Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ha anladım canım, benim yaşadığım yerde devlette 2 arkadaşıma şahit oldum da çok kötüydü bağırdılar felan oyüzden baya travma oldu bende, bizimkinde öyle acımaz inşallah
Benimde ilk gebeliğimde bastırdılar. Hemde hastaneden çıkış yapana kadar. Kimseyi korkutmak istemem ama çok korkunçtu Masaj falan hikaye valla canım. İçindeki pis kan çıksın diye bir güzel bastırıyorlar. O yüzden bu doğumumda genel anestezi asla yaptırmıycam

Canım senin hastane çok sıkıntı insan stresten doğurur orda valla, Allah yardımcınız olsun
Görünce Bi ürktük hepimiz zaten kavga büyür diye polisler gelmiş şimdi de araştırmaya ya normal kurallar konulsa sıkıntı olmaz misal ziyaretçi saati sadece akşam onun yerine gündüz de olmalı eşlerimiz çalışıyor sonuçta hep musait olamıyorlar 1 haftadır bugün gelebildi o da duş almam için gelip yarım saat durup gitti ee çocukları yukarı almıyorlar enfeksiyon kapar diyorlar küçük çocuklar özlüyor anneyi ara sıra izin verilmesi lazım onlara gece rüyamda hıçkırarak ağlıyordum oğlumu rüyamda gördüm çünkü diğer hastaneler böyle değil

Ah canım benim ya, çok zor durum gerçekten, bukadar sıkmakarına ne gerek var, bebişin de seni özlemiştir kesin. Hergün ayrı stres yaşıyorsun bu daha kötü bence

Doğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem bari hepsi zor gerçekten ya kafamda düşündükce stres yapıyorum

Kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde bebiş makat gelişteydi. Biraz önce uzanırken resmen içimde döndüğünü hissettim ama neresi nerde nasıl anlıcaz ya doktora gitmeden bilen var mı

Doğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem bari hepsi zor gerçekten ya kafamda düşündükce stres yapıyorum
Bazı doktorlar hala uyuşukken yapıyorlarmış öyle okudum bende kendi doktoruma soracağım bu konuyu aklımda.

Kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde bebiş makat gelişteydi. Biraz önce uzanırken resmen içimde döndüğünü hissettim ama neresi nerde nasıl anlıcaz ya doktora gitmeden bilen var mı
Hıçkırıklarını hissediyorsan ordan anlayabilirsin benimki hep kasıkta hıçkırıklarını hissediyorum.

Ah canım benim ya, çok zor durum gerçekten, bukadar sıkmakarına ne gerek var, bebişin de seni özlemiştir kesin. Hergün ayrı stres yaşıyorsun bu daha kötü bence
Oğlum arayınca benle konuşmuyor kapatacam dersem kapatma diye mızlıyor çok şımarmış her isteği yapılıyor çünkü Allah dan duruyor diyorum o yüzden eşime gelme ziyarete çocuğun yanında dur diyorum babayı da özlemesin diye

Çocuklar kaldığı ortamın huyunu hemen alıyor canım, kimse anne gibi olmaz tabi, umarım en kısa zamanda çıkarsın da çocuğunu yanına alırsın

Çok saçma ya yazık günah yoğun bakım gibi. Imkan var faydalandirmiyorlar işkence gibi. Instagram da gaziantep haber sayfası varsa çekip gonderin refakatçi yok ağır hastayız ayakta dolastiriyorlar refakatçi olsa o ilgilenecek kendileride ilgilenmiyorlar burda yoğun bakımda gibiyiz diye şikayet etin diğer hastalara da söyleyin belki etkileşim olur çeki düzen verirler.

Öyle değil ama doktorundan rica et erken yapsınlar onu ağrın geçmeye yakına bırakmasınlan. Ozaman anlamazsin bile galiba bana hic yapmadilar unuttular sanirim yada spinal diye hatirlamiyorum

Cok karisik oluyor benimde ters dondu gibi hissediyordum ayağını ortada sürttü az önce gördüm. Ama hala makat geliste de ortaya denk gelir kuşkusu var çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…