- 6 Ocak 2025
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.001
Benimde ilk gebeliğimde bastırdılar. Hemde hastaneden çıkış yapana kadar. Kimseyi korkutmak istemem ama çok korkunçtuHa anladım canım, benim yaşadığım yerde devlette 2 arkadaşıma şahit oldum da çok kötüydü bağırdılar felan oyüzden baya travma oldu bende, bizimkinde öyle acımaz inşallah
Görünce Bi ürktük hepimiz zaten kavga büyür diye polisler gelmiş şimdi de araştırmaya ya normal kurallar konulsa sıkıntı olmaz misal ziyaretçi saati sadece akşam onun yerine gündüz de olmalı eşlerimiz çalışıyor sonuçta hep musait olamıyorlar 1 haftadır bugün gelebildi o da duş almam için gelip yarım saat durup gitti ee çocukları yukarı almıyorlar enfeksiyon kapar diyorlar küçük çocuklar özlüyor anneyi ara sıra izin verilmesi lazım onlara gece rüyamda hıçkırarak ağlıyordum oğlumu rüyamda gördüm çünkü diğer hastaneler böyle değilCanım senin hastane çok sıkıntı insan stresten doğurur orda valla, Allah yardımcınız olsun
Ah canım benim ya, çok zor durum gerçekten, bukadar sıkmakarına ne gerek var, bebişin de seni özlemiştir kesin. Hergün ayrı stres yaşıyorsun bu daha kötü benceGörünce Bi ürktük hepimiz zaten kavga büyür diye polisler gelmiş şimdi de araştırmaya ya normal kurallar konulsa sıkıntı olmaz misal ziyaretçi saati sadece akşam onun yerine gündüz de olmalı eşlerimiz çalışıyor sonuçta hep musait olamıyorlar 1 haftadır bugün gelebildi o da duş almam için gelip yarım saat durup gitti ee çocukları yukarı almıyorlar enfeksiyon kapar diyorlar küçük çocuklar özlüyor anneyi ara sıra izin verilmesi lazım onlara gece rüyamda hıçkırarak ağlıyordum oğlumu rüyamda gördüm çünkü diğer hastaneler böyle değil
Doğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem bariBenimde ilk gebeliğimde bastırdılar. Hemde hastaneden çıkış yapana kadar. Kimseyi korkutmak istemem ama çok korkunçtuMasaj falan hikaye valla canım. İçindeki pis kan çıksın diye bir güzel bastırıyorlar. O yüzden bu doğumumda genel anestezi asla yaptırmıycam
Bazı doktorlar hala uyuşukken yapıyorlarmış öyle okudum bende kendi doktoruma soracağım bu konuyu aklımda.Doğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem barihepsi zor gerçekten ya kafamda düşündükce stres yapıyorum
Hıçkırıklarını hissediyorsan ordan anlayabilirsin benimki hep kasıkta hıçkırıklarını hissediyorum.Kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde bebiş makat gelişteydi. Biraz önce uzanırken resmen içimde döndüğünü hissettim ama neresi nerde nasıl anlıcaz ya doktora gitmeden bilen var mı
Evet canım ben hemşireye sorduğum da ilk odaya gelince yapıyoruz dedi, umarım acısız atlatırız kızlar, öyle yada böyle bebişler doğacakBazı doktorlar hala uyuşukken yapıyorlarmış öyle okudum bende kendi doktoruma soracağım bu konuyu aklımda.
Titreme gibi oluyo o hıçkırık mı acabaHıçkırıklarını hissediyorsan ordan anlayabilirsin benimki hep kasıkta hıçkırıklarını hissediyorum.
Oğlum arayınca benle konuşmuyor kapatacam dersem kapatma diye mızlıyor çok şımarmış her isteği yapılıyor çünkü Allah dan duruyor diyorum o yüzden eşime gelme ziyarete çocuğun yanında dur diyorum babayı da özlemesin diyeAh canım benim ya, çok zor durum gerçekten, bukadar sıkmakarına ne gerek var, bebişin de seni özlemiştir kesin. Hergün ayrı stres yaşıyorsun bu daha kötü bence
Yok kalp atması gibi ritmik olarak pıt pıt ediyor 5 dakikaya yakın sürüyor.Titreme gibi oluyo o hıçkırık mı acaba
5 dk yakın mı bizde hiç öyle olmadıYok kalp atması gibi ritmik olarak pıt pıt ediyor 5 dakikaya yakın sürüyor.
Çocuklar kaldığı ortamın huyunu hemen alıyor canım, kimse anne gibi olmaz tabi, umarım en kısa zamanda çıkarsın da çocuğunu yanına alırsınOğlum arayınca benle konuşmuyor kapatacam dersem kapatma diye mızlıyor çok şımarmış her isteği yapılıyor çünkü Allah dan duruyor diyorum o yüzden eşime gelme ziyarete çocuğun yanında dur diyorum babayı da özlemesin diye
Çok saçma ya yazık günah yoğun bakım gibi. Imkan var faydalandirmiyorlar işkence gibi. Instagram da gaziantep haber sayfası varsa çekip gonderin refakatçi yok ağır hastayız ayakta dolastiriyorlar refakatçi olsa o ilgilenecek kendileride ilgilenmiyorlar burda yoğun bakımda gibiyiz diye şikayet etin diğer hastalara da söyleyin belki etkileşim olur çeki düzen verirler.Adamın sayesinde hepsinin hakkından gelmişler sanırım hemşireye ilaç teslimi yapacaktım dedim sabah alalım ortalık sakin değil hala dedi odalar tek kişilik erkekte kadında kalsa sıkıntı olmaz zaten kadın refakatçisi vardı başka hastanelerde başı ağrısa refakatçi istiyorlar burda enfeksiyon olurmuş başhekim öyle kural koymuş
Yok onu ben düzenledim 38+4 oluyorum 12 Mayıs'taOy maşallah adıyla yaşasın minik incitahmini doğum tarihinde 12 mayıs ama 40 hafta yani o kadar bekleyecek misin ben 38+5 olcak doğum diye korkuyorum ya erken gelmeye kalkarsa diye
Hiç bilmiyorum biraz kalabalık ortamlara girdim ishal kusma salgını var bulunduğum şehirde şuan idrarda da enfeksiyon çıktı bı miktar hepsi combo oldu diyebilirim teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun yediğin bir şey mi dokundu acaba?
Öyle değil ama doktorundan rica et erken yapsınlar onu ağrın geçmeye yakına bırakmasınlan. Ozaman anlamazsin bile galiba bana hic yapmadilar unuttular sanirim yada spinal diye hatirlamiyorumDoğumun genelmiydi canım? Spinal de çok hissetmiyorsun diyorlar ama bilmiyorum tabi, özel olunca nazım geçip çok bastırmayın desem barihepsi zor gerçekten ya kafamda düşündükce stres yapıyorum
Evet bazen o kadar sürüyor bazen 2-3 dakika.5 dk yakın mı bizde hiç öyle olmadı
Cok karisik oluyor benimde ters dondu gibi hissediyordum ayağını ortada sürttü az önce gördüm. Ama hala makat geliste de ortaya denk gelir kuşkusu var çözemedim.Kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde bebiş makat gelişteydi. Biraz önce uzanırken resmen içimde döndüğünü hissettim ama neresi nerde nasıl anlıcaz ya doktora gitmeden bilen var mı
Çok geçmiş olsun canım inş kısa zamanda igleşirsinHiç bilmiyorum biraz kalabalık ortamlara girdim ishal kusma salgını var bulunduğum şehirde şuan idrarda da enfeksiyon çıktı bı miktar hepsi combo oldu diyebilirim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?