- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.221
Şeker testi için bir şey diyemem ben 75 yaptırdıktan sonra 3 kere bakıldı canım aşı bana da sadece tetanoz yapıldı sanırım ellerinde olursa karma yapıyorlar öyle bir şey duymuştum emin değilimKızlar ben şimdi sağlık ocağından çıktım da şeker testi 50gr sadece 1. Saatte bakıldı ve tetenoz aşısı da üçlü değil sadece tetenoz yapıldı acaba fark eder mi
Evet artık benim içinde kalkmalar zor oluyor yaDün gece böyleydim ya, 3 e geliyordu sebepsiz uyandım sonra uzun süre uyuyamadım. Yatakta rahat pozisyonu bulmak için amuda kalkmadığım kaldı sadece. Anlık böyleyim
Eki Görüntüle 3554527
Dün yemeği çok kaçırdım ben biraz uzandım üzerine direkt benimde ağzıma geldi mide suyum. Maden suyu içip biraz evde sağa sola yürüdüm merdiven inip çıktım rahatladım. Öğünleri sıklaştırıp, miktarları azaltmamız lazım artıkEvet artık benim içinde kalkmalar zor oluyor yabirde boğazımda öğürme hissi oluştu ve yediğim şeyler acı su olarak ağzıma geliyor çok kötü
İyiyiz canım sen nasılsın ? Artık kocaman göbüşlerle yuvarlanmaya başladığımız dönemdeyiz, ağrılar , kramplar, uykusuzluk hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz :)Kızlar herkese merhaba uzun zamandır yazmayı bırakın girmeye bile fırsatım olmadı düzgün. Yazılanları da okuyamadım maalesef. Okul ev çocuk onun okulu hazırlık derken zaman akıp geçiyor. Herkes iyidir inşallah sıkıntı yoktur
Bu dediğinizden kaynaklı dedimLama sağlık bakanlığı ben de bir birey olmama rağmen gebe olana kadar beni takip etmiyor ama hamilelikte direkt peşine düşüyor defalarca arıyor üstelik aşı sonrası düşük yaşayanlar da duydum bu durum bana hoş gelmedi
En son gittiğimde 28 ölçüldü zaten serklaj da var bakalım bu sefer muayene nasıl geçecek bir gün önce çok oturdum hatim de yapıyorum o yüzden de fazla oturuyorum ondan mı bişey oldu anlamadımKasık ağrısı yoğun olunca alttan ölçüm yapıyor doktor zaten direkt rahim ağzında kısalma var mı diye. En önemli kontrollerden biri bence hemen baktırmalısın canım. Sonuçları güzel gelir umarım bekliyoruz
Allah sabrınızı arttırsın. O minikler o kadar güçlü oluyorlar ki. Kavuşmanız belki biraz gecikir ama çok güzel olur inşallah.Ne güzel telaşlarınız var hazırlıklarınızı imrenerek okuyorum ben daha hiç bir şey almadım bebeğime doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağı söylendi tüm hazırlıklarım durdu. 27 haftadayım 900 gr mış bugün söyledi doktor sizinkiler ne kadar oldu
İnşallah öyle olur dua eden güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim sizin hazırlık heyecanlarınızı okumak bile çok güzel. İnşallah boluna üzülmüşüm diyeceğim günler yaşarımAllah sabrınızı arttırsın. O minikler o kadar güçlü oluyorlar ki. Kavuşmanız belki biraz gecikir ama çok güzel olur inşallah.
