasınlan. Ozaman anlamazsin bile galiba bana hic yapmadilar unuttular sanirim yada spinal diye hatirlamiyorum
Aynen canım inş ne yapalım mecbur duracağı başka bir yer yok zaten yine Allah razı olsun bakıyorlarÇocuklar kaldığı ortamın huyunu hemen alıyor canım, kimse anne gibi olmaz tabi, umarım en kısa zamanda çıkarsın da çocuğunu yanına alırsın
Çok fazla şikayet var zaten canım kaç oldu bu hep yeni eleman göndermişler buraya ondan kaynaklı eşime diyorum keşke çekseydik elimizde telefon vardı o dakika şoka girdik olay uzar bişey olur diyeÇok saçma ya yazık günah yoğun bakım gibi. Imkan var faydalandirmiyorlar işkence gibi. Instagram da gaziantep haber sayfası varsa çekip gonderin refakatçi yok ağır hastayız ayakta dolastiriyorlar refakatçi olsa o ilgilenecek kendileride ilgilenmiyorlar burda yoğun bakımda gibiyiz diye şikayet etin diğer hastalara da söyleyin belki etkileşim olur çeki düzen verirler.
Tabi canım Allah razı olsunAynen canım inş ne yapalım mecbur duracağı başka bir yer yok zaten yine Allah razı olsun bakıyorlar
Antepte hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz. Özel ya da devlette bir doktor tercihiniz var mı?Aynen canım yok zaten gelmem şu normal doğum haftalarına yetişseydik Bi hayırlısıyla
Bende aynı şekilde 92 kilo oldum çok üzülüyorum kendimi nasıl toparlıycam bilmiyorumKızlar psikolojim aşırı bozuldu kendimi gördükçe depresyona giriyorum bazı kadınlar fizikleri bozulmasın diye çocuk yapmıyor ya hiç haklılarmıymış ne93 kilo oldum, kendime aynada baktıkça insan değilde kızarmış tavuk görüyorum resmennn + göğüslerim falan aşırı büyüdü zaten büyüktü sarktı, bembeyaz göğüslerim karardı falan… kendimi gördükçe depresyona giriyorum.. Zaten düğün balayı vs derken en yüksek kiloma çıkmıştım 75 altıydım hep üstünü görmezken balayında falan 78e çıktım üstüne hamile kaldım… Ağda yapamıyorum cildim aşırı hassas o ayrı bir sorun, herşey sorun… Aman Allahım kendimden iğrenmeye başladım ya sizede böyle mi yoksa ben mi yaşıyorum bunu sadece…
Ay valla ben kalkarken bile kasıklarımı tutup kalkıyorum, sezeryanlı gibiyim şimdidenO sırada yatakta soldan sağa dönerken acı çeken ben
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alYok onu ben düzenledim 38+4 oluyorum 12 Mayıs'ta
Ben en fazla 2 litre icebiliyorum gun iceeisinde ama cogu zamanim tuvalette geciyo senin nasil?Kızlar orucluyum diye korkudan 3 buçuk litre su içiyorum. Inanamiyorum hiç bir damla akintim kalmadı iç çamaşırı değiştirmekten mahvolmuştum temiz kokusuz şeffaf akintim oluyordu bitti. Doğuma kadar bol suya devam
Ilk içtiğim zamanlar evet sonra sıklığı azalıyorBen en fazla 2 litre icebiliyorum gun iceeisinde ama cogu zamanim tuvalette geciyo senin nasil?
Evet geneldi. Spinalden korktuğum için genel istemiştim o zaman. Odaya çıktığım gibi bastırdılar. En azından belden aşağım uyuşuk olsaydı ilk bastırmalarını hissetmezdim. Ama benim içimdeki pis kanı temizleyemedikleri için hastane çıkışına kadar yaptılar. Genelde 1 kez yapılıyor sadece. O yüzden sezeryanda genel anestezi hiç mantıklı değil :) . Bende özelde yaptımDoğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem barihepsi zor gerçekten ya kafamda düşündükce stres yapıyorum
Ben 75. Yıl kadın doğuma giderim İnş burdan vakti dolup çıkarsam orası kalabalık eski hastane ama ebeler doktorlar çok tecrübeli orda Mehmet Zeki damarer e takipliydim zaten yılların doktoru en çok hasta onda var ilgiliAntepte hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz. Özel ya da devlette bir doktor tercihiniz var mı?
Ha anladım canım, en iyisi spinal ozman, hepimiz çok kolay atlatırız Allahın izniyleEvet geneldi. Spinalden korktuğum için genel istemiştim o zaman. Odaya çıktığım gibi bastırdılar. En azından belden aşağım uyuşuk olsaydı ilk bastırmalarını hissetmezdim. Ama benim içimdeki pis kanı temizleyemedikleri için hastane çıkışına kadar yaptılar. Genelde 1 kez yapılıyor sadece. O yüzden sezeryanda genel anestezi hiç mantıklı değil :) . Bende özelde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?