- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.041
Benim de oldu canım geçen ay. Mantar dedi dr . bol su iç geçmezse ilaç demişti. Bir haftaya düzeldi. Panik yapma canım basit bişeyKızlar günaydın, 2 gündür benim akıntımın rengi koyulaştı ama ne kaşıntı ne koku var. Sadece bir tık daha koyu hep beyaz çamaşır giyiyorum bariz belirgin olmaya başladı. Böyle olan var mı acaba? 2 gündür biraz yoruldum ondan mı oldu acaba
Benim haftaya son. Sabahları işe gelmek zorluyor artık. Hepimize kolaylıklar :)günaydın kızlariş yerinde son 5 haftam kaldı ama koltuğa sığmıyorum artık devamlı ayaklarımı uzatma ihtiyacı var hayırlısıyla geçseydi şu haftalar
Canım üzülme dikkat edince hepsi gidiyormuş ben de görmüş oldum, arkadaşım doğum öncesi halinden de zayıf su an. Hem de dedigin gibi 6 ayda doğum öncesi kilosuna döndü. 25 kilo kadar verdi. Emzirirken daha dikkatli olmamız gerek, süt yapacak sağlıklı şeylerden tüketirsek hem sütümüz olur hem de kilo almaktan korunmuş oluruz. Süt yapar diye ne bulduysa yemesek yeterli. Bol su içip, her fırsatta uyumaya çalışmamız en önemlisiymiş bunun için de. Ben de kilolu hamile kaldım, üzerine çok da hızlı kilo aldım hamilelikte. Bahsettiğin göğüs şikayetlerinin aynısı bende de var. Moralimi çok bozuyordum ama simdi eskisi kadar düşünmemeye çalışıyorum. Her seyin bir caresi var, yeter ki bebislerimizle birlikte sağlığımız yerinde olsun. Dogumdan sonra yine birlikte hallederiz her şeyiİnşallah öyle olur bazı videolar görüyorum 6 ayda 20 kilo veren biri vardı doğum sonrası falan ama genelde çoğu kişi gitmez falan diyor
Benimde 30.haftaya kadar makat gelişti tekmeler hep kasıklardaydıı ,döndüğünü hissetmiştim çünkü tekmeler üst tarafta olmaya başlamıştı.birde benimde hıçkırıklar hep kasıkta şuan baş geliş.Kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde bebiş makat gelişteydi. Biraz önce uzanırken resmen içimde döndüğünü hissettim ama neresi nerde nasıl anlıcaz ya doktora gitmeden bilen var mı
amiin :)Benim haftaya son. Sabahları işe gelmek zorluyor artık. Hepimize kolaylıklar :)
Bende de arada oluyor canım ayağıyla veya başıyla ittiriyorlar dün gece bi ara resmen tüm ağırlığıyla oradaydı sanki uzandım hemen bi 15dk sonra ağırlık azaldı normal sanırımkızlar ben dün bir de şimdi bebek hareket ederken vajina girişinde sanki baskı hissettim. İlk defa başıma geliyor normal mi? sanki oraya ağırlık geldi geri gitti çıkacakmış gibi anlamadım
İttirmiştir kendini canım sürekli olan bişey değilse bişey olmaz artık çıkışı arayacaklar hrpimizinki dekızlar ben dün bir de şimdi bebek hareket ederken vajina girişinde sanki baskı hissettim. İlk defa başıma geliyor normal mi? sanki oraya ağırlık geldi geri gitti çıkacakmış gibi anlamadım
Ayy benimde haftaya son valla zorlanıyorum artık konsantrasyon sorunum da çok, gün sayıyorum resmenBenim haftaya son. Sabahları işe gelmek zorluyor artık. Hepimize kolaylıklar :)
umarım normaldır sağ ol canmBende de arada oluyor canım ayağıyla veya başıyla ittiriyorlar dün gece bi ara resmen tüm ağırlığıyla oradaydı sanki uzandım hemen bi 15dk sonra ağırlık azaldı normal sanırım
inşallah canım ya tedirgin oldumİttirmiştir kendini canım sürekli olan bişey değilse bişey olmaz artık çıkışı arayacaklar hrpimizinki de
Çok şükür yaaa geldik sona :)Ayy benimde haftaya son valla zorlanıyorum artık konsantrasyon sorunum da çok, gün sayıyorum resmen
Çok aşırı hissedersen doktora haber et ama ihmal etme kanala falan girer fark etmeye bilirsininşallah canım ya tedirgin oldum
Canım çok stresli geciyor evet ama beklemek sizin için en doğrusu gibi geliyor. En azından oluşabilecek bir durumda müdahale etmeleri hızlı olur. Evde olsan dinlenemeyeceksin bile belki. Biraz daha sabret, rabbim kolaylık ve dayanma gücü versin ikinize de.Bugün doktordan aklı başında Bi cvp aldım sonunda odaya geldi ne zamana kadar yatacağım hocam Bi hafta oldu dedim istersen şimdi çıkarırım ama senin rahim ağzın bayağı kısalmış ip tutuyor seni bak burda Bi haftanı atlattın ama yine söylüyorum çıkmak istiyorsan çıkabilirsin düşün Bi dedi dayanabildiğim yere kadar dayanayım bakalım sıkıntı olmazsa duruma göre bakarız artık eşimde sen bilirsin diyor sorumluluk almamak için
tamam canımÇok aşırı hissedersen doktora haber et ama ihmal etme kanala falan girer fark etmeye bilirsin
Çıkma canım şu an çıkmanı gerektirecek hiçbir durum yok sonra kendini suçlarsın Allah korusun bir şey olursa doktor eve gidebilirsin dediğinde de kendini yormaBugün doktordan aklı başında Bi cvp aldım sonunda odaya geldi ne zamana kadar yatacağım hocam Bi hafta oldu dedim istersen şimdi çıkarırım ama senin rahim ağzın bayağı kısalmış ip tutuyor seni bak burda Bi haftanı atlattın ama yine söylüyorum çıkmak istiyorsan çıkabilirsin düşün Bi dedi dayanabildiğim yere kadar dayanayım bakalım sıkıntı olmazsa duruma göre bakarız artık eşimde sen bilirsin diyor sorumluluk almamak için
Bence ne olursa olsun kalmanda fayda var. Söve söve 1 hafta geçti bile bak :) ikinizin de sağlığı açısından devam et sonuçta daha iyi bir alternatif yokmuş maalesefBugün doktordan aklı başında Bi cvp aldım sonunda odaya geldi ne zamana kadar yatacağım hocam Bi hafta oldu dedim istersen şimdi çıkarırım ama senin rahim ağzın bayağı kısalmış ip tutuyor seni bak burda Bi haftanı atlattın ama yine söylüyorum çıkmak istiyorsan çıkabilirsin düşün Bi dedi dayanabildiğim yere kadar dayanayım bakalım sıkıntı olmazsa duruma göre bakarız artık eşimde sen bilirsin diyor sorumluluk almamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?