Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar ben şimdi sağlık ocağından çıktım da şeker testi 50gr sadece 1. Saatte bakıldı ve tetenoz aşısı da üçlü değil sadece tetenoz yapıldı acaba fark eder mi
Şeker testi için bir şey diyemem ben 75 yaptırdıktan sonra 3 kere bakıldı canım aşı bana da sadece tetanoz yapıldı sanırım ellerinde olursa karma yapıyorlar öyle bir şey duymuştum emin değilim

Dün gece böyleydim ya, 3 e geliyordu sebepsiz uyandım sonra uzun süre uyuyamadım. Yatakta rahat pozisyonu bulmak için amuda kalkmadığım kaldı sadece. Anlık böyleyim
Eki Görüntüle 3554527
Evet artık benim içinde kalkmalar zor oluyor ya birde boğazımda öğürme hissi oluştu ve yediğim şeyler acı su olarak ağzıma geliyor çok kötü

Evet artık benim içinde kalkmalar zor oluyor ya birde boğazımda öğürme hissi oluştu ve yediğim şeyler acı su olarak ağzıma geliyor çok kötü
Dün yemeği çok kaçırdım ben biraz uzandım üzerine direkt benimde ağzıma geldi mide suyum. Maden suyu içip biraz evde sağa sola yürüdüm merdiven inip çıktım rahatladım. Öğünleri sıklaştırıp, miktarları azaltmamız lazım artık

İyiyiz canım sen nasılsın ? Artık kocaman göbüşlerle yuvarlanmaya başladığımız dönemdeyiz, ağrılar , kramplar, uykusuzluk hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz :)

Bu dediğinizden kaynaklı dedim
Tabiki tercih meselesi
Ben yaptırmanız için ısrar etmedim
Bu dediğinize karşılık fikrimi söyledim

En son gittiğimde 28 ölçüldü zaten serklaj da var bakalım bu sefer muayene nasıl geçecek bir gün önce çok oturdum hatim de yapıyorum o yüzden de fazla oturuyorum ondan mı bişey oldu anlamadım

Allah sabrınızı arttırsın. O minikler o kadar güçlü oluyorlar ki. Kavuşmanız belki biraz gecikir ama çok güzel olur inşallah.

Allah sabrınızı arttırsın. O minikler o kadar güçlü oluyorlar ki. Kavuşmanız belki biraz gecikir ama çok güzel olur inşallah.
İnşallah öyle olur dua eden güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim sizin hazırlık heyecanlarınızı okumak bile çok güzel. İnşallah boluna üzülmüşüm diyeceğim günler yaşarım

inşallah. ben de hamileliğimin başından beri anne olacağıma bile sevinemedim. kendim hiçbir şey almıyordum kimseye de aldırmıyordum, sonrasında görür çok acı çekerim diye. bilmiyorum Allah'a bıraktım nasibimizde evlat kokusu varsa alacağız yoksa da hasrete devam napalım.

Evet canım benimde öyle oluyor ve çok kötü bişey ya birde üstüne öğürme hissi zor oluyor, galiba organlar sıkışınca yukarıya baskı yapıyor, günlerimiz geçsin de sağlıkla doğursak

Canım Rabbim senide çok uzatmadan sağlıkla kavuştursun, Herkese dua ediyorum, Rabbim kimseyi darda bırakmasın, sende heyecanla kıyafetlerini valizlerini hazırlarsın

Öyle Rabbim bizim için ne takdir ettiyse amenna

Kızlar nasılsınızzzz memlekette son günlerim Ankara’ya dönüş cumartesi günü. Evimi çok özledim ama buradaki rahatımı da bırakmak istemiyorum oğlum da burda bahçede filan oynuyor güzel güzel kendime bile uzun zaman sonra vakit ayırabildim bana çok iyi geldi. 12 sinde de işe dönüyorum bakalım ne kadar çalışabileceğim. 37 ye kadar çalışmayı düşünen var mı aramızda
17 martta benim doluyor izne çıkabiliyorum

Bennn evden çalıştığım için gittiği yere kadar çalışmak istiyorum. Bizim de 32. hafta kontrolü nisan başında olacak bakalım o zaman konuşacağız doktorumla.

Selam, ben haftaya salı izin hakediyorum ama biraz daha devam edicem. 37 olmasa da Martı bitireyim bayram sonrası çıkayım diyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım :)

Dün gece böyleydim ya, 3 e geliyordu sebepsiz uyandım sonra uzun süre uyuyamadım. Yatakta rahat pozisyonu bulmak için amuda kalkmadığım kaldı sadece. Anlık böyleyim
Eki Görüntüle 3554527
Bak nefret ediyyorum neden bı anda uyanıyorum ve saat 3 kusurleri gösteriyor oluyor zaten iki saat olmamış oluyor uyumaya başladığım ve sonrası kabus asla dalamiyorum uykum bitmiş resmen

Bak nefret ediyyorum neden bı anda uyanıyorum ve saat 3 kusurleri gösteriyor oluyor zaten iki saat olmamış oluyor uyumaya başladığım ve sonrası kabus asla dalamiyorum uykum bitmiş resmen
Muhtemelen çok sert oluyor hareketleri ona uyanıyoruz, eşim gece sen uyurken çok sert vuruyor dedi farketmiş. O an anlamıyoruz ama muhtemelen tekmeler uyandırıyor

Bennn evden çalıştığım için gittiği yere kadar çalışmak istiyorum. Bizim de 32. hafta kontrolü nisan başında olacak bakalım o zaman konuşacağız doktorumla.
Evden çalışma avantajları ya kesinlikle çok güzel umarımherşy yolunda gider

Selam, ben haftaya salı izin hakediyorum ama biraz daha devam edicem. 37 olmasa da Martı bitireyim bayram sonrası çıkayım diyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım :)
Ya bunu bende düşünüyorum ama bakalım nası olcak bayram belki birleşirse izin filan uzarsa biraz daha iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…