inşallah. ben de hamileliğimin başından beri anne olacağıma bile sevinemedim. kendim hiçbir şey almıyordum kimseye de aldırmıyordum, sonrasında görür çok acı çekerim diye. bilmiyorum Allah'a bıraktım nasibimizde evlat kokusu varsa alacağız yoksa da hasrete devam napalım.İnşallah öyle olur dua eden güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim sizin hazırlık heyecanlarınızı okumak bile çok güzel. İnşallah boluna üzülmüşüm diyeceğim günler yaşarım
Evet canım benimde öyle oluyor ve çok kötü bişey ya birde üstüne öğürme hissi zor oluyor, galiba organlar sıkışınca yukarıya baskı yapıyor, günlerimiz geçsin de sağlıkla doğursakDün yemeği çok kaçırdım ben biraz uzandım üzerine direkt benimde ağzıma geldi mide suyum. Maden suyu içip biraz evde sağa sola yürüdüm merdiven inip çıktım rahatladım. Öğünleri sıklaştırıp, miktarları azaltmamız lazım artık
Canım Rabbim senide çok uzatmadan sağlıkla kavuştursun, Herkese dua ediyorum, Rabbim kimseyi darda bırakmasın, sende heyecanla kıyafetlerini valizlerini hazırlarsınİnşallah öyle olur dua eden güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim sizin hazırlık heyecanlarınızı okumak bile çok güzel. İnşallah boluna üzülmüşüm diyeceğim günler yaşarım
Öyle Rabbim bizim için ne takdir ettiyse amennainşallah. ben de hamileliğimin başından beri anne olacağıma bile sevinemedim. kendim hiçbir şey almıyordum kimseye de aldırmıyordum, sonrasında görür çok acı çekerim diye. bilmiyorum Allah'a bıraktım nasibimizde evlat kokusu varsa alacağız yoksa da hasrete devam napalım.
BennnKızlar nasılsınızzzz memlekette son günlerim Ankara’ya dönüş cumartesi günü. Evimi çok özledim ama buradaki rahatımı da bırakmak istemiyorumoğlum da burda bahçede filan oynuyor güzel güzel kendime bile uzun zaman sonra vakit ayırabildim bana çok iyi geldi. 12 sinde de işe dönüyorum bakalım ne kadar çalışabileceğim. 37 ye kadar çalışmayı düşünen var mı aramızda
17 martta benim doluyor izne çıkabiliyorum
Selam, ben haftaya salı izin hakediyorum ama biraz daha devam edicem. 37 olmasa da Martı bitireyim bayram sonrası çıkayım diyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım :)Kızlar nasılsınızzzz memlekette son günlerim Ankara’ya dönüş cumartesi günü. Evimi çok özledim ama buradaki rahatımı da bırakmak istemiyorumoğlum da burda bahçede filan oynuyor güzel güzel kendime bile uzun zaman sonra vakit ayırabildim bana çok iyi geldi. 12 sinde de işe dönüyorum bakalım ne kadar çalışabileceğim. 37 ye kadar çalışmayı düşünen var mı aramızda
17 martta benim doluyor izne çıkabiliyorum
Bak nefret ediyyorum neden bı anda uyanıyorum ve saat 3 kusurleri gösteriyor oluyor zaten iki saat olmamış oluyor uyumaya başladığım ve sonrası kabus asla dalamiyorum uykum bitmiş resmenDün gece böyleydim ya, 3 e geliyordu sebepsiz uyandım sonra uzun süre uyuyamadım. Yatakta rahat pozisyonu bulmak için amuda kalkmadığım kaldı sadece. Anlık böyleyim
Eki Görüntüle 3554527
Muhtemelen çok sert oluyor hareketleri ona uyanıyoruz, eşim gece sen uyurken çok sert vuruyor dedi farketmiş. O an anlamıyoruz ama muhtemelen tekmeler uyandırıyorBak nefret ediyyorum neden bı anda uyanıyorum ve saat 3 kusurleri gösteriyor oluyor zaten iki saat olmamış oluyor uyumaya başladığım ve sonrası kabus asla dalamiyorum uykum bitmiş resmen
Evden çalışma avantajları ya kesinlikle çok güzel umarımherşy yolunda giderBennnevden çalıştığım için gittiği yere kadar çalışmak istiyorum. Bizim de 32. hafta kontrolü nisan başında olacak bakalım o zaman konuşacağız doktorumla.
Ya bunu bende düşünüyorum ama bakalım nası olcak bayram belki birleşirse izin filan uzarsa biraz daha iyi olabilirSelam, ben haftaya salı izin hakediyorum ama biraz daha devam edicem. 37 olmasa da Martı bitireyim bayram sonrası çıkayım diyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?